Διακόσμηση σπιτιού με υπέροχα είδη

Ανακαλύψτε στη JYSK μια μεγάλη γκάμα από είδη διακόσμησης σπιτιού, όπως πρωτότυπα διακοσμητικά, γυάλινα βάζα και κεραμικά κασπώ για τη διακόσμηση του σαλονιού σας. Αν επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο σας αέρα ανατολής χρησιμοποιήστε διακοσμητικούς βούδες και τεχνητά λουλούδια. Χρησιμοποιήστε βάσεις ρεσό ή μεταλλικά κηροπήγια για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού, τον μπουφέ ή την τραπεζαρία σας.
Μήπως ψάχνετε ιδέες διακόσμησης τοίχου; Οι τοίχοι είναι μέρος της διακόσμησής σας και δεν χρειάζεται να μένουν άδειοι. Βρείτε στη JYSK κορνίζες με πρωτότυπα σχέδια και ρολόγια τοίχου, και δημιουργήστε ένα κολλάζ αναμνήσεων όπου ο χρόνος αποκτά άλλη σημασία. Ακόμα, μπορείτε να βάλετε στο παιδικό υπνοδωμάτιο κάδρα και κορνίζες με τις ζωγραφιές των μικρών σας φίλων.
Μην ξεχνάτε ότι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας χρειάζεται να αντικατοπτρίζει το στυλ και την αισθητική μας και να μας δημιουργεί ήρεμη και οικεία διάθεση. Γι' αυτό επιλέξτε ζεστούς χρωματικούς τόνους για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και συνδυάστε τα διακοσμητικά είδη με απαλά υφάσματα για τις κουρτίνες ή τα ριχτάρια του σαλονιού.

Διακόσμηση - Αξεσουάρ διακόσμησης

Διακόσμηση - Βάζα

Διακόσμηση - Είδη κουζίνας

Διακόσμηση - Κεριά και Χαρτ/τες

Διακόσμηση - Κηροπήγια

Διακόσμηση - Κορνίζες