Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-60% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΗΠΟΥ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€

Χρησιμοποιήστε το έπιπλο της τηλεόρασης για να δημιουργήσετε ένα “hygge” σκηνικό

Χρησιμοποιήστε το έπιπλο της τηλεόρασης για να δημιουργήσετε ένα “hygge” σκηνικό

Ένα έπιπλο τηλεόρασης μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από απλά ένα έπιπλο για την τηλεόρασή σας, τα παλιά DVD και τα τηλεκοντρόλ. Αρκετοί πλέον διαθέτουν μόνο tablet ή laptop, αλλά ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ένα έπιπλο τηλεόρασης μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για το σαλόνι. Δεν πιάνει πολύ χώρο, ενώ σας παρέχει μια ακόμα επιφάνεια διακόσμησης.

Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας δώσουμε τις 3 top συμβουλές μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα έπιπλο TV.

Γωνιά στο καθιστικό με καναπέ, μοντέρνο έπιπλο τηλεόρασης, μικρά διακοσμητικά, καλάθι, κηροπήγιο & πορτατίφ


Είτε το έπιπλο τηλεόρασης σάς έχει μείνει από τις παλιές εποχές που είχατε τηλεόραση, ή εάν εξακολουθεί να εξυπηρετεί ως έπιπλο για την τηλεόρασή σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το διακοσμήσετε. Δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να το μετατρέψετε σε ένα μοντέρνο TV έπιπλο, και πιθανότατα μπορείτε να το κάνετε με διακοσμητικά που έχετε ήδη στο σπίτι.

1. Δημιουργήστε τον δικό σας ορίζοντα στη μέση του καθιστικού 

Κασπώ, τεχνητά φυτά, κηροπήγιο, διακοσμητικά και πορτατίφ πάνω σε έπιπλο τηλεόρασης


Όταν διαθέτετε μια σχετικά μεγάλη επιφάνεια για να διακοσμήσετε, μια καλή ιδέα είναι να μιμηθείτε τον ορίζοντα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με διαφορετικό ύψος και πλάτος για να δημιουργήσετε μια δυναμική εμφάνιση. Ακόμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει βάθος, τοποθετώντας κάποια αντικείμενα μπροστά και κάποια στο φόντο. Όπως στον ορίζοντα, αυτό θα δημιουργήσει μια αίσθηση ζωντάνιας και θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

2: Νεκρά φύση στο πάνω ράφι  

Δύο κασπώ πάνω σε μοντέρνο έπιπλο τηλεόρασης, το ένα με αναρριχώμενο φυτό και το άλλο με φυτό με μυτερές άκρες


Ανάμεσα στα διακοσμητικά σας, θα μπορούσατε να προσθέσετε κάτι από την άγρια φύση. Το πράσινο χρώμα και τα οργανικά σχήματα δημιουργούν μια δυναμική και ζωντανή εμφάνιση.

Ένα κρεμαστό φυτό σε μωβ κασπώ και ένα σε κίτρινο κασπώ


Τα τεχνητά φυτά πλέον δείχνουν σαν αληθινά και μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε με φυσικά φυτά και λουλούδια – απλά βεβαιωθείτε ότι ποτίζετε τα σωστά.

3: Φως & σκιές

Κηροπήγιο σε χρυσό χρώμα & μαύρο διακοσμητικό


Τίποτα δεν προσθέτει την αίσθηση “hygge” σε ένα δωμάτιο, όσο τα κεριά και ο έμμεσος φωτισμός. Εμπνευστείτε και πάλι από τα χρώματα του ορίζοντα και βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τις πηγές φωτισμού σε διαφορετικά επίπεδα για να δημιουργήσετε προοπτική και δυναμικότητα στον χώρο. Χαλαρώστε και απολαύστε το παιχνίδισμα του φωτός και των σκιών, ίσως σε έναν μοναδικό συνδυασμό με το ιδιαίτερο διακοσμητικό STEN.

Μικρό πορτατίφ από ρατάν με ρετρό look


Ένα μικρό πορτατίφ, όπως το ALBERT, είναι η τέλεια πηγή φωτός για ένα “hygge” οπτικό αποτέλεσμα. Το υλικό του, που μοιάζει με καναβάτσο, προσθέτει ζεστασιά στον φωτισμό που διαχέεται από τις μικρές εγκοπές του, με μια απαλή, διακοσμητική λάμψη.

Διαβάστε πώς να δημιουργήσετε “hygge” στο καθιστικό ή στα παράθυρά σας.

Εσείς πώς δημιουργείτε “hygge” εμφάνιση στο καθιστικό σας; Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στα σχόλια.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προϋπαντήστε την άνοιξη με απαλές, πράσινο-μπλε αποχρώσεις

Χρώμα της χρονιάς

Τα αγαπημένα φωτιστικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.