Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%* ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΕΣ

Δύο παραδείγματα για το πώς να χρησιμοποιήσετε τις κουρτίνες ως διαχωριστικά δωματίου: Για το υπνοδωμάτιο και το home office σας

Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να αλλάξετε το σπίτι σας

Οι κουρτίνες είναι πραγματικά ένα αξεσουάρ με πολλές χρήσεις στο σπίτι. Σας προστατεύουν από τον ήλιο, διατηρούν το σπίτι ζεστό ή κρύο και δημιουργούν ιδιωτικότητα από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επιπλέον, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο μέσο του δωματίου για να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους.

Προσθέστε ένα υπνοδωμάτιο στο σαλόνι σας

Όταν μεγαλώνουν τα παιδιά μπορεί να θέλουν το δικό τους δωμάτιο, αφήνοντας σε εσάς το υπνοδωμάτιο-σαλόνι. Εάν διαθέτετε ένα μεγάλο σαλόνι, γιατί να μην δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό χώρο για το κρεβάτι σας, χρησιμοποιώντας κουρτίνες; Κρεμάστε τις κουρτίνες από το ταβάνι και χρησιμοποιήστε τες για να χωρίσετε ένα δωμάτιο στα δύο. Με αυτό τον τρόπο, το σαλόνι σας μπορεί να έχει μια γωνιά για το κρεβάτι σας. Απλά κλείστε τις κουρτίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν δεν θέλετε να στρώσετε το κρεβάτι σας.

Βεβαιωθείτε ότι οι κουρτίνες έχουν ένα χρώμα το οποίο θεωρείτε ήπιο και κατάλληλο για την ώρα του ύπνου. Η κουρτίνα AUSTRA διατίθεται σε διάφορα χρώματα. 


Κρατήστε το home office σας εκτός οπτικού πεδίου

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις κουρτίνες για να εμποδίσετε την θέα προς το γραφείο σας τις μέρες που δεν δουλεύετε.

Σε ένα μεγάλο καθιστικό μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε λίγο χώρο για το home office σας. Αλλά τις μέρες που δεν δουλεύετε ή τις ώρες μετά τη δουλειά, ποιος θέλει να σκέφτεται τις εργασίες που έχουν να γίνουν; Απλά κλείστε τις κουρτίνες για να μην βλέπετε το laptop. Μία κουρτίνα όπως η γκρι ANTEN είναι και κομψή και ταιριάζει με πολλά χρώματα, ενώ παραμένει ένα ωραίο φόντο για τα διαδικτυακά meetings. 

Γκρι κουρτίνες, οι οποίες διαχωρίζουν το home office από το καθιστικό, γραφείο με καρέκλα γραφείου και πολυθρόνα με υποπόδιο
Κουρτίνα ANTEN 1x140x300 ανοιχτό γκρι
17,50€/τμχ
34,99€ /τμχ
Κέρδος 50%


Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να διαχωρίσετε τους χώρους στο σαλόνι 

Αν δεν αισθάνεστε την ανάγκη να εμποδίσετε τη θέα ενός χώρου του δωματίου, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις κουρτίνες – είναι ιδανικές για να δημιουργήσουν μια υποβλητική ατμόσφαιρα. Η κουρτίνα YMSEN διατίθεται σε δύο χρώματα: σε μπλε και στης άμμου. Η ανοιχτόχρωμη εκδοχή έχει μια ανάλαφρη έκφραση, ενώ οι μπλε κουρτίνες είναι τέλειες για να δημιουργήσετε μια πιο οικεία ατμόσφαιρα.

Μπλε κουρτίνα πίσω από καναπέ, που διαχωρίζει την τραπεζαρία από το σαλόνι
Κουρτίνα YMSEN 1x140x300 μπλε
15€/τμχ
29,99€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος

Ανακαλύψτε περισσότερα

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μοντέρνα χρώματα

Προσκαλέστε τη ζεστασιά της άνοιξης στο σπίτι σας

Οι αγαπημένες κουρτίνες των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών