Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Όμορφο σκηνικό βεράντας με διακοσμητικά φωτάκια

Φωτίστε τις καλοκαιρινές νύχτες σας

Για πολλούς ανθρώπους, το μπαλκόνι ή ο κήπος τους είναι ακόμα ένα δωμάτιο του σπιτιού τους – που απλά τυγχάνει να είναι εξωτερικά. Κατά την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, όλοι μας περνάμε περισσότερο χρόνο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και αυτό μας κάνει να θέλουμε να τον μετατρέψουμε στο πιο φιλόξενο και άνετο μέρος.

Ένας εύκολος τρόπος για να κάνουμε πιο ελκυστικό χώρο, τον χώρο του μπαλκονιού ή του κήπου μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά είδη φωτισμού. Απλά σκεφτείτε πώς επηρεάζει ο φωτισμός του σαλονιού σας τη διάθεσή σας και πώς αλλάζει την ατμόσφαιρα. Το ίδιο ισχύει και για τον εξωτερικό χώρο σας.

Φανάρια κήπου

Τα φανάρια κήπου, τα ηλιακά φώτα, τα φωτάκια σε αλυσίδα και οι λάμπες που λειτουργούν με μπαταρία, είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε όταν επιλέγετε διακοσμητικά φωτάκια εξωτερικού χώρου. Επιλέξτε ένα ή δύο τύπους από αυτά ή συνδυάστε τα όλα και δημιουργήστε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στον κήπο σας.

Εμπνευσμένες ιδέες φωτισμού κήπου

Θυμηθείτε ότι χρησιμοποιώντας μικρά διακοσμητικά φωτάκια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εφέ φωτισμού στο σκοτάδι. Χρησιμοποιήστε φωτάκια εξωτερικού χώρου για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα ή για να τονίσετε τα πιο όμορφα σημεία του κήπου σας. Με αυτό τον τρόπο οι νύχτες θα είναι με το μέρος σας, καθώς το σκοτάδι θα καλύπτει τα σημεία που δεν θέλετε να φαίνονται, ενώ τα φωτάκια θα μεταφέρουν το ενδιαφέρον σε αυτά τα σημεία που λατρεύετε να τραβούν την προσοχή των άλλων!

Φωτάκια σε γιρλάντα εξωτερικού χώρου

Μεταφερθείτε έξω

Εξαλείψτε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου σας, τοποθετώντας φωτάκια με μπαταρία κατά μήκος του πατώματος ή του εδάφους, ανάλογα αν διαθέτετε βεράντα ή κήπο. Έτσι, θα φωτίσετε τις νύχτες σας και οι στιγμές με τους φίλους θα διαρκούν περισσότερο.

Ανακαλύψτε συμβουλές για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτυ στον κήπο.

Φωτίστε τα πάρτυ στον κήπο

Δημιουργήστε ένα οικείο και φιλόξενο χώρο για τα γεύματα στον κήπο. Τα διακοσμητικά φωτάκια είναι ιδανικά για να πλαισιώσουν το χώρο. Χρησιμοποιήστε στοιχεία που υπάρχουν ήδη στον κήπο σας. Τοποθετήστε φωτάκια σε γιρλάντα στην πέργκολα ή στο φράχτη. Τα φωτάκια αυτού του μεγέθους στο σκοτάδι θυμίζουν κάτι από το φωτισμό των αστεριών στο νυχτερινό ουρανό.

Βάλτε όμορφα φαναράκια κήπου στο αίθριο και δημιουργήστε μια ζωηρή και ταυτόχρονα ζεστή ατμόσφαιρα, με τη φλόγα των κεριών να τρεμοπαίζει. Τα μικρά φαναράκια είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε το τραπέζι του κήπου σας. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα δείπνο έξω υπό το φως των κεριών. 

Για να απογειώσετε το σκηνικό, κρεμάστε φωτάκια και φαναράκια στα δέντρα που διαθέτετε. 

Πρακτικά και κομψά ηλιακά φωτάκια 

Τα ηλιακά φώτα είναι πρακτικά και μοντέρνα. Στη συλλογή μας διαθέτουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους από ηλιακά φωτάκια, με τα οποία μπορείτε να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς. Τοποθετήστε ηλιακά φωτάκια σε σημεία που θέλετε να τονίσετε, όπως στη γλάστρα του αγαπημένου σας λουλουδιού ή γύρω από ένα δέντρο στην αυλή. 

Είναι πολύ εύκολα στη χρήση – απλά πιέστε τα στο χώμα και γυρίστε τα προς το μέρος που θέλετε να φωτίζουν. Εύκολα και αποτελεσματικά. 

Ηλιακά φώτα & ηλιακές λάμπες


Ακόμα μια εξαιρετική συμβουλή είναι να τοποθετήσετε ηλιακά φωτάκια σε κάθε γωνιά της βεράντας ή του κήπου σας. Έτσι, το βράδυ ο χώρος θα δείχνει μεγαλύτερος, αλλά και σαγηνευτικός, καθώς ο διακριτικός φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Δείχνουν υπέροχα ακόμα και την ημέρα

Η λειτουργικότητα των διακοσμητικών ειδών φωτισμού γίνεται αντιληπτή στο μέγιστο κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά τα μοντέρνα φαναράκια και φωτάκια κήπου δείχνουν εξίσου υπέροχα και την ημέρα. Τα κρεμαστά φαναράκια, και γενικά τα φαναράκια συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό στο μπαλκόνι και τον κήπο. Προσθέτουν στυλ και κάνουν τον εξωτερικό σας χώρο να δείχνει προσεγμένος και τέλεια σχεδιασμένος.  

Φανάρι κήπου από μπαμπού που κρέμεται

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου