Επιλέξτε το τέλειο τραπέζι τραπεζαρίας

Τι χρειάζεται να προσέξετε όταν επιλέγετε το τέλειο τραπέζι φαγητού; Αρχικά, θα πρέπει να δείτε τις διαστάσεις του χώρου σας, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα και μέγεθος τραπεζιού. Επιλέξτε ένα μεγάλο, ορθογώνιο τραπέζι αν διαθέτετε μεγάλο χώρο ή ένα μικρό, τετράγωνο τραπέζι το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σαλόνι. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο στρογγυλό τραπέζι, ωστόσο χρειάζεται να θυμάστε ότι ένα μεγάλο, στρογγυλό τραπέζι χωράει μικρό αριθμό ατόμων, ενώ καταλαμβάνει αρκετό χώρο. Γευματίστε με την οικογένεια σας στις γιορτές, δειπνήστε με το σύντροφό σας ή απλά απολαύστε το μεσημεριανό σας καθισμένοι στο τραπέζι.

Έξυπνες λύσεις για μικρές τραπεζαρίες

Αναζητάτε έπιπλα φαγητού για μία μικρή κουζίνα ή το φοιτητικό σπίτι; Βρείτε στη συλλογή της JYSK έξυπνες λύσεις για σπίτια με περιορισμένο χώρο. Επιλέξτε ένα τραπέζι τραπεζαρίας με ανοιγόμενο φύλλο, το οποίο μπορείτε να ανοίξετε όταν θέλετε να φάτε ή να κλείσετε όταν τελειώσετε. 
Ακόμα, διαθέτουμε μοντέρνα, μικρά στρογγυλά τραπέζια τα οποία μπορείτε να βάλετε ακόμα και σε ένα μικρό προθάλαμο του σπιτιού ή στο χωλ, αν ο χώρος δεν είναι επαρκής στο σαλόνι ή στην κουζίνα. 

Ποιοτικά & οικονομικά τραπέζια κουζίνας

Βρείτε στη μεγάλη συλλογή τραπεζιών κουζίνας και τραπεζαρίας της JYSK, ποιοτικά και φθηνά τραπέζια. Υλικά όπως μασίφ ξύλο, MDF, καπλαμάς, μέταλλο και γυαλί συνθέτουν ένα μοναδικό γαστρονομικό αποτέλεσμα. Ίσως, ο όρος "γαστρονομικό" να παραπέμπει σε food styling και συνταγές, όμως, θυμηθείτε ότι για να απολαύσετε το φαγητό σας χρειάζεται να κάθεστε άνετα σε ένα περιποιημένο τραπέζι. Στη JYSK θα βρείτε τα τραπέζια για μια επιτυχημένη συνταγή στο δείπνο σας! Μην παραλείψετε να διακοσμήσετε το τραπέζι με ένα όμορφο, γυάλινο βάζο και να πάρετε ένα κηροπήγιο για να φωτίσετε ειδυλλιακά τα δείπνα που θα προσφέρετε στους αγαπημένους σας.

Μεγάλη συλλογή από στρογγυλά τραπέζια

Ψάχνετε για ένα στρογγυλό τραπέζι τραπεζαρίας; Τότε, ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή μας από στρογγυλά τραπέζια, είτε ψάχνετε ένα γυάλινο στρογγυλό τραπέζι είτε ένα ξύλινο. Ένα στρογγυλό τραπέζι είναι μοντέρνο, αλλά παράλληλα διαχρονικό. Είναι ιδανικό ως τραπέζι κουζίνας, ενώ στο σαλόνι θα δείχνει υπέροχο και ταιριάζει τέλεια σε σύγχρονες επιπλώσεις εσωτερικών χώρων. Επιλέξτε ένα λευκό στρογγυλό τραπέζι αν θέλετε ένα μινιμαλιστικό αποτέλεσμα ή ένα σε φυσικό χρώμα ξύλου αν θέλετε να προσθέσετε ζεστασιά στον χώρο. Επιλέξτε απλά το δικό σας στρογγυλό τραπέζι JYSK!