Ανακαλύψτε τη συλλογή από φουσκωτά στρώματα αέρος

Βρείτε στη συλλογή μας φουσκωτά στρώματα αέρα ή φουσκωτά μαξιλάρια. Ένα φουσκωτό στρώμα διπλώνει και αποθηκεύεται εύκολα, καταλαμβάνοντας μικρό χώρο. Ένα στρώμα αέρος είναι η τέλεια λύση ύπνου στο κάμπινγκ, αλλά και σε ένα φοιτητικό σπίτι ή αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε κόσμο. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είτε ψάχνετε για ένα μονό στρώμα, είτε για ένα διπλό. Επιλέξτε με ενσωματωμένη τρόμπα ή θυμηθείτε να προμηθευτείτε μία από τη συλλογή μας.

Φουσκωτό στρώμα αέρος για κάθε ανάγκη σας

Χρειάζεστε ένα ελαφρύ στρώμα αέρος για τη σκηνή ή ίσως ένα ψηλό στρώμα αέρος, όμοιο με κανονικό; Ψάχνετε ένα μονό ή ένα διπλό φουσκωτό στρώμα; Έχουμε τη λύση. Βρείτε στη συλλογή μας αυτό ακριβώς που ψάχνετε. 'Ενα φουσκωτό στρώμα αέρος από τη JYSK θα σας λύσει τα χέρια, εύκολα και οικονομικά. Σχετικά με τις διαστάσεις παραθέτουμε ενδεικτικά μερικές από αυτές που θα βρείτε στη γκάμα μας:

  • 73x191 cm
  • 99x191 cm
  • 137x191cm
  • 152x203 cm
  • 156x203 cm

Αυτοφούσκωτο στρώμα αέρος ή αναδιπλούμενο στρώμα;

Αν θέλετε ένα στρώμα αέρος για τους φιλοξενούμενους σας, το οποίο θα διπλώνει και θα αποθηκεύεται εύκολα, τότε, θα το βρείτε στη συλλογή μας. Αν πάλι ψάχνετε μια πολυθρόνα-κρεβάτι, που μπορεί να τοποθετηθεί στο καθιστικό σας και να αποτελεί την τέλεια πρόταση ύπνου για τους καλεσμένους που θα περάσουν το βράδυ σε εσάς, τότε, θα τη βρείτε κι αυτή στη JYSK. Φροντίσαμε να διαθέτουμε είδη όπως φουσκωτά στρώματα, πολυθρόνες-κρεβάτια, ράντζα και αναδιπλούμενα στρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

Διαβάστε στο blog μας πώς να επιλέξετε το κατάλληλο φουσκωτό στρώμα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αγοράστε το δικό σας άνετο φουσκωτό μαξιλάρι 

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Τότε, αγοράστε το δικό σας φουσκωτό μαξιλάρι και πάρτε το μαζί σας. Τα φουσκωτά μαξιλάρια είναι ιδανικά αν ταξιδεύετε είτε για χρήση στο αυτοκίνητο ή στο αεροπλάνο, ώστε να έχετε μια σωστή θέση, είτε για τον τελικό προορισμό σας. Έχουν υπέροχη βελουτέ υφή, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μαξιλαροθήκη αν το επιθυμείτε. Μεταφέρεται εύκολα, φουσκωμένο ή μη, για να το παίρνετε παντού και να απολαμβάνετε έναν υπνάκο όπου και αν βρίσκεστε.