Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Καναπές με ριχτάρι φλις και ριχτάρι απομίμηση γούνας και διακοσμητικά μαξιλάρια

Τα αγαπημένα υφασμάτινα είδη των αγοραστών

Κάθε σεζόν ανανεώνουμε τη συλλογή μας υφασμάτινων οικιακών ειδών. Η category manager της JYSK, Sara Højgaard Rasmussen, μοιράζεται πάντα μαζί μας τα αγαπημένα της και τις σκέψεις της πίσω από αυτά. "Έχω επιλέξει μερικά προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν με την υπάρχουσα διακόσμησή σας, ενώ παράλληλα μπορούν να προσθέσουν μια αναζωογονητική πινελιά σε αυτήν", μας λέει η Sara ξεκινώντας.

TAKS απομίμηση γούνας

"Η σειρά TAKS είναι κλασική στη συλλογή μας. Είναι μια συλλογή υψηλής ποιότητας απομίμηση γούνας σε σχήμα δέρματος αρνιού, που περιλαμβάνει χαλάκια, διακοσμητικά μαξιλάρια και μαξιλάρια καρέκλας. Η νέα προσθήκη στη συλλογή για τη σεζόν είναι το μπεζ χρώμα. Έχουμε εμπνευστεί από τη φύση, για να δημιουργήσουμε μια ουδέτερη, ζεστή εκδοχή τόσο στο χαλάκι, όσο και στο κάλυμμα μαξιλαριού TAKS", μας εξηγεί η Sara.

"Η σειρά TAKS αποτελείται από απαλά και άνετα προϊόντα, που μπορείτε να απολαύσετε τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους. Βάλτε την απομίμηση προβιάς σε μια καρέκλα ή έναν πάγκο και δώστε άνεση και ζεστασιά, ή πάρτε το μαξιλάρι μαζί σας στην αιώρα", προτείνει η Sara.

POPPEL λευκό κάλυμμα μαξιλαριού με τύπωμα 

"Το POPPEL είναι κάλυμμα μαξιλαριού που διατίθεται σε δύο σχέδια: ένα με αντίθετα χρώματα και ένα σε πιο ήπιους τόνους", μας λέει η Sara. "Και τα δύο έχουν ένα μοντέρνο, παιχνιδιάρικο μοτίβο, που πιθανότητα θα τα κάνει να ξεχωρίσουν από την υπόλοιπη διακόσμησή σας."

”Το POPPEL απευθύνεται σε όσους αρέσκονται να κάνουν προσεκτικές αγορές, καθώς δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια διακοσμητικά μαξιλάρια, εφόσον μπορείτε απλά να ανανεώσετε αυτά που έχετε ήδη στο σπίτι με ένα νέο κάλυμμα μαξιλαριού.”

Το κάλυμμα μαξιλαριού POPPEL έχει διάσταση 50x50 cm, είναι από 100 % βαμβάκι και μπορεί να πλυθεί στους 30 βαθμούς.

BONDEROSE ριχτάρι φλις

“Το BONDEROSE είναι ένα πολυτελές, απαλό και ζεστό φλις ριχτάρι", μας λέει η Sara. “Έχει μια υπέροχη λάμψη και νομίζω ότι τα κρόσσια του κάνουν τη διαφορά.”

“Είναι διαθέσιμο σε μπλε, μπεζ και latte – ουδέτερα και ήρεμα χρώματα που ταιριάζουν με όλα. Το πάχος και η υψηλή ποιότητα κάνουν επίσης το ριχτάρι αυτό να ξεχωρίζει. Πραγματικά σε καλεί να τυλιχτείς με αυτό και να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο ή να δεις την αγαπημένη σου εκπομπή στην τηλεόραση.”

Θυμηθείτε να ρίξετε μια ματιά και στις υπόλοιπες προτάσεις με τα αγαπημένα των αγοραστών μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι