Διακοσμήστε τους τοίχους με μοντέρνα ρολόγια

Αλλάξτε όψη σε εκείνον τον λευκό τοίχο του σαλονιού, αλλά και σε ολόκληρη τη διακόσμηση του χώρου, προσθέτοντας μοντέρνα ρολόγια τοίχου και κορνίζες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά ράφια και πάνω σε αυτά να τοποθετήσετε γλαστράκια με τεχνητά φυτά ή δίσκους με αρωματικά κεριά, για ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε, ότι ένα μεγάλο ρολόι τοίχου είναι ιδανικό, τόσο από διακοσμητικής άποψης, όσο και στην αίσθηση του χρόνου. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ρολόι στο δωμάτιο που κοιμάστε ή ένα εύχρηστο ξυπνητήρι στο κομοδίνο σας, ώστε να μην ψάχνετε το κινητό σας κάθε πρωί. Πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε μπαταρίες για το νέο σας ρολόι, για να μην χάνετε ούτε λεπτό από τον χρόνο σας.

Tips διακόσμησης για να περνάει ευχάριστα ο χρόνος

Στη JYSK συνδυάσαμε τις συμβουλές διακόσμησης με τις συμβουλές του ευ ζην. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε πια αν θα είστε στην ώρα σας. Ούτε να σας τρομάζει η αναμονή... Για να το πετύχετε, φροντίστε το ρολόι τοίχου, που κοιτάτε κάθε τόσο με επιμονή μήπως και μπορέσετε να ελέγξετε τους λεπτοδείκτες του, να είναι από τη συλλογή της JYSK. Έτσι μόνο περνάει ευχάριστα ο χρόνος! Πέρα από ρολόγια τοίχου, στη JYSK θα βρείτε και τέλεια ρολόγια-ξυπνητήρια, για να μη θέλετε να τα σπάσετε το πρωί όταν χτυπούν. 

Ψάχνετε καινούργια ρολόγια τοίχου ή ξυπνητήρια;

Εσείς τι από τα δύο ψάχνετε; Βρείτε στη συλλογή μας μοντέρνα ρολόγια τοίχου ή μικρά, επιτραπέζια ξυπνητήρια και δώστε στον χρόνο άλλη διάσταση. Συνδυάζοντας ένα ρολόι τοίχου με μεταλλικό πλαίσιο και ένα με μαύρο πλαίσιο μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες αντιθέσεις στη διακόσμησή σας. Δεν είναι απαραίτητο να λειτουργούν όλα στην ίδια ζώνη ώρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ρολόγια και να τα ρυθμίσετε στις ζώνες ώρας των χωρών που επιθυμείτε. Μπορείτε, ακόμα, να σημειώσετε ποια χώρα αντιστοιχεί σε κάθε ρολόι.