Αγοράστε σήμερα τα δικά σας ηλιακά φώτα κήπου JYSK

Φωτίστε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, σεβόμενοι το περιβάλλον, με οικονομικά ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου από τη JYSK. Ανακαλύψτε στη μεγάλη συλλογή μας ηλιακά φωτιστικά κήπου, ηλιακές λάμπες, ηλιακά φωτάκια σε γιρλάντα, ηλιακά φανάρια, ηλιακούς πυρσούς και ηλιακούς προβολείς σε διάφορα σχέδια. Χαρίστε στα βράδια σας ένα απαλό, τεχνητό φως, το οποίο δεν θα επιβαρύνει το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς τα ηλιακά φωτιστικά λειτουργούν με την ηλιακή ακτινοβολία. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα ηλιακά φωτάκια μέσα στις γλάστρες ή στον κήπο, πιέζοντας τα στο χώμα, να τα κρεμάσετε στον φράχτη ή να τα τοποθετήσετε πάνω στο τραπέζι. Οι τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι αμέτρητοι, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πάντα τέλειο! Φωτίστε ατμοσφαιρικά τα βράδια του καλοκαιριού και φτιάξτε το ιδανικό σκηνικό για τις πιο όμορφες στιγμές σας!

13 προϊόν(τα)
  13 προϊόν(τα)

  Ηλιακά φώτα

  Ηλιακά φωτιστικά εξωτερικού χώρου & τεχνικά χαρακτηριστικά

  Φέτος, θα βρείτε στη συλλογή μας ηλιακά φωτιστικά από γυαλί, πλαστικό και ανοξείδωτο ατσάλι. Τα ηλιακά φωτάκια διατίθενται μεμονωμένα ή σε σετ, για να επιλέξτε την ποσότητα που θα χρειαστείτε. Ακόμα, διαθέτουμε ηλιακές λάμπες με LED που λειτουργούν τόσο με την ηλιακή ακτινοβολία, όσο και με μπαταρίες.
  Επιλέξτε ηλιακές λάμπες από γυαλί σε διαφορετικά χρώματα και δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με τις διαθλάσεις του φωτός. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα JYSK ή αγοράστε τα τώρα online.

  Ισχυρά ηλιακά φωτιστικά κήπου για φως που διαρκεί

  Τα ηλιακά φώτα που θα βρείτε στη συλλογή μας δεν είναι μόνο κομψά, εύκολα στη χρήση και με υπέροχο σχεδιασμό, είναι και πολύ φωτεινά. Έχουν δυνατό φωτισμό και μπορείτε στις πληροφορίες τους να δείτε τόσο την κλίμακα φωτισμού τους, όσο και τη θερμοκρασία χρώματος Kelvin. Επιλέξτε δυνατά ηλιακά φωτιστικά και δώστε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας έναν μοναδικό φωτισμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον πιο οικονομικό τρόπο.

  Δημιουργήστε ένα ρομαντικό σκηνικό με ηλιακά φώτα

  Ένας τρόπος για καλοκαιρινή χαλάρωση στο μπαλκόνι ή στον κήπο είναι με απαλή μουσική και ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Φυσικά, αν ανάψετε τα φώτα ενδέχεται να σας χαλάσουν την ηρεμία τα κουνούπια, ενώ είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψετε το σκηνικό με το έντονο φως. Χρειάζεται απαλός και διακριτικός φωτισμός, ο οποίος θα βοηθήσει να αισθανθείτε ακόμα πιο χαλαροί, σαν να απολαμβάνετε μια ήσυχη βραδιά στο αγαπημένο σας νησί. Γι' αυτό φωτίστε τον χώρο με ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου. Βάλτε περισσότερα ηλιακά φωτάκια στην αγαπημένη σας γωνιά για να μαγνητίζουν τα βλέμματα ή προσθέστε μερικά  φανάρια κήπου με κεριά. Τώρα είστε έτοιμοι!