Ετοιμάζετε δείπνο; Θυμηθείτε τα κηροπήγια

Αλλάζουμε το πρίσμα στη διακόσμηση κοιτάζοντας μέσα από τη φλόγα των κεριών. Αφήστε τα κεριά να φωτίσουν τα όνειρά σας, αλλά και το ρομαντικό δείπνο που ετοιμάζετε. Αν σκοπεύετε να παραθέσετε ένα πιο επίσημο δείπνο, τότε τα κηροπήγια που έχουν θέσεις για περισσότερα από ένα κεριά είναι ιδανικά. Δώστε στο δείπνο σας το ύφος που θέλετε – εμπνευστείτε στη JYSK και δημιουργήστε ένα ιδανικό σκηνικό.
Στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνα κηροπήγια σε πρωτότυπους σχεδιασμούς και γυάλινες, χρωματιστές βάσεις ρεσό, οι οποίες θα δημιουργήσουν μοναδικές διαθλάσεις στο χώρο σας, και θα δώσουν ευχάριστες αποχρώσεις.

  Διακόσμηση - Κηροπήγια

  Βάση ρεσό THORLEIF Ø9xΥ8cm διάφ.
  2€/τμχ
  3€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάση κεριού STURE Ø9xΥ8cm ασημί
  2€/τμχ
  3€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάση κεριού THORMUND Ø10xΥ9cm
  2,50€/τμχ
  3€ /τμχ
  Κέρδος 17%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάση ρεσό GORDON Π31xΜ9xΥ7cm
  4€/τμχ
  5€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μόνο στο κατάστημα
  Κηροπήγιο CHARLIE Ø13xΥ10cm γκρι
  5€/τμχ
  6€ /τμχ
  Κέρδος 17%
  Μόνο στο κατάστημα
  Κηροπήγιο WILLIAM Ø14xΥ48cm ορείχαλκος
  12,50€/τμχ
  15€ /τμχ
  Κέρδος 17%
  Μόνο στο κατάστημα
  Κηροπήγιο KATO Υ52cm 5-θέσεις
  12,50€/τμχ
  17,50€ /τμχ
  Κέρδος 29%
  Μόνο στο κατάστημα

  Ρετρό κηροπήγια

  Δώστε ένα ιδιαίτερο στυλ στη διακόσμηση του σπιτιού σας επιλέγοντας να συνδυάσετε ρετρό κηροπήγια με ρουστίκ βάσεις ρεσό. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά είδη και υλικά, όπως ένα ψηλό, μεταλλικό κηροπήγιο με ένα άλλο πιο χαμηλό σε ασημί απόχρωση, σε λευκό ή στο χρώμα της σκουριάς και του ορείχαλκου. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε βάσεις ρεσό που τοποθετούνται στον τοίχο για ένα μυσταγωγικό αποτέλεσμα ή να επιλέξετε μια βάση ρεσό ή περισσότερες από χρωματιστό γυαλί.

  Οι βάσεις ρεσό είναι ιδανικές για το τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω από το τζάκι, ενώ τα κηροπήγια ταιριάζουν περισσότερο στο τραπέζι της τραπεζαρίας ή σε ένα βοηθητικό έπιπλο. Μην παραλείψετε να πάρετε κεριά.