Βρείτε στη JYSK μπουρνούζια, ρόμπες και παντόφλες

Για επιπλέον άνεση στο σπίτι, βρείτε στη JYSK μπουρνούζια, ρόμπες και παντόφλες. Ένα απαλό μπουρνούζι θα σας χαρίσει τη ζεστασιά που αναζητάτε αμέσως μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο, ενώ οι ρόμπες fleece της συλλογής μας θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.
Στη JYSK διαθέτουμε ποιοτικά μπουρνούζια, βαμβακερά, λινά, φλις ή από μικροΐνες, σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και ο συνδυασμός τους με άνετες παντόφλες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε όταν επιστρέφετε σπίτι.

Μπουρνούζια: Η τέλεια ιδέα δώρου

Τα μπουρνούζια αποτελούν μια εξαιρετική ιδέα δώρου. Κάντε δώρο ένα μπουρνούζι στη μητέρα σας, στον σύντροφό σας, στην καλύτερη σας φίλη. Ακόμα, κάντε δώρο ένα σετ μπουρνουζιών στο φιλικό σας ζευγάρι, επιλέγοντας το ίδιο σχέδιο μπουρνουζιού, αλλά σε διαφορετικό χρώμα, ώστε να μην τα μπερδεύουν. Δημιουργήστε το δικό σας σετ ή επιλέξτε ένα ρομπάκι για εκείνη και ένα μπουρνούζι για εκείνον. Είναι ένα δώρο που θα απολαύσουν, είναι διαχρονικό και οικονομικό.

Αισθανθείτε άνετα & ζεστά στο σπίτι

Είναι τέλεια η στιγμή που επιστρέφουμε σπίτι, βγάζουμε τα παπούτσια και φοράμε τις άνετες παντόφλες μας. Γι' αυτό στη JYSK θα βρείτε ζεστές, βαμβακερές κάλτσες, αλλά και μαλακές παντόφλες. Δε θα ήταν ιδανικό αν μπορούσαμε να είμαστε όλη τη μέρα έξω φορώντας τις αγαπημένες μας γούνινες παντόφλες; 
Στη JYSK θα βρείτε παντόφλες σε διάφορα μεγέθη, γυναικεία και ανδρικά. Έτσι, δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε το δικό σας μέγεθος. Επιλέξτε ένα ζευγάρι παντόφλες για το σύντροφό σας και κάντε του ένα δώρο άνεσης και ξεκούρασης. Ανακαλύψτε στη JYSK παντόφλες με memory foam στον πάτο, ο οποίος παίρνει ακριβώς το σχήμα του ποδιού για επιπλέον άνεση και αφράτη αίσθηση.