Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από φουσκωτά στρώματα αέρος

Βρείτε στη συλλογή μας φουσκωτά στρώματα αέρα ή φουσκωτά μαξιλάρια. Ένα φουσκωτό στρώμα διπλώνει και αποθηκεύεται εύκολα, καταλαμβάνοντας μικρό χώρο. Ένα στρώμα αέρος είναι η τέλεια λύση ύπνου στο κάμπινγκ, αλλά και σε ένα φοιτητικό σπίτι ή αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε κόσμο. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είτε ψάχνετε για ένα μονό στρώμα, είτε για ένα διπλό. Επιλέξτε με ενσωματωμένη τρόμπα ή θυμηθείτε να προμηθευτείτε μία από τη συλλογή μας. Τα μαξιλάρια είναι ιδανικά αν ταξιδεύετε είτε για χρήση στο αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο, ώστε να έχετε μια σωστή θέση, είτε για τον τελικό προορισμό σας. 

  Στρώματα αέρος - Φουσκωτό στρώμα ύπν.

  Στρώμα αέρος σε ρολό MAGLELYNG Υ5 γκρι
  20€/τμχ
  30€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα

  Στρώμα αέρος για κάθε ανάγκη

  Χρειάζεστε ένα ελαφρύ στρώμα αέρος για τη σκηνή ή ένα ψηλό στρώμα αέρος, όμοιο με κανονικό; Ψάχνετε ένα μονό ή ένα διπλό φουσκωτό στρώμα; Βρείτε στη συλλογή μας αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Σχετικά με τις διαστάσεις παραθέτουμε ενδεικτικά μερικές από αυτές που θα βρείτε στη γκάμα μας:

  • 73x191 cm
  • 99x191 cm
  • 137x191cm
  • 152x203 cm
  • 156x203 cm

  Αυτοφούσκωτο στρώμα αέρος ή αναδιπλούμενο στρώμα;

  Εσείς σκεφτείτε γιατί θέλετε ένα βοηθητικό στρώμα και εμείς σας έχουμε τη λύση. Αν θέλετε ένα στρώμα αέρος για τους φιλοξενούμενους σας, το οποίο θα διπλώνει και θα αποθηκεύεται εύκολα, τότε, θα το βρείτε στη συλλογή μας. Αλλά, ακόμα και αν ψάχνετε μια πολυθρόνα-κρεβάτι, που μπορεί να τοποθετηθεί στο καθιστικό σας και να αποτελεί την τέλεια πρόταση ύπνου για τους καλεσμένους που θα περάσουν το βράδυ σε εσάς, τότε, θα τη βρείτε κι αυτή στη JYSK. Στη συλλογή μας φροντίσαμε να διαθέτουμε είδη όπως φουσκωτά στρώματα, πολυθρόνες-κρεβάτια, ράντζα και αναδιπλούμενα στρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

  Διαβάστε στο blog μας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός στρώματος αέρος, ενός πτυσσόμενου κρεβατιού ή ενός αναδιπλούμενου στρώματος και κάντε την επιλογή σας ευκολότερη.