Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Οργανωμένος χώρος γραφείου με καρέκλα, λάμπα, πίνακα ανακοινώσεων και αποθηκευτικές λύσεις

5 εύκολα tips για να απαλλαγείτε από την ακαταστασία και να οργανώσετε το χώρο σας

Απεχθάνεστε τον χρόνο που χάνετε ψάχνοντας τη λίστα με τα ψώνια ή τον φορτιστή του κινητού σας; Το μυστικό για να μην χάνετε έτσι τον χρόνο σας, είναι να τα έχετε όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα. Ίσως να σας ακούγεται δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο. Κάθε αντικείμενο που έχετε πρέπει να έχει τη θέση του στον χώρο – ένα μέρος που θα μπορείτε πάντα να το βρίσκετε (και φυσικά να το βάζετε ξανά εκεί όταν δεν το χρησιμοποιείτε).

Συγκεντρώσαμε 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε:

1. Οργανώστε τους φορτιστές σας σε μια μικρή αποθηκευτική μονάδα

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό – κάποιοι μάλιστα θα το χαρακτήριζαν και αγχωτικό – από το να ψάχνεις τον φορτιστή σου τη στιγμή που η μπαταρία του κινητού είναι σε χαμηλό επίπεδο και η συσκευή είναι έτοιμη να κλείσει, ενώ εσείς μιλάτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλους τους φορτιστές σας στο ίδιο σημείο – κοντά σε μια πρίζα. Ακόμα καλύτερη λύση είναι να έχει λίγο χώρο ώστε να ακουμπάτε τις συσκευές σας όταν φορτίζουν.


2. Μην ξεχνάτε τη λίστα με τα ψώνια

Κρεμάστε τις σημειώσεις σας σε έναν πίνακα ανακοινώσεων, όπου θα μπορείτε να τις βλέπετε. Το να είστε σε θέση να βλέπετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας γραμμένες στο χαρτί, σας βοηθά να τις θυμάστε και ίσως να τις αναπτύσσετε.

Έξτρα tip: Οι καλύτερες ιδέες σάς έρχονται πριν κοιμηθείτε, όταν ξυπνάτε ή στο μπάνιο; Κρατήστε κάπου κοντά σας ένα σημειωματάριο, δίπλα στο κρεβάτι και στο μπάνιο, ώστε να τις σημειώνετε πριν τις ξεχάσετε.


3. Χρησιμοποιήστε κάθε τετραγωνικό μέτρο

Αν ζείτε σε μικρό διαμέρισμα, θέλετε να εκμεταλλευτείτε κάθε τετραγωνικό μέτρο για να αποφύγετε την ακαταστασία. Μια χαριτωμένη ιδέα, που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τους κάθετους χώρους του σπιτιού σας με ένα δημιουργικό τρόπο, είναι να χρησιμοποιήσετε κρεμάστρες και άγκιστρα για να κρεμάσετε τεχνητά φυτά και περιοδικά.


4. Αποθηκεύστε έξυπνα το χαρτί περιτυλίγματος

Μακριά και λεπτά ρολά χαρτιού περιτυλίγματος είναι δύσκολο να αποθηκευτούν κάπου πρακτικά. Μία λύση είναι να πάρετε ένα ψηλό καλάθι και να τα κρατήσετε σε σωστή θέση ίσως τοποθετώντας μέσα ένα ριχτάρι ή ένα μαξιλαράκι. Θα μπορούσατε ακόμα να τα κρεμάσετε στον τοίχο χρησιμοποιώντας κάποιο σπάγκο περίτεχνα.


5. Οι διαφανείς αποθηκευτικές λύσεις εξοικονομούν χρόνο

Κρατήστε στο ίδιο μέρος τα πράγματα που χρησιμοποιείτε μαζί. Τα ψαλίδια, τα μολύβια και η κόλλα είναι ένα παράδειγμα. Ένα άλλο είναι τα κλειδιά και το πορτοφόλι. Ακόμα, θα μπορούσαν να είναι τα καλλυντικά σας, ένα πινέλο μακιγιάζ, ένα κραγιόν, ένα μολύβι και μια μάσκαρα. Αποκτήστε μια πρακτική αποθηκευτική λύση, κατά προτίμηση μια διαφανή, ώστε να βλέπετε το περιεχόμενο τους. Το VICKLEBY που φαίνεται στη φωτογραφία είναι εξαιρετικά πρακτικό και εύκολο να το μεταφέρετε από το δωμάτιο στο μπάνιο ή στο σαλόνι.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου