Απολαύστε το καλοκαίρι σε μια αιώρα κήπου

Τι καλύτερο από μια αιώρα, μια κρεμαστή πολυθρόνα ή μια κούνια κήπου, για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι; Είτε ζείτε σε ένα σπίτι με κήπο, είτε σε ένα διαμέρισμα με μπαλκόνι, προσθέστε μια κρεμαστή καρέκλα κήπου, μια αιώρα ή μια κούνια στον εξωτερικό χώρο του και απολαύστε ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή την ανάγνωση του βιβλίου σας. Αν ακολουθείτε τις τάσεις διακόσμησης και επίπλωσης των εξωτερικών χώρων, τότε, θα ξεχωρίσετε την κρεμαστή πολυθρόνα κήπου της συλλογής μας. Κρεμάστε την από ένα γερό δέντρο στην αυλή, προσθέστε μερικά φαναράκια και δώστε μοναδικό στυλ στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. 

  Κήπος - Αιώρες

  Αιώρα ή κρεμαστή πολυθρόνα;

  Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Και αν δεν είναι μια κρεμαστή πολυθρόνα βασικό στοιχείο, τότε τι; Κάποιοι αρέσκονται να κάθονται με τις ώρες σε μια κρεμαστή πολυθρόνα κήπου και να ρεμβάζουν ή να πίνουν ένα δροσιστικό ποτό καθώς το καλοκαιρινό αεράκι τους λικνίζει απαλά, ενώ άλλοι προτιμούν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους ξαπλωμένοι σε μια αιώρα, φορώντας αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Εσείς τι τύπος είστε;
  Θα σας συμβουλεύαμε ανεξάρτητα με τις προτιμήσεις σας να επιλέξετε το είδος που ταιριάζει στον χώρο σας. Πέρα από το στυλιστικό αποτέλεσμα, καλό είναι να ελέγξετε το πρακτικό και το λειτουργικό κομμάτι των επίπλων του εξωτερικού χώρου σας. Για παράδειγμα, μια αιώρα χρειάζεται περισσότερο χώρο και μέρος για να τη δέσετε. Μπορείτε να δέσετε την αιώρα με κάποιο τρόπο στην αυλή σας ή στο μπαλκόνι σας, ή μήπως είναι πιο σοφό να επιλέξετε μια κρεμαστή πολυθρόνα με βάση;

  Δημιουργήστε ένα urban σκηνικό χαλάρωσης

  Φτιάξτε το δικό σας σημείο ανάπαυλας και μετατρέψτε ένα αστικό μπαλκόνι σε ένα spot χαλάρωσης, για να απολαμβάνετε ήσυχα καλοκαιρινά απογεύματα. Μια κούνια κήπου ή μια αιώρα, μερικές μαξιλάρες δαπέδου ή πουφ και μερικά φυτά θα δώσουν άλλη αίσθηση στο μπαλκόνι του σπιτιού σας. Προσθέστε αναρριχώμενα φυτά σε κομψές ζαρντινιέρες, για να "κρυφτείτε" από τα αδιάκριτα βλέμματα ή να περιορίσετε ένα κομμάτι της θέας που αλλοιώνει το ύφος που θέλετε να δημιουργήσετε, και απολαύστε όμορφες βραδιές με τους αγαπημένους σας. Για ένα μοναδικό αποτέλεσμα κρεμάστε υφάσματα και φτιάξτε ένα τέλειο σκηνικό. 

  Κοιμηθείτε στη φύση

  Απολαύστε έναν απογευματινό υπνάκο σε μια αιώρα και αφήστε το αεράκι να σας ταλαντεύσει ελαφρώς. Άλλωστε ο ύπνος στο φυσικό περιβάλλον και ο φρέσκος αέρας μας βοηθούν να χαλαρώσουμε τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, και να αποφορτιστούμε από την απαιτητική καθημερινότητα. Διαβάστε στο blog μας μερικά από τα οφέλη του να κοιμόμαστε σε εξωτερικό χώρο. Ακόμα, αν δεν προτιμάτε να κοιμηθείτε σε μια αιώρα, τότε, ίσως βρείτε πιο βολική την κούνια κήπου που θα βρείτε στη συλλογή μας. Πριν αποκοιμηθείτε, θυμηθείτε να προστατευτείτε από τα κουνούπια για να μη διαταράξει τίποτα την ηρεμία σας.