Καλαίσθητα φωτιστικά & λάμπες δαπέδου

Στη JYSK θεωρούμε το φωτισμό μέρος της υπόλοιπης διακόσμησης του σπιτιού. Για το λόγο αυτό, στη συλλογή μας θα βρείτε φωτιστικά, κρεμαστά, επιτραπέζια ή δαπέδου, υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας!
Μοντέρνα κρεμαστά φωτιστικά πάνω από την τραπεζαρία σας θα κάνουν το δείπνο σας ξεχωριστό, ενώ το επιτραπέζιο φωτιστικό στο τραπεζάκι του σαλονιού θα δημιουργήσει τη ρομαντική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε για την αποψινή βραδιά. Σβήστε τα υπόλοιπα φώτα και ανάψτε μόνο το πορτατίφ. Φυσικά, το ίδιο αποτέλεσμα φωτισμού μπορεί να σας δώσει και ένα φωτιστικό δαπέδου, το οποίο μπορείτε να στρέψετε σε όποια μεριά θέλετε. 

Πρακτικά, επιτραπέζια φωτιστικά γραφείου

Όταν διαβάζετε ή εργάζεστε στο γραφείο, ίσως το φως να μην επαρκεί ή να μην εξυπηρετεί η λάμπα που κρέμεται από το ταβάνι. Ακόμα, συχνά το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των υπολογιστών δυσχεραίνουν την οπτική μας αντίληψη, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε ένα φωτιστικό ακριβώς δίπλα μας. Ένα φωτιστικό γραφείου, τοποθετημένο σε σωστή θέση ώστε να μη δημιουργεί αντανακλάσεις στην οθόνη του υπολογιστή, μας βοηθά να βλέπουμε πιο καθαρά και να εστιάζουμε στις λεπτομέρειες. 

Βρείτε τα επιτραπέζια φωτιστικά και τα σποτ της συλλογής μας στα καταστήματά μας ή στη JYSK.gr.