Φανάρια εσωτερικού χώρου για τους ρομαντικούς

Βρείτε στη JYSK φαναράκια εσωτερικού χώρου για να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να ενισχύσετε το ρομαντισμό σας. Χαμηλώστε ή σβήστε τα φώτα, ανάψτε κεράκια ή τοποθετήστε στα διακοσμητικά φανάρια γιρλάντες φωτισμού με λαμπάκια LED, και θα έχετε έτοιμο ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Στη συλλογή μας θα βρείτε μικρά και μεγάλα φανάρια για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μεταλλικά φαναράκια διακόσμησης

Εκείνη η γωνιά στο σαλόνι δείχνει κάπως άδεια, όμως δεν θέλετε να προσθέσετε ένα ακόμα έπιπλο στον χώρο. Τι θα λέγατε για μερικά διακοσμητικά φανάρια; Επιλέξτε μεταλλικά φαναράκια δαπέδου σε μαύρο χρώμα, για ένα μίνιμαλ αποτέλεσμα. Ένα μόνο φαναράκι αρκεί για να αλλάξει ύφος η διακόσμησή σας, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και περισσότερα ή να συνδυάσετε διαφορετικά φανάρια.

Αν τα μεταλλικά φανάρια δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμησή σας, ρίξτε μια ματιά στα γυάλινα φαναράκια της συλλογής μας ή στα ξύλινα. Ένα ξύλινο φαναράκι εσωτερικού χώρου σε φυσική απόχρωση θα δώσει μια γήινη νότα στη διακόσμηση. Συνδυάστε το με ένα γυάλινο βάζο και μερικά τεχνητά φυτά για ένα αποτέλεσμα "νεκρής φύσης".