Πάπλωμα με φυσικό γέμισμα: πούπουλα, βαμβάκι & μαλλί

Από τους ειδικούς στη JYSK, επιλέχθηκαν τα καλύτερα υλικά και κατασκευάσαμε για εσάς υψηλής ποιότητας παπλώματα με φυσικό γέμισμα! Το φυσικό γέμισμα σε ένα πάπλωμα το καθιστά ανθεκτικό και βοηθά να μεταφέρεται εύκολα η υγρασία μακριά από το σώμα. Επιπλέον, τα πούπουλα και τα φτερά έχουν άριστες ιδιότητες μόνωσης, που ακόμα και ένα ελαφρύ και ευάερο πάπλωμα μπορεί να έχει υψηλή μονωτική ισχύ και να το αισθάνεστε ζεστό.
Δημιουργήστε ένα ευχάριστα ζεστό περιβάλλον ύπνου, επιλέγοντας το πάπλωμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είτε αναζητάτε ένα εξαιρετικά ζεστό πάπλωμα, είτε ένα ζεστό, είτε ένα δροσερό πάπλωμα, στη JYSK θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές.
Αποκτήστε σήμερα το νέο σας πουπουλένιο, βαμβακερό ή μάλλινο πάπλωμα σε μοναδικές προσφορές.

11 προϊόν(τα)
    11 προϊόν(τα)

    Ζεσταθείτε φυσικά

    Η JYSK έχει επιλέξει προσεκτικά τις καλύτερες ύλες, όπως πούπουλα και φτερά χήνας και πάπιας, μαλλί, βαμβάκι και μετάξι, για να δημιουργήσει παπλώματα από φυσικό γέμισμα. Επίσης, χρησιμοποιώντας ειδικές μεθόδους και καλύμματα υψηλής ύφανσης, εξασφαλίζει ότι το γέμισμα κατανέμεται σωστά στο πάπλωμα, και δύσκολα βγαίνει από αυτό. Για να διατηρήσετε το πάπλωμά σας σε άριστη κατάσταση, και για να μη χάσει τις θερμομονωτικές ιδιότητες του, ακολουθήστε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στα προϊόντα. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν ειδικές μπάλες στεγνωτηρίου, που χρησιμοποιούνται κατά την πλύση του παπλώματός σας, ώστε να μειώσουν το χρόνο στεγνώματος, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την κυκλοφορία της θερμότητας και του αέρα σε αυτό; Ανακαλύψτε τα στη JYSK.

    Ισχύς πλήρωσης του παπλώματος

    Η ισχύς πλήρωσης έχει εφαρμογή στα παπλώματα με γέμισμα από πούπουλα και φτερά, και υποδεικνύει το ποσοστό αέρα που μπορεί να περιέχουν τα πούπουλα και τα φτερά. Έτσι, προκύπτει η ιδιότητα μόνωσης του γεμίσματος, όπου όσο υψηλότερη είναι η ισχύς πλήρωσης, τόσο καλύτερη είναι η ιδιότητα μόνωσης. Για τη διευκόλυνσή σας, στα περισσότερα παπλώματά μας αναφέρεται η ισχύς πλήρωσης του παπλώματος. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τον οδηγό θερμότητας παπλωμάτων της JYSK ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, όπου το έμπειρο προσωπικό θα σας πληροφορήσει και θα σας συμβουλεύσει, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς πάπλωμα.