Μοντέρνα παγκάκια εισόδου

Μόλις επιστρέψατε σπίτι και είστε λίγο κουρασμένοι για να προσπαθείτε μάταια να διατηρήσετε την ισορροπία σας ώστε να βγάλετε τα παπούτσια σας. Μην ταλαιπωρείστε! Καθίστε στο μοντέρνο παγκάκι εισόδου, που επιλέξατε από τη συλλογή της JYSK, και βγάλτε τα με την άνεσή σας. Επιλέξτε πάγκο εισόδου με συρτάρια για να τα αποθηκεύσετε επιτόπου ή τοποθετήστε δίπλα του μια παπουτσοθήκη και διατηρήστε το χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο. 
Τα παγκάκια εισόδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ λειτουργούν και ως αποθηκευτική λύση. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας.

  Έπιπλα εισόδου - Παγκάκια εισόδου

  Πάγκος VANDSTED γκρι/μπαμπού
  40€/τμχ
  59,99€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  plus
  Πάγκος VANDSTED μαύρο
  45€/τμχ
  69,99€ /τμχ
  Κέρδος 36%
  plus
  Πάγκος EGESKOV μ/ράφια παπ. μέταλλο/μαύρ
  55€/τμχ
  69,99€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Πάγκος EGESKOV μ/ράφια παπ. μέταλλο/λευκ
  55€/τμχ
  69,99€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Πάγκος BARUP γκρι βελούδο
  60€/τμχ
  79,99€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  basic
  Πάγκος VIRUM μαύρο
  65€/τμχ
  89,99€ /τμχ
  Κέρδος 28%
  plus
  Πάγκος RJUKAN ροζ βελούδο
  79,99€/τμχ
  basic
  Μόνο διαδικτυακά
  Πάγκος RJUKAN γκρι βελούδο
  79,99€/τμχ
  basic
  Μόνο διαδικτυακά
  Πάγκος BALLUM μ/μαξιλάρι μπαμπού
  90€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 30%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Πάγκος JELLING μ/αποθηκευτικό λευκό
  125€/τμχ
  159€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  plus

  Τι στυλ θέλετε να έχει το παγκάκι εισόδου;

  Τα υλικά, τα σχέδια και οι υφές καθορίζουν συνήθως το στυλ ενός επίπλου και της συνολικής εικόνας που θέλετε να έχει το σπίτι σας. Όταν επιλέγετε ένα παγκάκι εισόδου, μπορεί να θεωρείτε ότι είναι απλό, αλλά σίγουρα θα προσθέσει στη διακόσμησή σας μια όμορφη πινελιά αν επιλέξετε το σωστό. Επιλέξτε ένα παγκάκι εισόδου από ξύλο ή μπαμπού, ή έναν πάγκο με επένδυση υφάσματος στο χρώμα που σας αρέσει. Εμείς λατρεύουμε τους πάγκους RJUKAN με τη βελούδινη επένδυση σε γκρι, μπλε, ροζ και πράσινη απόχρωση, αλλά και τα παγκάκια BADSTED, με βελούδινη επένδυση και αποθηκευτικό χώρο.

  Μήπως είναι ταμπουρέ;

  Βάλτε έναν μοντέρνο πάγκο με επένδυση μπροστά από τον καθρέφτη και μετατρέψτε το στο προσωπικό σας μπουντουάρ. Ή τοποθετήστε τον στο ποδαρικό του κρεβατιού, σαν ταμπουρέ, για να δώσετε στο υπνοδωμάτιο σας αγγλικό στυλ. Ένα παγκάκι εισόδου με αποθηκευτικό χώρο θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, περιοδικά ή κουβερλί, ώστε να δείχνει η κρεβατοκάμαρα πάντα τακτοποιημένη.