Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

Αναδιαμορφώστε το υπνοδωμάτιο σας οικονομικά

Αναδιαμορφώστε το υπνοδωμάτιο σας οικονομικά

Συχνά, το υπνοδωμάτιο καταλήγει στο μέρος όπου αποθηκεύετε πράγματα και προσωπικά έγγραφα που δεν μπορείτε να βάλετε αλλού. Υπάρχουν πολλές λύσεις αποθήκευσης, όπως κουτιά κρεβατιού, αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσουν τα πράγματα τη θέση τους στο χώρο, είτε πρόκειται για πετσέτες, ριχτάρια, παπούτσια, ή άλλα μικροαντικείμενα. Όταν όλα είναι τακτοποιημένα, τότε, επικρατεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας στο υπνοδωμάτιο, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Διαβάστε σε αυτή τη δημοσίευση τις καλύτερες συμβουλές μας για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο σας.

Αποθήκευση υπνοδωματίου κάτω από το κρεβάτι

Κρεβάτι στρωμένο με χακί παπλωματοθήκη & αποθηκευτικά κουτιά κρεβατιού


Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι σας είναι ιδανικός για χαμηλά κουτιά, τα οποία μπορείτε εύκολα να σύρετε. Χρησιμοποιήστε τα για τις επιπλέον πετσέτες, τα σεντόνια, τα ριχτάρια ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε – οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Συμβουλή: Μην το παρακάνετε γεμίζοντας όλο τον χώρο κάτω από το κρεβάτι. Το κρεβάτι χρειάζεται να "αναπνέει", ώστε να είναι φρέσκο και να μη συσσωρεύεται η υγρασία.

Οργανώστε τη ντουλάπα σας

Υπνοδωμάτιο με τακτοποιημένη ντουλάπα με καλάθια, αποθηκευτικά κουτιά, πετσέτες και τσάντες


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τα ρούχα και τα παπούτσια μας στην ίδια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο. Και φυσικά δεν έχουμε μόνο αυτά... Ποιος δεν έχει ανοίξει την ντουλάπα ψάχνοντας ένα μικρό ελεύθερο σημείο για να βάλει κάτι που δεν χρειάζεται πια, αλλά σίγουρα θέλει να το κρατήσει; Ένας εύκολος τρόπος για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας είναι να προσθέσετε έξτρα αποθηκευτικές λύσεις στο εσωτερικό της. Τα αποθηκευτικά κουτιά και τα καλάθια θα σας βοηθήσουν να τη βάλετε σε τάξη. 

Εσωτερικό ντουλάπας με συρτάρια, πετσέτες και ρούχα


Μερικές ντουλάπες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα ένθετο με συρτάρια για τα μπλουζάκια, τις πιτζάμες ή τα πουλόβερ κ.λπ.

Συμβουλή: Όταν έχετε ένα καλάθι ή κουτί για τις κάλτσες, τις ζώνες ή άλλα μικρά αντικείμενα, τότε, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο συρτάρι για κάτι άλλο. 

Το εσωτερικό ντουλάπα με ράφια και οργάνωση παπουτσιών


Τα είδη οργάνωσης παπουτσιών είναι ιδιαίτερα πρακτικά και σας βοηθούν να προστατεύσετε τα παπούτσια σας, όπως το σχήμα τους, ώστε να κρατήσουν για μεγαλύτερο διάστημα. Μπορείτε να δείτε τι έχουν μέσα, ώστε να βρίσκετε εύκολα τα παπούτσια που ψάχνετε και μπορείτε να τα στοιβάξετε το ένα πάνω στο άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, τα παπούτσια σας θα δείχνουν όμορφα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς τα προστατεύετε από τη σκόνη, ενώ δεν θα χρειάζεται να τα μετακινείτε κάθε φορά που ψάχνετε κάτι στη ντουλάπα.

Πολυλειτουργικά έπιπλα για ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Πάγκος ταμπουρέ με αποθηκευτικό χώρο, στον οποίο υπάρχουν προσωπικά είδη σε αποθηκευτικά κουτιά


Μην παραβλέπετε τα οφέλη των πολυλειτουργικών επίπλων . Ένα πουφ με αποθηκευτικό χώρο ή ένας πάγκος ταμπουρέ με αποθηκευτικό χώρο είναι εξαιρετικά πρακτικά και ιδανικά για ένα ωραίο και τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο.

Συμβουλή: Τοποθετήστε καλάθια και δοχεία αποθήκευσης μέσα στον πάγκο για να κρατήσετε τα πράγματα οργανωμένα.

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές για να αναδιαμορφώσετε το μπάνιο και το γραφείο σας.

Εσείς πώς διατηρείτε το υπνοδωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο; Μοιραστείτε μαζί μας τις καλύτερες συμβουλές σας στα σχόλια.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Ποια υφάσματα σας κρατάνε πιο ζεστούς;

Διακοσμήστε με καλοκαιρινά χρώματα

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.