Φτιάξτε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με αρωματικά κεριά

Επιτρέψτε στις αισθήσεις σας να λειτουργούν ταυτόχρονα, καθώς απολαμβάνετε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα νέας σας αρωματικά κεριά! Είναι απλό, χρησιμοποιήστε την αφή σας για να πιάσετε τα υπέροχα αρωματικά κεριά που θα βρείτε στη συλλογή JYSK. Τοποθετήστε τα στο αγαπημένο σας σημείο του καθιστικού, εκεί που θα μπορείτε με την αίσθηση της όρασης να τα βλέπετε και να χαλαρώνετε. Ανάψτε τα και επιτρέψτε στην οσμή να απολαύσουν την διάχυση στον χώρο του υπέροχου αρώματός τους. Πόσες αισθήσεις μετρήσατε; Αν σας λείπει η αίσθηση της γεύσης, τότε, δεν έχετε παρά να ετοιμάσετε το δείπνο και ως διακόσμηση να βάλετε μερικά αρωματικά ρεσό στο τραπέζι. Δεν τρώγονται, αλλά συνοδεύουν μοναδικά τις στιγμές μας.

Συνδυάστε αρωματικά κεριά με αρωματικά ρεσό

Στη συλλογή μας θα βρείτε αρωματικά κεριά σε γυάλινα δοχεία, αλλά και ρεσό αρωματικά τα οποία διατίθενται σε συσκευασίες πολλών τεμαχίων. Μπορείτε να συνδυάσετε αρωματικά κεριά και ρεσό για ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα. Τοποθετήστε μερικά αρωματικά ρεσό σε έναν διακοσμητικό δίσκο και βάλτε τα στο τραπεζάκι του σαλονιού ή επιλέξτε περισσότερα από ένα αρωματικά κεριά και τοποθετήστε τα μαζί. Ένα αρωματικό κερί δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι, τόσο λόγω του αρώματος, αλλά και της θαλπωρής που εκπέμπει η φλόγα ενός κεριού. 

Ψάχνετε για έναν μοντέρνο αρωματιστή χώρου;

Βρείτε στη συλλογή JYSK τον μοντέρνο αρωματιστή χώρου από δολομίτη, καθώς και αρωματικά λάδια, σε πολυσυσκευασία διαφόρων αρωμάτων. Ένας αρωματιστής χώρου λειτουργεί με τη χρησή ρεσό στη βάση και νερό στο άνω τμήμα στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας. Το ρεσό δημιουργεί την κατάλληλη θερμοκρασία για να διαχέεται στον χώρο το άρωμα, αλλά και υγρασία. Μην παραλείπετε να προσθέτετε την απαιτούμενη ποσότητα νερού, καθώς και να το γεμίζετε ξανά όταν εξατμίζετε. Απολαύστε ένα όμορφο, αρωματικό απόγευμα καθισμένοι αναπαυτικά στο σαλόνι σας.