Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Φαναράκια και ηλιακές λάμπες, καρέκλες σαλονιού κήπου με τραπεζάκι και γλάστρες σε αίθριο

Προσαρμόστε το μπαλκόνι σας ή το αίθριο για τον χειμώνα

Ακόμη και κατά τους κρύους, χειμερινούς μήνες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπαλκόνι σας. Όταν ο καιρός είναι ξηρός, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μαζευτείτε με τους αγαπημένους σας ή να μαγειρέψετε και ανεξάρτητα από τον καιρό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε ως μέρος της χειμερινής σας διακόσμησης, είτε για πρακτικούς λόγους.

Διαβάστε σε αυτή τη δημοσίευση τις καλύτερες ιδέες μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξωτερικό σας χώρο.

1. Δημιουργήστε ένα καταφύγιο

Αν επιθυμείτε να κάνετε τη διαμονή στη βεράντα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ή του χειμώνα μια ευχάριστη εμπειρία, φυτέψτε αρχικά μερικά δέντρα για να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός καταφύγιου. Αν η περίοδος δεν σας το επιτρέπει για κηπουρική, τότε, χρησιμοποιήστε τεχνητά δέντρα ή φυτά σε ψηλές ζαρντινιέρες.

2. Παραμείνετε ζεστοί

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μερικά ζεστά ριχτάρια και τοποθετήστε ένα χαλί στο δάπεδο. Τα χαλιά προσθέτουν ένα επιπλέον στρώμα μόνωσης στο δάπεδο, το οποίο μετριάζει το κρύο.

3. Κάντε το άνετο

Τα φωτάκια σε γιρλάντα και τα φανάρια είναι απαραίτητα για τη χειμερινή σας διακόσμηση. Μην τα χρησιμοποιήσετε μόνο τα Χριστούγεννα, ανάψτε τα αμέσως μόλις αρχίσει να νυχτώνει και απολαύστε το θέαμα από το σαλόνι σας.

4. Μεταφέρετε έξω το μαγείρεμα

Όταν μαγειρεύετε έξω, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μυρωδιές του φαγητού και τους λιπαρούς λεκέδες, ενώ όλα τα φρέσκα μυρωδικά σας βρίσκονται ακριβώς δίπλα σας. Ανάψτε το μπάρμπεκιου και ετοιμάστε το γεύμα για την οικογένεια ή τους φίλους. Χρησιμοποιήστε πλαστικά δοχεία ασφαλή για τρόφιμα για να βάλετε τα υλικά σας και καλάθια για να μεταφέρετε τα σκεύη που θα χρειαστείτε, ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνετε συνεχώς στην κουζίνα.

5. Κάντε χώρο για περισσότερα

Το μπαλκόνι ή το αίθριο είναι ένα πρακτικό μέρος αποθήκευσης των πραγμάτων που δεν χωράνε στο εσωτερικό. Βεβαιωθείτε ότι η λύση αποθήκευσης που θα επιλέξετε είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στον παγετό, για να προστατεύσετε τα αντικείμενα που θα τοποθετήσετε.


Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

6. Κρεμάστε τα ρούχα σας για να στεγνώσουν

Αν το μπαλκόνι σας ή το αίθριο είναι καλυμμένα, είναι ιδανικό να στεγνώσετε έξω τα ρούχα σας. Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ότι την υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου, αλλά ο συνδυασμός θερμότηας, υγρασίας και αέρα είναι που στεγνώνει τα ρούχα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν έχει ζέστη, η χαμηλή υγρασία και η υψηλή ροή αέρα μπορούν να στεγνώσουν τα ρούχα σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου