Επιλέξτε το τέλειο τραπέζι τραπεζαρίας

Γευματίστε με την οικογένεια σας στις γιορτές, δειπνήστε με το σύντροφό σας ή απλά απολαύστε το μεσημεριανό σας καθισμένοι στο τραπέζι. Τι χρειάζεται όμως να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα τραπέζι φαγητού;
Αρχικά, θα πρέπει να δείτε τις διαστάσεις του χώρου σας, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα και μέγεθος τραπεζιού. Επιλέξτε ένα μεγάλο, ορθογώνιο τραπέζι αν διαθέτετε μεγάλο χώρο ή ένα μικρό, τετράγωνο τραπέζι το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σαλόνι. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο στρογγυλό τραπέζι, ωστόσο χρειάζεται να θυμάστε ότι ένα μεγάλο, στρογγυλό τραπέζι χωράει μικρό αριθμό ατόμων, ενώ καταλαμβάνει αρκετό χώρο. 
Μην παραλείψετε να διακοσμήσετε το τραπέζι με ένα όμορφο, γυάλινο βάζο και να πάρετε ένα κηροπήγιο για να φωτίσετε ειδυλλιακά τα δείπνα που θα προσφέρετε στους αγαπημένους σας.  

36 Προϊόν(τα)
  36 Προϊόν(τα)

  Τραπέζια φαγητού - Τραπέζια τραπεζαρίας

  Τραπέζι τραπεζαρίας VEDDE 80x80/160 άγρια δρυς
  115€/τμχ
  229€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας HASLUND 80x80/160 δρυς
  125€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 26%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας RINGSTED Ø100 μαύρη φλαμουριά
  150€/τμχ
  249€ /τμχ
  Κέρδος 40%
  Μόνο στο κατάστημα
  Τραπέζι τραπεζαρίας SKOVLUNDE 90x160 σκούρα δρυς
  300€/τμχ
  469€ /τμχ
  Κέρδος 36%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Τραπέζι τραπεζαρίας SKIBET Ø120 ανοιχτή δρυς
  375€/τμχ
  499€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας VESTERBORG Ø130 δρυς
  400€/τμχ
  499€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας VESTERBORG 100x200 δρυς
  500€/τμχ
  649€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας ROSKILDE 80×140 φυσικό δρυς/μαύρο
  500€/τμχ
  699€ /τμχ
  Κέρδος 28%
  Μόνο διαδικτυακά

  Έξυπνες λύσεις για μικρές τραπεζαρίες

  Αναζητάτε έπιπλα φαγητού για μία μικρή κουζίνα ή το φοιτητικό σπίτι; Βρείτε στη συλλογή της JYSK έξυπνες λύσεις για σπίτια με περιορισμένο χώρο. Επιλέξτε ένα τραπέζι τραπεζαρίας με ανοιγόμενο φύλλο, το οποίο μπορείτε να ανοίξετε όταν θέλετε να φάτε ή να κλείσετε όταν τελειώσετε. 
  Ακόμα, διαθέτουμε μοντέρνα, μικρά στρογγυλά τραπέζια τα οποία μπορείτε να βάλετε ακόμα και σε ένα μικρό προθάλαμο του σπιτιού ή το χωλ, αν ο χώρος δεν είναι επαρκής στο σαλόνι ή την κουζίνα. 

  Ποιοτικά & προσιτά τραπέζια κουζίνας

  Βρείτε στη μεγάλη συλλογή τραπεζιών κουζίνας και τραπεζαρίας της JYSK, ποιοτικά και φθηνά τραπέζια. Υλικά όπως μασίφ ξύλο, MDF, καπλαμάς, μέταλλο και γυαλί συνθέτουν ένα μοναδικό γαστρονομικό αποτέλεσμα. Ίσως, ο όρος "γαστρονομικό" να παραπέμπει σε food styling και συνταγές, όμως, θυμηθείτε ότι για να απολαύσετε το φαγητό σας χρειάζεται να κάθεστε άνετα σε ένα περιποιημένο τραπέζι. Στη JYSK θα βρείτε τα τραπέζια για μια επιτυχημένη συνταγή στο δείπνο σας!