Άμεση κράτηση τραπεζιού

Θέλετε να κάνετε κράτηση κάποιο τραπέζι; Ξεχάστε τις λίστες αναμονής των εστιατορίων. Στη JYSK είναι απλό και γρήγορο. Βλέπετε τη συλλογή τραπεζιών, επιλέγετε το προϊόν που σας αρέσει και κάνετε κράτηση για παραλαβή από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ή πραγματοποιείτε την αγορά σας διαδικτυακά, άμεσα και με ασφάλεια.
Βρείτε κλασικού σχεδιασμού τραπέζια τραπεζαρίας, από μασίφ ξύλο, deco καπλαμά, MDF και άλλα υλικά, ή επιλέξτε ένα μοντέρνο και παράλληλα διαχρονικό τραπέζι από γυαλί. Επιλέξτε ένα τετράγωνο τραπέζι, ορθογώνιο, οβάλ ή στρογγυλό τραπέζι, ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε. 
Δώστε προσοχή στα πόδια του τραπεζιού, καθώς κάποια τραπέζια διαθέτουν ξύλινα και κάποια άλλα μεταλλικά. Εσείς τι προτιμάτε;

40 Προϊόν(τα)
  40 Προϊόν(τα)

  Τραπέζια φαγητού - Τραπέζια τραπεζαρίας

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Τραπέζι τραπεζαρίας VEDDE 80x80/160 άγρια δρυς
  115€/τμχ
  229€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας HASLUND 80x80/160 δρυς
  75€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 56%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας HASLUND 80x160 δρυς
  115€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 32%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας TERSLEV Ø120 όψη τσιμέντου
  150€/τμχ
  199€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  basic
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας SKIBET Ø120 ανοιχτή δρυς
  375€/τμχ
  499€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας VESTERBORG 100x200 δρυς
  400€/τμχ
  499€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Τραπέζι τραπεζαρίας ROSKILDE 80×140 φυσικό δρυς/μαύρο
  500€/τμχ
  699€ /τμχ
  Κέρδος 28%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά

  Τραπέζια φαγητού - Πτυσσόμενα φύλλα

  Τραπέζια τραπεζαρίας ή τραπέζια κουζίνας;

  Πολλά διαμερίσματα έχουν μικρές κουζίνες, μεγαλύτερες τραπεζαρίες ή ο χώρος είναι ενιαίος. Όμως, στη συλλογή μας θα βρείτε μικρές τραπεζαρίες κουζίνας και τραπεζαρίες σαλονιού κατάλληλες να ταιριάξουν σε κάθε χώρο.
  Επιλέξτε ένα τετράγωνο τραπέζι κουζίνας και τοποθετήστε το κάτω από το παράθυρο της κουζίνας. Έτσι, τα γεύματά σας θα λούζονται από το φως της ημέρας. Ωστόσο, συχνά το τραπέζι της κουζίνας καταλήγει να αποτελεί πάγκο εργασίας, όπου στοιβάζουμε τα ταψιά ή τα ψώνια. Γι' αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να τρώτε στην τραπεζαρία του σαλονιού. Επιλέξτε ένα μεγαλύτερο, ορθογώνιο τραπέζι τραπεζαρίας και απολαύστε το φαγητό σας, όχι μόνο σε γιορτές ή σε μέρες με καλεσμένους, αλλά και τις υπόλοιπες, τις "καθημερινές".

  Ένα τραπέζι για δύο 

  Απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα στην άνεση του σπιτιού σας παρέα με τον αγαπημένο σας. Προσαρμόστε το τραπέζι στις δικές σας ανάγκες επιλέγοντας ένα πτυσσόμενο τραπέζι με δυνατότητα προέκτασης, το οποίο μπορείτε να διατηρείτε κλειστό όταν τρώτε οι δυο σας ή να το ανοίγετε όταν περιμένετε περισσότερο κόσμο.
  Ακόμα, διαθέτουμε φύλλα προέκτασης για συγκεκριμένα μοντέλα τραπεζιών της συλλογής μας. Θυμηθείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας.

  Τετράγωνο ή ορθογώνιο τραπέζι; Ροτόντα ή οβάλ;

  Πολλοί συμφωνούν ότι τα στρογγυλά τραπέζια φαγητού, οι γνωστές ροτόντες, είναι ιδιαίτερα και μοντέρνα. Ενώ άλλοι επιλέγουν μακρόστενα τραπέζια, καθώς τα βρίσκουν πιο πρακτικά και χρήσιμα, εφόσον μπορούν να ταιριάξουν περισσότερες καρέκλες γύρω τους. Για να επιλέξετε το τραπέζι τραπεζαρίας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στο χώρο της τραπεζαρίας σας μετρήστε τις διαστάσεις, αλλά και τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένεια σας. Τουλάχιστον τον στενό οικογενειακό κύκλο.

  Ενδεικτικές διαστάσεις τραπεζιών που θα βρείτε στη συλλογή μας:

  • Π80 x Μ80/160 cm
  • Π80 x Μ120 cm
  • Π80 x Μ140 cm
  • Π90 x Μ160/200 cm
  • Π90 x Μ190/280 cm
  • Π90 x Μ160 cm
  • Π90 x Μ200 cm
  • Π90 x Μ220 cm
  • Ø100 cm
  • Ø120 cm