Άμεση κράτηση τραπεζιού

Θέλετε να κάνετε κράτηση κάποιο τραπέζι; Ξεχάστε τις λίστες αναμονής των εστιατορίων. Στη JYSK είναι απλό και γρήγορο. Βλέπετε τη συλλογή τραπεζιών, επιλέγετε το τραπέζι τραπεζαρίας που σας αρέσει και κάνετε κράτηση για παραλαβή από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ή πραγματοποιείτε την αγορά σας διαδικτυακά, άμεσα και με ασφάλεια.
Βρείτε κλασικού σχεδιασμού τραπέζια κουζίνας και τραπέζια τραπεζαρίας, από μασίφ ξύλο, deco καπλαμά, MDF και άλλα υλικά, ή επιλέξτε ένα μοντέρνο και παράλληλα διαχρονικό τραπέζι από γυαλί. Επιλέξτε ένα τετράγωνο τραπέζι, ορθογώνιο, οβάλ ή στρογγυλό τραπέζι, ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε. Εσείς τι προτιμάτε;

Τραπέζι τραπεζαρίας ή τραπέζι κουζίνας;

Πολλά διαμερίσματα έχουν μικρές κουζίνες, μεγαλύτερες τραπεζαρίες ή έναν ενιαίο χώρο. Γι' αυτό, στη συλλογή μας θα βρείτε μικρές τραπεζαρίες κουζίνας και τραπεζαρίες σαλονιού κατάλληλες να ταιριάξουν σε κάθε χώρο.
Επιλέξτε ένα τετράγωνο τραπέζι κουζίνας και τοποθετήστε το κάτω από το παράθυρο της κουζίνας. Έτσι, τα γεύματά σας θα λούζονται από το φως της ημέρας. Ωστόσο, συχνά το τραπέζι της κουζίνας καταλήγει να αποτελεί πάγκο εργασίας, όπου στοιβάζουμε τα ταψιά ή τα ψώνια. Γι' αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να τρώτε στην τραπεζαρία του σαλονιού. Επιλέξτε ένα μεγαλύτερο, ορθογώνιο τραπέζι τραπεζαρίας και απολαύστε το φαγητό σας, όχι μόνο σε γιορτές ή σε μέρες με καλεσμένους, αλλά και τις υπόλοιπες, τις "καθημερινές".

Ένα τραπέζι για δύο 

Απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα στην άνεση του σπιτιού σας παρέα με τον αγαπημένο σας. Προσαρμόστε το τραπέζι στις δικές σας ανάγκες επιλέγοντας ένα πτυσσόμενο τραπέζι με δυνατότητα προέκτασης, το οποίο μπορείτε να διατηρείτε κλειστό όταν τρώτε οι δυο σας ή να το ανοίγετε όταν περιμένετε περισσότερο κόσμο.
Ακόμα, διαθέτουμε φύλλα προέκτασης για συγκεκριμένα μοντέλα τραπεζιών της συλλογής μας. Θυμηθείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας. 

Τετράγωνο ή ορθογώνιο τραπέζι; Ροτόντα ή οβάλ;

Πολλοί συμφωνούν ότι τα στρογγυλά τραπέζια φαγητού, οι γνωστές ροτόντες, είναι ιδιαίτερα και μοντέρνα. Ενώ άλλοι επιλέγουν μακρόστενα τραπέζια, καθώς τα βρίσκουν πιο πρακτικά και χρήσιμα, εφόσον μπορούν να ταιριάξουν περισσότερες καρέκλες γύρω τους. Για να επιλέξετε το τραπέζι τραπεζαρίας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στον χώρο της τραπεζαρίας σας μετρήστε τις διαστάσεις, αλλά και τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένεια σας. Τουλάχιστον τον στενό οικογενειακό κύκλο.

Ενδεικτικές διαστάσεις τραπεζιών που θα βρείτε στη συλλογή μας:

  • Π80 x Μ120 cm, Π80 x Μ140 cm, Π80 x Μ80/160 cm
  • Π90 x Μ160, Π90 x Μ190/270 cm, Π90 x Μ190/280 cm, Π90 x Μ200 cm
  • Ø100 cm, Ø120 cm

Φτιάξτε τη δική σας τραπεζαρία σαλονιού

Σας αρέσει να δημιουργείτε ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και οι επιλογές σας διακρίνονται από καλαισθησία. Έτσι, θέλετε η τραπεζαρία σας να έχει το προσωπικό σας γούστο. Τι θα λέγατε να φτιάξετε τη δική σας τραπεζαρία σαλονιού; Επιλέξτε το τραπέζι που σας αρέσει και προσθέστε τις καρέκλες που θεωρείτε ότι ανταποκρίνονται στην αισθητική σας. Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που ίσως χρειάζεται να προσέξετε, όπως τα πόδια του τραπεζιού, καθώς κάποια τραπέζια διαθέτουν ξύλινα και κάποια άλλα μεταλλικά. Μήπως θέλετε να ταιριάζουν με αυτά που έχουν οι καρέκλες ή δεν έχει σημασία για εσάς; Αν πάλι δυσκολεύεστε στους αυτοσχεδιασμούς στη συλλογή μας θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για σετ τραπεζαρίας.