Ετοιμάζετε δείπνο; Θυμηθείτε τα κηροπήγια

Αν σκοπεύετε να παραθέσετε ένα δείπνο, τότε, τα κηροπήγια δεν γίνεται να λείπουν από το τραπέζι, ειδικά εκείνα που έχουν θέσεις για περισσότερα από ένα κεριά. Δώστε στο δείπνο σας το ύφος που θέλετε – εμπνευστείτε στη JYSK και δημιουργήστε ένα ιδανικό σκηνικό.
Στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνα κηροπήγια σε πρωτότυπους σχεδιασμούς και γυάλινες, χρωματιστές βάσεις ρεσό, οι οποίες θα δημιουργήσουν μοναδικές διαθλάσεις στο χώρο σας, και θα δώσουν ευχάριστες αποχρώσεις.

Ρετρό κηροπήγια

Αλλάζουμε το πρίσμα στη διακόσμηση του σπιτιού κοιτάζοντας μέσα από τη φλόγα των κεριών. Δώστε ένα ιδιαίτερο στυλ επιλέγοντας να συνδυάσετε ρετρό κηροπήγια με ρουστίκ βάσεις ρεσό. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά είδη και υλικά, όπως ένα ψηλό, μεταλλικό κηροπήγιο με ένα πιο χαμηλό σε μαύρη ή χρυσή απόχρωση ή στο χρώμα του ορείχαλκου. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε κεραμικά κηροπήγια ή γυάλινες βάσεις ρεσό από χρωματιστό γυαλί, για ένα μυσταγωγικό αποτέλεσμα.

Οι βάσεις ρεσό είναι ιδανικές για το τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω από το τζάκι, ενώ τα κηροπήγια ταιριάζουν περισσότερο στο τραπέζι της τραπεζαρίας ή σε ένα βοηθητικό έπιπλο. Μην παραλείψετε να πάρετε κεριά.