Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Καθιστικό με "hygge" ατμόσφαιρα με μεγάλο γωνιακό καναπέ, πάπλωμα, μαξιλαράκια & φωτιστικά

“Hygge” στον καναπέ του σαλονιού

Δεν έχει σημασία αν είχατε μια κοπιαστική μέρα ή μια χαλαρή Κυριακή, το σαλόνι είναι συνήθως το μέρος που ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Σε αυτή τη δημοσίευση, θα μοιραστούμε μαζί σας τις 3 καλύτερες συμβουλές μας για να δημιουργήσετε στο καθιστικό σας μια “hygge” ατμόσφαιρα, με επίκεντρο τον καναπέ.

1: Καναπές: ο ακρογωνιαίος λίθος του καθιστικού

Καθιστικό με ατμόσφαιρα “hygge” με μεγάλο γωνιακό καναπέ, πάπλωμα και κρεμαστό φωτιστικό οροφής


Όλα έχουν να κάνουν με το βασικό στοιχείο του καθιστικού: Τον καναπέ! Ένας μεγάλος καναπές αυτόματα σας καλεί, εσάς και τους καλεσμένους σας, να αισθανθείτε άνετα και δημιουργεί μια πραγματικά “hygge” ατμόσφαιρα.


Είναι απολύτως θεμιτό να κάνετε τον καναπέ σας να δείχνει κομψός διακοσμώντας τον με ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια, αλλά όταν έρχεται η ώρα να χαλαρώσετε δεν πρέπει να φοβάστε να φέρετε το πάπλωμα από το υπνοδωμάτιο και να χουχουλιάσετε.

2: Συνδυάστε χρώματα και υλικά όπως επιθυμείτε

Πολλά μαξιλάρια καναπέ σε διάφορα χρώματα και υλικά
Μαξιλάρι ENGKARSE 45x45 μπεζ
2 για 14,99€
9,99€ /τμχ
Κέρδος 25%


Ένας τρόπος να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα στο καθιστικό είναι διακοσμώντας τον καναπέ με πολλά και διαφορετικά διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ – όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Μη διστάσετε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα, υλικά και σχέδια. Εκτός ότι θα αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο, θα κάνετε επίσης εμφανές ότι έχετε θάρρος να αναμίξετε διαφορετικά χρώματα, κι ίσως έτσι εμπνεύσετε τους καλεσμένους σας να κάνουν το ίδιο.

3: Ανάψτε τα φώτα

Καθιστικό με γωνιακό καναπέ και τραπεζάκι σαλονιού, φωτιστικό οροφής και λάμπα δαπέδου και μοντέρνα βιτρίνα σαλονιού


Ένας σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία δημιουργίας ατμόσφαιρας “hygge” είναι ο φωτισμός: Το κρεμαστό φωτιστικό TORSTEIN ρίχνει ένα έντονο και καθαρό φως εξαιτίας των λαμπτήρων του και το μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου HUGO, μπορεί να χρησιμεύσει ως φως ανάγνωσης στη γωνία του καναπέ. Μην παραλείψετε να προσθέσετε μερικά διακοσμητικά είδη φωτισμού, όπως μικρά αρωματικά κεριά στο τραπεζάκι του σαλονιού ή στη βιτρίνα. Η προσθήκη φώτων και κεριών σε διάφορα μέρη του σαλονιού θα φέρει ζωντάνια στο δωμάτιο.

Extra tip: Πρακτική (και διακοσμητική) αποθήκευση

Διακοσμητικά είδη μέσα σε βιτρίνα σαλονιού


Ακόμα ένα στοιχείο που είναι συχνά μέρος της διακόσμησης του σαλονιού είναι η βιτρίνα. Μπορείτε να προβάλλετε τις πορσελάνες και το καλό σας σερβίτσιο ή τα κρυστάλλινα ποτήρια σας, αλλά προσθέτει και στυλ αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να σκεφτεί δημιουργικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το ριχτάρι σας σε ένα όμορφο καλάθι ή να τοποθετήσετε ένα ωραίο διακοσμητικό πάνω από τα βιβλία σας. Τα είδη που αποθηκεύουμε δεν είναι απαραίτητο να είναι κρυμμένα κάπου, μπορούν να είναι μέρος της διακόσμησης.

Διαβάστε πώς να δημιουργήσετε “hygge” εμφάνιση στο καθιστικό σας χρησιμοποιώντας ένα έπιπλο τηλεόρασης ή απλά το περβάζι του παραθύρου σας.  

Εσείς πώς δημιουργείτε “hygge” εμφάνιση στο καθιστικό σας; Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στα σχόλια.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ