Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Εξωτερικός χώρος με σετ κήπου, τραπέζι & καρέκλες κήπου, με γλάστρες και κασπώ λουλουδιών

Ιδέες πρασίνου για τον εξωτερικό χώρο

Τα φυτά και τα λουλούδια δίνουν ζωντάνια στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας και δημιουργούν μια φυσική ατμόσφαιρα – και αν είστε βέβαιοι ότι κάποια από αυτά είναι βρώσιμα, μπορείτε να τα βάλετε δίπλα ακριβώς από το τραπέζι κήπου για να τα προσθέτετε στα γεύματά σας. Αλλά που να βάλετε τις γλάστρες σας και που θα δείχνουν ωραίες; Με αυτές τις 5 συμβουλές και τις ιδέες για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε τις γλάστρες σας για να κάνετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας ακόμα πιο φιλόξενα.

1. Χρησιμοποιήστε τους κάθετους χώρους

Μπαλκόνι με τραπέζι κήπου, καρέκλα κήπου, ομπρέλα κήπου & γλάστρες

Αν αποφύγετε να τοποθετήσετε τα φυτά σας απευθείας στο έδαφος και τα βάλετε σε γλάστρες διαφορετικών μεγεθών ή σε γλάστρες που μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο, τότε θα έχετε ένα ενδιαφέρον, δυναμικό και εναλλακτικό αποτέλεσμα. Οι γλάστρες, επίσης, μπορούν να καλύψουν έναν φράχτη ή έναν τοίχο που χρειάζεται βάψιμο.

2.  Ομαδοποιήστε τις γλάστρες σας

Γλάστρες κήπου & ζαρντινιέρες από μαύρο γαλβανισμένο ατσάλι


Η κηπουρική σε γλάστρες είναι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά βεβαιωθείτε ότι τις έχετε ομαδοποιήσει. Αν τοποθετήσετε τις γλάστρες σας ανά μία σε κάθε γωνιά της βεράντας ή του κήπου σας, τότε θα δείχνουν λυπηρές και μοναχικές. Αντίθετα, αν τις βάλετε δύο-δύο ή ανά τρεις, τη μία κοντά στην άλλη, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

3. Δεν χρειάζεται να ταιριάζουν μεταξύ τους οι γλάστρες

Γλάστρες, κασπώ και ζαρντινιέρα κήπου


Ένας συνδυασμός από υλικά, χρώματα και σχήματα μπορούν να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα. Όταν βάλετε τις γλάστρες με τα διάφορα βότανα και τα μυρωδικά κοντά, τότε, θα δείχνουν υπέροχες και ότι ήταν "γραφτό" να είναι μαζί συμπληρώνοντας η μία την άλλη.

4. Αναμείξτε βότανα με λουλούδια

Κεραμικά κασπώ, φανάρι κήπου και δίσκος με ψωμί και φρούτα πάνω σε τραπέζι κήπου


Αναμίξτε τα βότανα με τα λουλούδια σας για να δημιουργήσετε μια εκθαμβωτική έκθεση λουλουδιών. Τοποθετήστε διάφορα γλαστράκια και κασπώ στο τραπέζι και απολαύστε τα οφέλη τους, όπως του να έχετε φρέσκα μυρωδικά για το δείπνο σας και να απολαμβάνετε τη μυρωδιά τους.

5. Συνδυάστε τις γλάστρες με φανάρια κήπου

Μεγάλες & μικρές γλάστρες κήπου και φαναράκια κήπου


Μην περιορίσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας μόνο γλάστρες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Προσθέστε φανάρια κήπου για να φωτίσετε τις γλάστρες σας όταν νυχτώνει. Έξτρα συμβουλή: Όταν φωτίζετε τις γωνιές του εξωτερικού χώρου σας δείχνει μεγαλύτερος και ευρύχωρος. Αν δεν σας αρέσει να ποτίζετε ή αν προγραμματίζετε να λείψετε σε διακοπές, ίσως η ιδανική λύση για εσάς είναι να χρησιμοποιήσετε τεχνητά φυτά για να κάνετε τον κήπο σας ή τη βεράντα να δείχνουν "πράσινα".   


Ποιες είναι οι δικές σας συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε τις γλάστρες; Πείτε μας στα σχόλια.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου