Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Έπιπλο TV, τραπεζάκι σαλονιού και τραπέζι μέσης με μαύρο μεταλλικό σκελετό και επιφάνεια με όψη τσιμέντου

Στο προσκήνιο: Η συλλογή DOKKEDAL

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια σύγχρονη Σκανδιναβική εμφάνιση στο σπίτι σας, η συλλογή μας DOKKEDAL από Σκανδιναβικά έπιπλα σίγουρα περιλαμβάνει μερικά προϊόντα που θα ταιριάξουν σίγουρα σε αυτό. Σε αυτή τη δημοσίευση θα επισημάνουμε μερικά από τα προϊόντα που έχουν λάβει 4 ή 5 αστέρια στις αξιολογήσεις των πελατών μας.*

Η συλλογή DOKKEDAL αποτελείται από ανθεκτικά έπιπλα για το σπίτι σας. Και τα τρία έπιπλα είναι μοντέρνα, με όψη τσιμέντου και μαύρο μεταλλικό πλαίσιο.

Ένα ευρύχωρο και μοντέρνο τραπέζι σαλονιού 

Καθιστικό με τραπέζι μέσης, καναπέ-κρεβάτι με μαξιλαράκια και πολυθρόνα με ριχτάρι


Το τραπέζι μέσης DOKKEDAL έχει μια τεχνητή επιφάνεια τσιμέντου, με φινίρισμα μελαμίνης. Αυτή η industrial όψη θα δώσει στο σπίτι σας μια μοντέρνα και ακατέργαστη εμφάνιση, ενώ είναι και ιδιαίτερα πρακτικό ως τραπεζάκι. Η μεγάλη επιφάνεια του σας επιτρέπει να βάλετε διακοσμητικά, να ακουμπήσετε τα τηλεχειριστήρια, αλλά και τις κούπες καφέ.

Ένας από τους πελάτες μας το βαθμολόγησε με 5 αστέρια στη JYSK.dk και το περιγράφει ως εξής: “Πολύ καλό και μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού, στο ιδανικό μέγεθος και ύψος. Εύκολο στη συναρμολόγηση και στο καθάρισμα.”

Το έπιπλο τηλεόρασης DOKKEDAL

Έπιπλο τηλεόρασης που έχει στην επιφάνεια έναν καθρέφτη και ένα πιάτο και περιοδικά στο ράφι


Το έπιπλο τηλεόρασης DOKKEDAL είναι ένα πολυ-λειτουργικό έπιπλο για το σπίτι σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έπιπλο τηλεόρασης ή ως χαμηλή κονσόλα. Η απλότητα του πλαισίου του σε συνδυασμό με την όψη τσιμέντου της επιφάνειάς του κάνει το έπιπλο κατάλληλο σχεδόν για κάθε σπίτι, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Στη JYSK.nl ένας πελάτης έδωσε 5 αστέρια στο έπιπλο και την ακόλουθη αξιολόγηση:

“Ωραίο ύψος και μεγάλο μέγεθος. Δείχνει σταθερό και είναι εύκολο στη συναρμολόγηση. Μοντέρνα εμφάνιση και ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Αν λάβω υπόψη και την τιμή, πρόκειται για εξαιρετική αγορά!”

Μοντέρνο βοηθητικό τραπεζάκι

Καθιστικό με βοηθητικό τραπεζάκι και πουφ, μπροστά από βιβλιοθήκη


Το τραπεζάκι DOKKEDAL είναι τέλειο για κάθε σπίτι. Σε μικρά σπίτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζάκι σαλονιού, ενώ σε μεγαλύτερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βοηθητικό τραπεζάκι. Χρησιμοποιήστε το τραπεζάκι για να βάλετε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά ή για να τοποθετήσετε ένα πορτατίφ και να φωτίσετε τις κρυφές γωνιές του σπιτιού.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του καθιστά το τραπεζάκι εύκολο να τοποθετηθεί όπου θέλετε στο σπίτι. Όπως το περιέγραψε ένας πελάτης στη JYSK.fi: “Είναι όμορφο, απλό και αξιοθαύμαστο τραπεζάκι” 

 

Δείτε ακόμα τη συλλογή επίπλων VIRUM από μαύρο μέταλλο, την VANDSTED από μπαμπού και την κομψή συλλογή επίπλων NORDBY.

* Οι κριτικές προέρχονται από τις χώρες της JYSK NORDIC: Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσέχικη Δημοκρατία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κάτω Χώρες, Σλοβενία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Βέλγιο και Ιρλανδία. 

Έχετε ήδη ένα ή περισσότερα έπιπλα της συλλογής DOKKEDAL; Γράψτε μας την άποψή σας στα σχόλια. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ

Τραπεζάκια σαλονιού: Ιδέες & Στυλ