Μεγάλη συλλογή από ηλιακά φώτα κήπου στη JYSK

Φωτίστε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, σεβόμενοι το περιβάλλον, με οικονομικά ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου από τη JYSK. Ανακαλύψτε στη μεγάλη συλλογή μας ηλιακά φωτιστικά κήπου, ηλιακές λάμπες, ηλιακά φωτάκια σε γιρλάντα, ηλιακά φανάρια, ηλιακούς πυρσούς και ηλιακούς προβολείς σε διάφορα σχέδια. Χαρίστε στα βράδια σας ένα απαλό, τεχνητό φως, το οποίο δεν θα επιβαρύνει το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς τα ηλιακά φωτιστικά λειτουργούν με την ηλιακή ακτινοβολία. 
Μπορείτε να τοποθετήσετε τα ηλιακά φωτάκια μέσα στις γλάστρες ή στον κήπο, πιέζοντας τα στο χώμα, να τα κρεμάσετε στον φράχτη ή να τα τοποθετήσετε πάνω στο τραπέζι.

  Ηλιακά φωτιστικά κήπου & τεχνικά χαρακτηριστικά

  Φέτος, θα βρείτε στη συλλογή μας ηλιακά φωτιστικά από γυαλί, πλαστικό και ανοξείδωτο ατσάλι. Τα ηλιακά φωτάκια διατίθενται μεμονωμένα ή σε σετ, για να επιλέξτε την ποσότητα που θα χρειαστείτε. Ακόμα, διαθέτουμε ηλιακές λάμπες με LED που λειτουργούν τόσο με την ηλιακή ακτινοβολία, όσο και με μπαταρίες.
  Επιλέξτε ηλιακές λάμπες από γυαλί σε διαφορετικά χρώματα και δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με τις διαθλάσεις του φωτός. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα JYSK ή αγοράστε τα τώρα online.

  Δυνατά ηλιακά φωτιστικά εξωτερικού χώρου

  Τα ηλιακά φώτα που θα βρείτε στη συλλογή μας δεν είναι μόνο κομψά και με υπέροχο σχεδιασμό, είναι και πολύ φωτεινά. Έχουν δυνατό φωτισμό και μπορείτε στις πληροφορίες τους να δείτε τόσο την κλίμακα φωτισμού τους, όσο και τη θερμοκρασία χρώματος Kelvin. Επιλέξτε ισχυρά ηλιακά φωτιστικά και δώστε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας έναν μοναδικό φωτισμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  Δημιουργήστε ένα ρομαντικό σκηνικό με ηλιακά φώτα

  Ένας τρόπος για να χαλαρώνετε τα καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας είναι με απαλή μουσική και ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Φυσικά, αν ανάψετε τα φώτα αρχικά ενδέχεται να σας χαλάσουν την ηρεμία τα κουνούπια, ενώ είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψετε το σκηνικό με το έντονο φως. Χρειάζεται απαλός και διακριτικός φωτισμός, ο οποίος θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ακόμα πιο χαλαροί, σαν να απολαμβάνετε μια ήσυχη βραδιά στο αγαπημένο σας νησί. Γι' αυτό φωτίστε τον χώρο με ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου που έχουν απαλό φως. Βάλτε περισσότερα ηλιακά φωτάκια στην αγαπημένη σας γωνιά για να μαγνητίζουν το βλέμμα ή προσθέστε μερικά φανάρια κήπου με κεριά. Τώρα είστε έτοιμοι!