Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Κοινό σε συναυλία

Γηγενής; Ηδονιστής; Περαστικός; 3 διαφορετικοί τύποι κοινού συναυλιών

Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη μουσικών φεστιβάλ: ροκ, παραδοσιακής, τζαζ ή κλασικής μουσικής είναι μόνο μερικά από αυτά και το καλοκαίρι είναι η τέλεια περίοδος για συναυλίες. Σας αρέσει να πηγαίνετε σε φεστιβάλ; Ή αναρωτιέστε αν υπάρχει χώρος για εσάς σε αυτά; Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι που πηγαίνουν σε συναυλίες. Δείτε τη λίστα που ακολουθεί - ίσως αναγνωρίσετε τον (μελλοντικό) εαυτό σας.

Ο "γηγενής" των φεστιβάλ

Αυτός ο τύπος των φεστιβάλ, ο "γηγενής", εμφανίζεται πριν καν ξεκινήσει η συναυλία και φεύγει μόνο όταν κατέβει και η τελευταία μπάντα από τη σκηνή. Αυτός ο τύπος στήνει ολόκληρο σπίτι έξω από τη σκηνή του και ζει τη ζωή του σύμφωνα με όσα πρέπει να κάνει και να δει στο φεστιβάλ πριν τελειώσει.

Βασικά είδη για το φεστιβάλ

Ο "γηγενής" τύπος είναι πρακτικός, του αρέσει το “hygge” και στη λίστα του/της με τα απαραίτητα είδη συγκαταλέγονται σκηνές, τραπέζι κάμπινγκ, καρέκλες κάμπινγκ, στρώμα αέρος και διάφορα αξεσουάρ, όπως λαμπάκια, LED φωτάκια, ζεστά κουβερτάκια, ισοθερμικές τσάντες και παιχνίδια.

Ο "ηδονιστής" των φεστιβάλ

Αυτός ο τύπος των φεστιβάλ, ο "ηδονιστής", εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ζει τόσο κοντά στο χώρο, που μπορεί να απολαύσει τη μουσική από το μπαλκόνι ή τον κήπο του/της. Αυτό, ίσως, είναι ένα άτομο το οποίο λατρεύει την άνεσή του, προτιμά το σπίτι του, ή δε διασκεδάζει όταν βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο ή όταν ξοδεύει μια περιουσία για ένα εισιτήριο.

Βασικά είδη για το φεστιβάλ

Με την ηδονιστική προσέγγιση προς τη ζωή, αυτός ο τύπος των φεστιβάλ απολαμβάνει το γεγονός ότι δεν πρέπει να ετοιμάσει πολλά πράγματα και ρούχα. Μπορεί να βρέξει; Κανένα απολύτως πρόβλημα. Αρκεί να μπει στο σπίτι. Έχει αφόρητη ζέστη και ο ήλιος είναι αμείλικτος; Πάλι κανένα πρόβλημα. Απλά μπαίνει κάτω από την ομπρέλα ή την τέντα. Ζεστάθηκε το ποτό του; Κανένα πρόβλημα. Αρκεί να πάρει ένα άλλο από το ψυγείο. Στην ηρεμία του σπιτιού του/της, χαλαρώνοντας σε μια αιώρα απολαμβάνει τη μουσική ή καλεί φίλους στο σπίτι να την απολαύσουν παρέα. Εάν είστε εσείς, βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει σκιά για όλους, τοποθετώντας ένα κιόσκι ή χρησιμοποιήστε φαναράκια για να κάνετε ατμόσφαιρα.

Ο "περαστικός" των φεστιβάλ

Αυτός ο τύπος των φεστιβάλ, ο "περαστικός", βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο "γηγενή" και τον "ηδονιστή". Δεν του/της αρέσει να μένει σε σκηνή ή να κοιμάται σε λεπτό στρωματάκι. Μπορεί να είναι ο τύπος που του/της αρέσει να μένει σπίτι με τα παιδιά, ή κάποιος/α που θέλει να είναι άνετος/η και την ίδια στιγμή δε θέλει να χάνει καμία εμπειρία. Ο "περαστικός" των φεστιβάλ έχει βρει τον τέλειο συμβιβασμό.

Βασικά είδη για το φεστιβάλ

Αυτά τα άτομα που είναι εθισμένα στην άνεση, είναι πολύ πιθανό ότι δεν ετοιμάζουν τίποτα για να πάρουν μαζί τους, παίρνουν ό,τι χρειάζονται από το χώρο του φεστιβάλ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν την παραμονή τους στο φεστιβάλ πιο άνετη.

Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ή κάποιον που γνωρίζετε; Ή μήπως παραλείψαμε κάποιον τύπο; Γράψτε μας στα σχόλια. 

Καλή διασκέδαση!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Όμορφα και απαραίτητα είδη για την παραλία

Όμορφα και απαραίτητα είδη για την παραλία

Ιδέες για εκδρομές το σαββατοκύριακο

Ιδέες για εκδρομές το σαββατοκύριακο

Κουρασμένοι μετά από τις διακοπές; Επιστρέψτε στις συνήθειες του ύπνου σας

Κουρασμένοι μετά από τις διακοπές; Επιστρέψτε στις συνήθειες του ύπνου σας