Οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση κάνουν τη διαφορά

Διακοσμήστε το χώρο σας όπως τον έχετε φανταστεί! Ανακαλύψτε στη JYSK μια μεγάλη γκάμα από είδη διακόσμησης σπιτιού, όπως γυάλινα βάζα και κεραμικά κασπώ, βάσεις ρεσό ή μεταλλικά κηροπήγια και φαναράκια, και δώστε στυλ στο καθιστικό σας ή στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Βάλτε στον μπουφέ σας ένα διακοσμητικό δίσκο από μέταλλο, πηλό ή μπαμπού, και διακοσμήστε τον με αποξηραμένα λουλούδια και κλαδιά ή κεράκια ρεσό, ή απλά χρησιμοποιήστε τον για να αφήνετε τα κλειδιά όταν επιστρέφετε σπίτι.
Αν επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο σας αέρα ανατολής χρησιμοποιήστε διακοσμητικούς βούδες και "καθαρίστε" την ενεργειακή αύρα του σπιτιού με διακοσμητικά συντριβάνια, όπως πρεσβεύει η κινεζική φιλοσοφία του Feng Shui. 
Μην ξεχνάτε, ότι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας χρειάζεται να αντικατοπτρίζει το στυλ και την αισθητική μας και να μας δημιουργεί ήρεμη και οικεία διάθεση. Γι' αυτό επιλέξτε ζεστούς χρωματικούς τόνους για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και συνδυάστε τα διακοσμητικά είδη με απαλά υφάσματα για τις κουρτίνες ή τα ριχτάρια του σαλονιού.  
Θυμηθείτε, ότι οι τοίχοι είναι μέρος της διακόσμησής σας και δεν χρειάζεται να μένουν άδειοι. Με απλές, μεθοδευμένες κινήσεις, όπως κινείται ο δείκτης ενός ρολογιού, διακοσμήστε τους τοίχους σας με μοντέρνα ρολόγια και κορνίζες.

Διακόσμηση - Αξεσουάρ διακόσμησης

Διακόσμηση - Βάζα και γλάστρες

Διακόσμηση - Είδη κουζίνας

Διακόσμηση - Κεριά και Χαρτ/τες

Διακόσμηση - Κηροπήγια

Διακόσμηση - Κορνίζες

Διακόσμηση - Ρολόγια