Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Δύο παραδείγματα για το πώς να χρησιμοποιήσετε τις κουρτίνες ως διαχωριστικά δωματίου: Για το υπνοδωμάτιο και το home office σας

Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να αλλάξετε το σπίτι σας

Οι κουρτίνες είναι πραγματικά ένα αξεσουάρ με πολλές χρήσεις στο σπίτι. Σας προστατεύουν από τον ήλιο, διατηρούν το σπίτι ζεστό ή κρύο και δημιουργούν ιδιωτικότητα από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επιπλέον, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο μέσο του δωματίου για να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους.

Προσθέστε ένα υπνοδωμάτιο στο σαλόνι σας

Όταν μεγαλώνουν τα παιδιά μπορεί να θέλουν το δικό τους δωμάτιο, αφήνοντας σε εσάς το υπνοδωμάτιο-σαλόνι. Εάν διαθέτετε ένα μεγάλο σαλόνι, γιατί να μην δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό χώρο για το κρεβάτι σας, χρησιμοποιώντας κουρτίνες; Κρεμάστε τις κουρτίνες από το ταβάνι και χρησιμοποιήστε τες για να χωρίσετε ένα δωμάτιο στα δύο. Με αυτό τον τρόπο, το σαλόνι σας μπορεί να έχει μια γωνιά για το κρεβάτι σας. Απλά κλείστε τις κουρτίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν δεν θέλετε να στρώσετε το κρεβάτι σας.

Βεβαιωθείτε ότι οι κουρτίνες έχουν ένα χρώμα το οποίο θεωρείτε ήπιο και κατάλληλο για την ώρα του ύπνου. Οι λευκές κουρτίνες, όπως η MARISKO, είναι μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση. 

Λευκές κυρτίνες ως διαχωριστικά ανάμεσα σε υπνοδωμάτιο και σαλόνιαλόνι

Κρατήστε το home office σας εκτός οπτικού πεδίου

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις κουρτίνες για να εμποδίσετε την θέα προς το γραφείο σας τις μέρες που δεν δουλεύετε.

Σε ένα μεγάλο καθιστικό μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε λίγο χώρο για το home office σας. Αλλά τις μέρες που δεν δουλεύετε ή τις ώρες μετά τη δουλειά, ποιος θέλει να σκέφτεται τις εργασίες που έχουν να γίνουν; Απλά κλείστε τις κουρτίνες για να μην βλέπετε το laptop. Μία κουρτίνα όπως η μπεζ AUSTRA είναι και κομψή και ταιριάζει με πολλά χρώματα, ενώ παραμένει ένα ωραίο φόντο για τα διαδικτυακά meetings. 

Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να διαχωρίσετε τους χώρους 

Αν δεν αισθάνεστε την ανάγκη να εμποδίσετε τη θέα ενός χώρου του δωματίου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις κουρτίνες – είναι ιδανικές για να δημιουργήσουν μια υποβλητική ατμόσφαιρα. Διαχωρίστε με αυτόν τον τρόπο το σαλόνι από την τραπεζαρία. Η κουρτίνα BOLMEN διατίθεται σε δύο χρώματα: σε υπόλευκο και θερμό γκρι. Και τα δύο έχουν μια ανάλαφρη έκφραση και είναι τέλειες για να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

Κουρτίνα πίσω από καναπέ, που διαχωρίζει την τραπεζαρία από το σαλόνι

Ένα τακτοποιημένο και οργανωμένο περιβάλλον ύπνου μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας, επομένως είναι μια εξαιρετική ιδέα να "κρύψετε" την ακαταστασία και τα ρούχα. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν χώρο αντί ντουλάπας στο υπνοδωμάτιο, χρησιμοποιώντας κουρτίνες για να μην φαίνονται οι ράγες ρούχων και τα καλάθια ρούχων.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

Βρείτε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για το σαλόνι σας

Βρείτε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για το σαλόνι σας

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση