Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γυναίκα που ανοίγει τις κουρτίνες σε ένα μεγάλο παράθυρο

Οι κουρτίνες βοηθούν να κρατήσετε εκτός τον θόρυβο, τη ζέστη και το κρύο

Έχετε βρεθεί ποτέ στη θέση να αναρωτιέστε τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε για να διατηρήσετε δροσερό το σπίτι σας το καλοκαίρι; Ή αντίθετα πώς να το προφυλάξετε από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Ενδεχομένως να έχετε επίσης αναρωτηθεί ποιες είναι οι επιλογές σας αν επιθυμείτε έναν καλό ύπνο χωρίς να σας ενοχλούν η κίνηση του δρόμου και ο θόρυβος της γειτονιάς. Αν και δεν αποτελούν τη θαυματουργή λύση σε όλα αυτά, οι μονωτικές κουρτίνες μπορούν ενδεχομένως να σας βοηθήσουν να περιορίσετε μερικά από αυτά.

Πιθανά οφέλη από τη χρήση μονωτικών κουρτινών

Εκτός από αισθητικής άποψης, οι κουρτίνες μπορούν να έχουν πολλές ιδιότητες που να παρέχουν οφέλη σε εσάς και στο σπίτι σας. Διαφορετικοί τύποι κουρτινών – ιδίως οι blackout κουρτίνες – μπορεί να έχουν τις ακόλουθες ιδιότητες: 

  • Θερμομονωτικές κουρτίνες
    Μερικές κουρτίνες, που αναφέρονται ως θερμικές κουρτίνες ή μονωτικές κουρτίνες, έχουν μια ανακλαστική όψη η οποία είναι ιδιαίτερα καλή στην αντανάκλαση του ηλιακού φωτός. Μπλοκάροντας το φως του ήλιου, οι κουρτίνες πλήρης συσκότισης και άλλοι τύποι κουρτινών συσκότισης, μπορούν να κρατήσουν τη ζέστη εκτός σπιτιού. 
  • Μόνωση έναντι του κρύου
    Οι χοντρές κουρτίνες από χοντρά υφάσματα προσφέρουν μόνωση από το κρύο. Για παράδειγμα, οι βαριές κουρτίνες μπορούν να εμποδίσουν το ρεύμα του αέρα να περάσει από τα παράθυρα στον υπόλοιπο χώρο, βελτιώνοντας τα επίπεδα άνεσης στο υπνοδωμάτιο, το σαλόνι ή τα υπόλοιπα δωμάτια κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
  • Ηχομονωτικές κουρτίνες 
    Ένα ακόμα πλεονέκτημα των χοντρών κουρτινών είναι ότι το χοντρό ύφασμα βελτιώνει την ιδιότητά τους να απορροφούν τον ήχο. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος γίνεται πιο ήσυχος. Οι κουρτίνες δεν μπλοκάρουν εντελώς τον ήχο, οπότε δεν θεωρούνται εντελώς ηχομονωτικές, αλλά τον μειώνουν. 

Οι βαριές κουρτίνες, όπως η ANHOLT και η AUSTRA, προσφέρουν περισσότερα από απλή αισθητική στο σπίτι σας. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν να περιοριστεί ο ήχος, να συμβάλουν στην άνεση ως μέσο μόνωσης, να προσφέρουν ιδιωτικότητα ή να λειτουργήσουν ως διαχωριστικά δωματίων στην εσωτερική σας διακόσμηση. 

Η μονωτική κουρτίνα HERDLA

Η κουρτίνα HERDLA είναι μια υπέροχη επιλογή για τη μόνωση του σπιτιού σας. Το ειδικό της υπόστρωμα είναι κατασκευασμένο για μόνωση από το κρύο και τη ζέστη. Λόγω της παχιάς του κατασκευής, βοηθά επίσης στη μείωση του θορύβου, ενώ περιορίζει τη ζέστη και το κρύο να εισέρχονται στο σπίτι σας. 

Δεν θέλετε συσκότιση; Επιλέξτε μια κουρτίνα που περιορίζει αμυδρά το φως

Όταν πρόκειται για μονωτικές κουρτίνες, οι κουρτίνες συσκότισης είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αν όμως δεν επιθυμείτε να μπλοκάρετε εντελώς το φως, οι κουρτίνες σκίασης, όπως οι AMUNGEN, είναι η ιδανική εναλλακτική λύση. Οι κουρτίνες AMUNGEN είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα, για να βρείτε τη σωστή κουρτίνα για το σπίτι σας.

Γκρι κουρτίνα σε παράθυρο υπνοδωματίου

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικές κουρτίνες και ρολά παραθύρων. Αν δεν είστε σίγουροι σχετικά με το ποια επιλογή είναι η κατάλληλη για εσάς, επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα JYSK και ρωτήστε τις συμβουλές από το προσωπικό μας – είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας και για το σπίτι σας. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα