Ετοιμάζετε δείπνο; Θυμηθείτε τα κηροπήγια

Αν σκοπεύετε να παραθέσετε ένα δείπνο, τότε, τα κηροπήγια δεν γίνεται να λείπουν από το τραπέζι, ειδικά εκείνα που έχουν θέσεις για περισσότερα από ένα κεριά. Δώστε στο δείπνο σας το ύφος που θέλετε – εμπνευστείτε στη JYSK και δημιουργήστε ένα ιδανικό σκηνικό.
Στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνα κηροπήγια σε πρωτότυπους σχεδιασμούς και γυάλινες, χρωματιστές βάσεις ρεσό, οι οποίες θα δημιουργήσουν μοναδικές διαθλάσεις στο χώρο σας, και θα δώσουν ευχάριστες αποχρώσεις.

  Διακόσμηση - Κηροπήγια

  Βάση ρεσό LENNART Ø8xΥ12cm γκρι
  1,50€/τμχ
  2€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάση ρεσό THORLEIF Ø9xΥ8cm διάφ.
  2€/τμχ
  3€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάση κεριού THORMUND Ø10xΥ9cm
  2€/τμχ
  3€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάση κεριού STURE Ø9xΥ8cm ασημί
  2€/τμχ
  3€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάση ρεσό GORDON Π31xΜ9xΥ7cm
  3€/τμχ
  5€ /τμχ
  Κέρδος 40%
  Μόνο στο κατάστημα
  Κηροπήγιο CHARLIE Ø13xΥ10cm γκρι
  3€/τμχ
  6€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο στο κατάστημα
  Κηροπήγιο WILLIAM Ø14xΥ48cm ορείχαλκος
  12,50€/τμχ
  15€ /τμχ
  Κέρδος 17%
  Μόνο στο κατάστημα

  Ρετρό κηροπήγια

  Αλλάζουμε το πρίσμα στη διακόσμηση του σπιτιού κοιτάζοντας μέσα από τη φλόγα των κεριών. Δώστε ένα ιδιαίτερο στυλ επιλέγοντας να συνδυάσετε ρετρό κηροπήγια με ρουστίκ βάσεις ρεσό. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά είδη και υλικά, όπως ένα ψηλό, μεταλλικό κηροπήγιο με ένα πιο χαμηλό σε μαύρη ή χρυσή απόχρωση ή στο χρώμα του ορείχαλκου. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε κεραμικά κηροπήγια ή γυάλινες βάσεις ρεσό από χρωματιστό γυαλί, για ένα μυσταγωγικό αποτέλεσμα.

  Οι βάσεις ρεσό είναι ιδανικές για το τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω από το τζάκι, ενώ τα κηροπήγια ταιριάζουν περισσότερο στο τραπέζι της τραπεζαρίας ή σε ένα βοηθητικό έπιπλο. Μην παραλείψετε να πάρετε κεριά.