Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Σαλόνι με καναπέ σε μπλε βελούδο και τραπεζάκι σαλονιού

Στο προσκήνιο: Η συλλογή EGEDAL

Κομψός σχεδιασμός, ωραίο και σταθερό κάθισμα αφρού, ξύλινα πόδια και ταπετσαρία σε υπέροχα χρώματα. Αν αυτό μοιάζει με το είδος επίπλων που προτιμάτε, τότε, ο καναπές, η πολυθρόνα και ο πάγκος EGEDAL, είναι τέλεια για εσάς.

Η συλλογή EGEDAL διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: στην γκρι έκδοση θα βρείτε έναν καναπέ, μια πολυθρόνα και έναν πάγκο ταμπουρέ, στην μπλε εκδοχή θα βρείτε έναν καναπέ και μια πολυθρόνα, και για τους πιο τολμηρούς έχουμε έναν καναπέ σε πορτοκαλί χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε την ήπια οδό και να το κρατήσετε κομψό επιλέγοντας μόνο ένα χρώμα, ή να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Πάντως όλοι οι πελάτες μας έχουν λατρέψει τη συλλογή. Όλα τα προϊόντα της συλλογής έχουν αξιολογηθεί με τουλάχιστον 4 αστέρια (στην κλίμακα των 5).* Συνεχίστε την ανάγνωση και ανακαλύψτε γιατί είναι τόσο ιδιαίτερη αυτή η συλλογή.

EGEDAL καναπές σε πορτοκαλί βελούδο: ”Όμορφος, ποιοτικός καναπές”

Καθιστικό με πορτοκαλί καναπέ διακοσμημένο με μαξιλαράκια και ριχτάρι


Ο EGEDAL καναπές με βελούδο σε πορτοκαλί χρώμα είναι από μόνος του ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι πολύ πιθανό να κεντρίσει την προσοχή όλων στο σαλόνι με το έντονο και γεμάτο ζωντάνια χρώμα του. Στη JYSK.bg, ένας από τους πελάτες μας τον βαθμολόγησε με 5 αστέρια και έγραψε: 

“Όμορφος, ποιοτικός καναπές. Το βελούδινο ύφασμα δίνει μια πολυτελή εμφάνιση. Αντίστοιχο των προσδοκιών μου.”

Γκρι πολυθρόνα & καναπές EGEDAL: “Άνετα και ταυτόχρονα όμορφα”

Σαλόνι με καναπέ και πολυθρόνα σε γκρι χρώμα και τραπεζάκι σαλονιού


Για ένα κλασικό σπίτι, ο καναπές και η πολυθρόνα EGEDAL είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ταιριάζουν παντού και μπορείτε να προσθέσετε στυλ στην υψηλή αισθητική τους με ριχτάρια και μαξιλάρια στα αγαπημένα σας χρώματα και σχέδια. Ο καναπές έχει λάβει 5 αστέρια στη JYSK.nl και το ακόλουθο σχόλιο:

“Υπέροχος, σταθερός καναπές σε στυλ της δεκαετίας του '50. Και συμπληρώνετε απόλυτα με τις πολυθρόνες EGEDAL!”

Οι πολυθρόνες είναι εξίσου σημαντικές για έναν πελάτη στην Ουγγαρία:

“Άνετες και ταυτόχρονα όμορφες. Πολύ εύκολες στη συναρμολόγηση. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, ήταν μια τέλεια επιλογή.”

EGEDAL γκρι πάγκος: “Πραγματικά όμορφο προϊόν…” 

Γκρι πάγκος με ξύλινα πόδια σε χολ


Ο πάγκος EGEDAL είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο έπιπλο. Χρησιμοποιήστε το στο χολ για τις τσάντες, στο υπνοδωμάτιο για τα ρούχα σας ή στο καθιστικό για επιπλέον θέσεις. Ένας από τους Δανούς πελάτες μας άφησε το ακόλουθο σχόλιο και τον βαθμολόγησε με 5 αστέρια:  

“Πραγματικά ένα όμορφο προϊόν. Παρήγγειλα τον πάγκο online χωρίς να τον έχω δει ή να τον έχω δοκιμάσει. Αλλά είναι υπέροχος, όμορφος και εύκολος στη συναρμολόγηση και ταιριάζει με κάθε στυλ.”

EGEDAL καναπές με μπλε βελούδο: “υπέροχο βελούδινο ύφασμα”

Καθιστικό με μπλε βελούδο και τραπεζάκι σαλονιού


Ο καναπές EGEDAL με μπλε βελούδο είναι από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη συλλογή μας, αλλά οι πελάτες μας είναι ήδη ευχαριστημένοι με αυτόν. Στη JYSK.nl ένας από αυτούς έγραψε:

“Εξαιρετικός καναπές, καλό μέγεθος, με ωραίο και απαλό βελούδινο ύφασμα” - και τον βαθμολόγησε με 5 αστέρια.

EGEDAL πολυθρόνα μπλε βελούδο: “…αρκετά μεγάλη και άνετη”

Μπλε πολυθρόνα με βελούδο και τραπεζάκι


Η πολυθρόνα EGEDAL σε μπλε βελούδο μπορεί να φέρει μια κομψή αίσθηση στο σαλόνι σας. Ωστόσο, είναι το μέγεθος της και το ύφασμα που ένας από τους Φινλανδούς πελάτες την επέλεξε και έγραψε στα σχόλια:

”Λατρεύω το βελούδινο ύφασμα και το όμορφο, άνετο κάθισμά της.”

Έρχονται περισσότερα EGEDAL προϊόντα

Καθιστικό με πράσινο βελούδινο καναπέ, πολυθρόνα & τραπεζάκια σαλονιού


Αν σας αρέσει ο σχεδιασμός της συλλογής EGEDAL, μείνετε συντονισμένοι για τις νέες αφίξεις της συλλογής. Στις αρχές Αυγούστου, θα υποδεχθούμε έναν καναπέ και μια πολυθρόνα σε σκούρο πράσινο βελούδο και μπορούμε ήδη να σας υποσχεθούμε ότι θα ανταποκριθούν στις προδιαγραφές των υπολοίπων προϊόντων της συλλογής EGEDAL.

Ρίξτε μια ματιά στους υπόλοιπους καναπέδες, στις πολυθρόνες και στα παγκάκια, και δείτε ακόμα τις συλλογές: VIRUM με τα μεταλλικά στοιχεία, τη συλλογή VANDSTED από μπαμπού και την κομψή, λευκή συλλογή NORDBY ή τη συλλογή DOKKEDAL με το μοντέρνο Σκανδιναβικό στυλ.  

* Οι κριτικές προέρχονται από τις χώρες της JYSK NORDIC: Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσέχικη Δημοκρατία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κάτω Χώρες, Σλοβενία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Βέλγιο και Ιρλανδία.

Έχετε ήδη ένα ή περισσότερα έπιπλα της συλλογής EGEDAL; Γράψτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ