Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών κήπου σε αίθριο

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Εσείς που αποθηκεύετε τα μαξιλάρια κήπου, τα φανάρια εξωτερικού χώρου και τα καλοκαιρινά παιχνίδια όταν δεν τα χρησιμοποιείτε; Ένα αποθηκευτικό κουτί μαξιλαριών είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης. Σας βοηθά να διατηρείτε τον εξωτερικό χώρο σας τακτοποιημένο και καλά οργανωμένο, σας εγγυάται εύκολη πρόσβαση στα μαξιλάρια των επίπλων κήπου σας το καλοκαίρι, σας απαλλάσσει από την αναζήτηση χώρου αποθήκευσης σε εσωτερικούς χώρους για τον εξωτερικό εξοπλισμό σας και το σωστό μοντέλο μπορεί να ασφαλίσει τα υπάρχοντά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή όταν ψιχαλίζει. Ταυτόχρονα, ένα κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών κήπου καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από ότι μία αποθήκη. Πώς όμως επιλέγετε το σωστό; Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να λάβετε υπόψη:

  • Πόσο χώρο έχετε για το κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών στο αίθριο/μπαλκόνι σας;
  • Τι θα αποθηκεύσετε και ποιο μέγεθος είναι το σωστό;
  • Σκοπεύετε να μετακινήσετε το κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών;
  • Ποιο είναι το στυλ σας και ποιο κουτί αποθήκευσης μαξιλαριού θα ταίριαζε με άλλα έπιπλα κήπου;
  • Το κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών θα προστατεύεται από τη βροχή και το κρύο ή θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στον παγετό και αδιάβροχο;

Το κατάλληλο κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών για μικρές βεράντες και μπαλκόνια

Οι μικρότεροι χώροι απαιτούν μικρότερα έπιπλα και μερικές φορές χρειάζεται επίσης να σκέφτεστε λίγο περισότερο πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Ξεκινήστε μετρώντας τον χώρο που θέλετε να αφιερώσετε στο κουτί αποθήκευσης των μαξιλαριών σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει. Ενώ πολλά κουτιά αποθήκευσης μαξιλαριών προορίζονται για μεγάλες βεράντες, υπάρχουν και άλλες μικρές και πρακτικές εναλλακτικές λύσεις. Εάν έχετε ένα μικρό μπαλκόνι ή αίθριο ή εάν θέλετε να αφιερώσετε μόνο μια περιορισμένη περιοχή στο κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών, το HALKEVAD έχει το μισό πλάτος από τα περισσότερα κουτιά αποθήκευσης μαξιλαριών και αυτομάτως γίνεται μια καλή επιλογή.

Εάν έχετε περιορισμένο διαθέσιμο χώρο στο αίθριο ή στο μπαλκόνι σας, είναι πάντα καλή ιδέα να βρείτε έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Μερικά κουτιά αποθήκευσης μαξιλαριών είναι κατασκευασμένα για να φέρουν το βάρος ενός ή περισσότερων ατόμων, ώστε να μπορούν να λειτουργούν τόσο ως αποθήκευση, όσο και ως επιπλέον καθίσματα. Αυτό συμβαίνει με το SVENDBORG. Οι λαβές διευκολύνουν τη μεταφορά του κουτιού αποθήκευσης μαξιλαριών κοντά στο τραπέζι του κήπου σας, εάν οι καλεσμένοι σας είναι περισσότεροι από τις καρέκλες κήπου σας.

Το KARLBY είναι περισσότερο ένας πάγκος αποθήκευσης εξωτερικού χώρου παρά ένα κουτί μαξιλαριών, αλλά μπορείτε να κρατήσετε τα μαξιλάρια του κήπου σας μέσα σε αυτό και να το χρησιμοποιήσετε για να κάθεστε. Συνοδεύεται από ένα μαξιλάρι στο άνω μέρος για επιπλέον άνεση. Το κουτί αποθήκευσης KARLBY είναι FSC® πιστοποιημένο (FSC® N001715) και αποτελεί τη σωστή επιλογή για εσάς εάν αγαπάτε τη ζεστή όψη του ξύλου και φροντίζετε τη φύση.

Δείτε επίσης τον οδηγό μας για να επιλέξετε τη σωστή ομπρέλα κήπου

Μεγάλο κουτί αποθήκευσης κήπου με πολύ χώρο

Ένα μεγάλο μπαλκόνι ή αίθριο με σετ κήπου και έπιπλα σαλονιού κήπου συνήθως απαιτεί αποθήκευση πολλών μαξιλαριών. Μπορεί, επίσης, να έχετε περισσότερο χώρο για ένα μεγάλο κουτί αποθήκευσης που μπορεί να χωρέσει όχι μόνο μαξιλάρια κήπου και φανάρια, αλλά πιθανώς και ένα ή δύο εργαλεία κήπου. Σε περίπτωση που ακούγεται ελκυστικό, σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε ένα με χωρητικότητα 700+ λίτρων.

Το STAVERN είναι μια εξαιρετική πρόταση. Διαθέτει υδραυλικό καπάκι ώστε να ανοίγει και να κλείνει απαλά.

Κουτιά αποθήκευσης μαξιλαριών που μετακινούνται εύκολα

Χρειάζεται μερικές φορές να μετακινείτε τα έπιπλα της βεράντας σας; Ή σας αρέσει απλά να τα αναδιοργανώνετε; Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών με λαβή θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Το BISNAP είναι ένα μικρό, ελαφρύ κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών κήπου που μπορεί εύκολα να μετακινηθεί. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό που προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι τόσο αδιάβροχο, όσο και ανθεκτικό στον παγετό.

Το YDERUP είναι λίγο μεγαλύτερο από το BISNAP και έχει χώρο για περισσότερο εξοπλισμό. Είναι επίσης λίγο πιο βαρύ, αλλά διαθέτει ροδάκια, για να το κάνει ακόμα πιο ευέλικτο. Διατίθεται σε φυσικό ή μαύρο χρώμα και θα προσθέσει μια κομψή πινελιά στο αίθριο ή το μπαλκόνι σας.

Ένα στυλ που σας αρέσει

Το ρατάν, το ξύλο και το πλαστικό είναι κοινά υλικά για κουτιά αποθήκευσης μαξιλαριών και το καθένα έχει τα δικά του οφέλη και χαρακτηριστικά. Το χρώμα εξαρτάται εν μέρει από το υλικό που επιλέγετε, όπως και το απαιτούμενο επίπεδο συντήρησης.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών κήπου που δεν τραβάει πολύ την προσοχή, είτε ένα που συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα έπιπλα κήπου σας. Μερικά μάλιστα αποτελούν μέρος της ίδιας συλλογής με ένα σετ σαλονιού κήπου, όπως το TAMBOHUSE. Το κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών TAMBOHUSE ταιριάζει με το σετ σαλονιού TAMBOHUSE και διατίθεται σε γκρι και φυσικό χρώμα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενιαία εμφάνιση στη βεράντα σας.

Μεγάλο κουτί αποθήκευσης κήπου σε αίθριο
Κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών TAMBOHUSE Π150xΥ91xΒ77 φυσικό
350€/τμχ
499€ /τμχ
Κέρδος 30%
Μόνο διαδικτυακά

Προστατέψτε τα μαξιλάρια κήπου σας

Εάν το νέο σας κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών προορίζεται για ένα μέρος όπου θα εκτίθεται στον ήλιο ή τη βροχή, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα προστατευμένο από την υπεριώδη ακτινοβολία ή/και αδιάβροχο. Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία αποτρέπει το ξεθώριασμα των χρωμάτων και οι αδιάβροχες ιδιότητες κρατούν το περιεχόμενο στεγνό.

Λάβετε υπόψη ότι το ύφασμα στα μαξιλάρια του κήπου σας μπορεί να καταστραφεί από την εναλλαγή της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και των ακραίων θερμοκρασιών, επομένως εάν το κουτί αποθήκευσης των μαξιλαριών σας προορίζεται για ένα μέρος όπου δεν προστατεύεται από το πολύ κρύο, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα που να είναι ανθεκτικό στον παγετό.

Η εύρεση του τέλειου κουτιού αποθήκευσης μαξιλαριών εξωτερικού χώρου έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της λειτουργικότητας, του στυλ και της ανθεκτικότητας, για έναν εξωτερικό χώρο χωρίς ακαταστασία και τη διασφάλιση ότι τα μαξιλάρια κήπου σας παραμένουν προστατευμένα όλες τις εποχές.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Φτιάξτε έναν καναπέ από μονάδες για το αίθριο

Οδηγός: Φτιάξτε έναν καναπέ από μονάδες για το αίθριο