Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%* ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΕΣ

Κρεμαστές γλάστρες και γλάστρες από ρατάν σε διάφορα χρώματα

Δημιουργήστε μοναδική ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο σας με διαχωριστικά

Ο κήπος γίνεται πλέον η προέκταση του σπιτιού, περισσότερο από ποτέ. Για το λόγο αυτό σκεφτείτε να τον διαχωρίσετε σε διάφορα μέρη, όπως ακριβώς κάνετε και στο εσωτερικού του σπιτιού. Σκεφτείτε για παράδειγμα το σαλόνι σας, έχετε σε ένα μέρος τον καναπέ και ίσως την τηλεόραση, σε ένα άλλο την τραπεζαρία, και σε ένα τρίτο έχετε δημιουργήσει μια γωνιά για διάβασμα ή χαλάρωση. Σκεφτείτε με τον ίδιο τρόπο να διαμορφώσετε τον εξωτερικό χώρο σας.

Η τέλεια λύση τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους εξωτερικούς χώρους

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστείτε ένα πολύ μεγάλο αίθριο. Μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο από ότι μια μικρή βεράντα. Ένας μεγάλος εξωτερικός χώρος μπορεί εύκολα να φαίνεται υπερφορτωμένος, ακατάστατος ή άδειος. 

Μια λύση είναι να χωρίσετε το αίθριο σε διαφορετικούς χώρους. Δημιουργήστε ένα χώρο που θα μπορείτε να γευματίζετε, ένα χώρο χαλάρωσης, και γιατί όχι, ένα χώρο παιχνιδιού.

Μεγάλη βεράντα με τραπεζαρία κήπου, σαλόνι κήπου και ξαπλώστρα
Ξαπλώστρα HASLE Π70xΜ198 φυσικό
150€/τμχ
229€ /τμχ
Κέρδος 34%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
Καρέκλα ILDERHUSE φυσικό
75€/τμχ
99€ /τμχ
Κέρδος 24%

Αξιοποιήστε κάθε γωνιά του εξωτερικού χώρου σας

Ο κήπος ήταν κατεξοχήν το μέρος όπου τρώγαμε, τα δροσερά βράδια, και χαλαρώναμε σε μια ξαπλώστρα, τα μεσημέρια. 

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε γωνιά του εξωτερικού χώρου σας, χωρίστε το σε διαφορετικά τμήματα και δημιουργήστε μικρές γωνιές. Μπορείτε να χωρίσετε ένα κομμάτι του στα δύο τοποθετώντας γλάστρες, ή να δημιουργήσετε ένα φυσικό χώρισμα στο τμήμα που κάθεστε – οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Μόλις έχετε πλήρη εικόνα του πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπαίθριο χώρο σας, φτιάξτε ένα πλάνο και σκεφτείτε που θέλετε να τοποθετήσετε τα έπιπλα κήπου και που τα αξεσουάρ, όπως γλάστρες, διακοσμητικά ή κιόσκια και ομπρέλες. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτά που ήδη διαθέτετε στον κήπο, όπως ένα δέντρο, ένα φράχτη ή ένα τοίχο. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα χώρο προστατευμένο από τον ήλιο ή το δυνατό αέρα.


Ζείτε σε μια συνωστισμένη γειτονιά; Χρησιμοποιήστε ένα διαχωριστικό για να κρατήσετε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα. Μπορείτε να το πετύχετε με ένα φράχτη ή μια ψηλή ζαρντινιέρα. 

Δημιουργήστε μια λειτουργική κουζίνα έξω

Πολλοί άνθρωποι μεταφέρουν το μαγείρεμα ή την προετοιμασία του φαγητού στον εξωτερικό χώρο, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον εξωτερικό σας χώρο είναι να φτιάξετε μια κουζίνα έξω. Έτσι, μπορείτε να περάσετε το καλοκαίρι στον κήπο. 

Δείπνο σε εξωτερικό χώρο

Φιλόξενος και ιδιαίτερος χώρος για να γευματίζετε

Δημιουργήστε ένα ζεστό χώρο, ο οποίος θα σας κάνει να θέλετε να τρώτε συνεχώς στον κήπο. Οι περισσότεροι απολαμβάνουν να τρώνε έξω, όταν ο καιρός είναι καλός. Πλαισιώστε το σημείο με ζαρντινιέρες για να δημιουργήσετε το ιδανικό σκηνικό για απολαυστικά γεύματα.

Ζαρντινιέρες ως χώρισμα μπαλκονιού
Ζαρντινιέρα TRANA Π30xΜ83xΥ130 φυσικό
70€/τμχ
139€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος


Χρησιμοποιήστε ζαρντινιέρες για να διαχωρίσετε το μέρος που θα τρώτε, από το μέρος που θα κάθεστε. Θυμηθείτε να φτιάξετε το χώρο που θα τρώτε κοντά στη μπαλκονόπορτα ή κάποια είσοδο του σπιτιού, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε μέσα τα σερβίτσια.

Δημιουργήστε μια όαση χαλάρωσης

Κρατήστε ένα σημείο στον κήπο για να χαλαρώνετε. Συνδυάστε ένα σετ επίπλων κήπου με μια ξαπλώστρα, προσθέστε απαλά, αέρινα υφάσματα και δημιουργήστε το απόλυτο μέρος αναψυχής και χαλάρωσης. 


Χρησιμοποιήστε κρεμαστές γλάστρες για να δημιουργήσετε ένα τεχνητό φράγμα από ενοχλητικούς ήχους και βλέμματα. Πρόκειται για μια ανάλαφρη και εκλεπτυσμένη λύση, η οποία θα σας εξασφαλίσει μια ατμόσφαιρα άνεσης, ιδανική για να βάλετε ένα σετ κήπου, στο οποίο θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Αναπλάστε τους χώρους ξανά και ξανά 

Ένα πλεονέκτημα όταν χρησιμοποιείτε γλάστρες ως διαχωριστικά, είναι ότι μπορείτε να τις μετακινήσετε εύκολα και να τις αλλάξετε, αλλάζοντας τελείως τον εξωτερικό χώρο σας. Τοποθετήστε δύο μεγάλες ζαρντινιέρες, τη μία δίπλα στην άλλη για να διαχωρίσετε το χώρο. 

Δώστε στο αίθριο σας χρώμα με λουλούδια. Δημιουργήστε όμορφες γωνιές φυτεύοντας φρέσκα, ανθοφόρα λουλούδια σε μοντέρνες γλάστρες. Έτσι, θα απολαμβάνετε όμορφες, πολύχρωμες στιγμές στο αίθριο ανάμεσα σε όμορφα φυτά. 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Η κρεμαστή καρέκλα: Ένας πόλος έλξης στον εξωτερικό χώρο

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ξαπλώστρα

Πώς να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή το αίθριο σας