Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%*

Βάση για διακοσμητικά με γυάλινο κασπώ και διακοσμητικά και καναπές με ριχτάρι και διακοσμητικά μαξιλάρια

MY SPACE: Διακόσμηση που επιτρέπει στην αρμονία να κυριαρχήσει

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Μοντέρνο καθιστικό, Διακοσμητικά σαλονιού, Διακοσμητικά μαξιλάρια, Διακοσμητικοί καθρέφτες

Με τρεις νέες τάσεις, συνεχίζουμε στη JYSK την ανάπτυξη της συλλογής μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

Οι τρεις νέες τάσεις ονομάζονται: MY SPACE, MIDSOMMER και INSTA EMOTIONS. Η τάση MY SPACE, μία εκ των τριών, μας καλεί να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας και να εστιάσουμε σε αυτόν. Αυτή η τάση τονίζει τη χαρά του να είσαι άνθρωπος και του να εκτιμάς τις μικρές στιγμές της ζωής. Ανάψτε μερικά κεράκια ρεσό και απολαύστε το πώς η βάση ρεσό ELVIN και το βάζο SIVERT ταιριάζουν μεταξύ τους, ενώ την ίδια στιγμή αλληλοσυμπληρώνονται.

Βάσεις ρεσό, διακοσμητική φιγούρα σε μαύρο χρώμα και γυάλινο βάζο με τεχνητό φυτό.


Δημιουργήστε μικρές γωνιές που σας ευχαριστούν καθώς περνάτε δίπλα τους. Η βάση διακοσμητικών PELLE είναι ιδανική για να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά.

Βάση διακοσμητικών με διακοσμητική φιγούρα και γυάλινο κασπώ με τεχνητά φυτά δίπλα σε καναπέ


Η ολοένα αυξανόμενη εστίαση στη βιωσιμότητα αντικατοπτρίζεται στην τάση MY SPACE. Αυτή η τάση πρεσβεύει επίσης την αποσυμφόρηση του σπιτιού μας από περιττά αντικείμενα και την τακτοποίηση του χώρου, ώστε να μπορεί να «αναπνεύσει». Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στις πρακτικές λύσεις αποθήκευσης. Ένας εύκολος τρόπος να οργανώσετε τα υπάρχοντά σας είναι να τα τοποθετήσετε σε ράφια και σε όμορφα κουτιά και καλάθια, όπως το MALTE.

Βιβλιοθήκη με καλάθια αποθηκευτικά και βιβλία


Όταν η αρμονία κυριαρχεί στο χώρο, είναι ευκολότερο να επιτευχθεί μια εσωτερική αίσθηση ηρεμίας. Το αποθηκευτικό καλάθι AKITA είναι τόσο κομψό, όσο και πρακτικό. Διαθέτει καπάκι ώστε η σκόνη να μην καταλήγει στα είδη πλεξίματος, τα παιχνίδια των παιδιών ή οτιδήποτε άλλο επιλέξετε να αποθηκεύσετε σε αυτό. Κι όταν θελήσετε να μεταφέρετε τα πράγματα αλλού, η λαβή του θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Αποθηκευτικό καλάθι με καπάκι και λαβή, πάνω σε μονάδα ραφιών


Τα υλικά που καθορίζουν αυτήν την τάση είναι το ξύλο, όπως το τραπεζάκι UPTOWN, το τσιμέντο και το γυαλί, σε συνδυασμό με νέα υλικά, όπως το πλέγμα, ο αφρός μνήμης και το βαμμένο χρώμιο.

Δύο τραπεζάκια σαλονιού, όπου το ένα τραπεζάκι έχει πάνω του ένα κερί και μια βάση ρεσό σε στρογγυλό χρώμα, ενώ το άλλο στρογγυλό τραπεζάκι έχει πάνω του ένα γυάλινο ασημί βάζο σε μοντέρνο σχέδιο


Γεωμετρικά μοτίβα εμφανίζονται σε μαλακά και σκαλιστά σχήματα. Ο διακοσμητικός καθρέφτης EFFECT είναι ένα όμορφο παράδειγμα. Αποτελείται από 5 διαφορετικά τεμάχια, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε με τον τρόπο που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας δημιουργώντας το δικό σας σχέδιο.  

Ράφι τοίχου από γυαλί με διακοσμητική φιγούρα και βάση ρεσό & διακοσμητικός καθρέφτης τοίχου σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα


Τα χρώματα της τάσης είναι εμπνευσμένα από τη ζωή κάτω από το νερό. Το μεντί και το πράσινο είναι σημαντικά χρώματα γι' αυτήν την τάση, μαζί με το γαλάζιο και το πετρόλ που συναντάμε στο ριχτάρι LINNEA. Ο συνδυασμός του με το μαξιλαράκι DUNHAMMER, σε πράσινες αποχρώσεις, είναι επίσης χαρακτηριστικό της τάσης αυτής.

Καναπές διακοσμημένος με ριχτάρι σε μπλε χρώμα και μαξιλαράκια σε μπλε αποχρώσεις


Θέλετε να μάθετε για τις άλλες δύο τάσεις; Διαβάστε περισσότερα για την τάση INSTA EMOTIONS και την τάση MIDSOMMER.