Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τραπεζαρία και μπουφές με στρογγυλό καθρέφτη από πάνω

Ιδέες διακόσμησης με καθρέφτες

Οι καθρέφτες δεν είναι μόνο ένα λειτουργικό, πρακτικό αντικείμενο. Μπορούν να γίνουν ένα βασικό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού σας και να προσθέσουν μια δυναμική στον χώρο. Χρησιμοποιήστε τους καθρέφτες για να προσθέσετε στυλ σε ένα δωμάτιο, να το κάνετε να δείχνει μεγαλύτερο, πιο φωτεινό και ευρύχωρο.

Κάντε τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και πιο φωτεινός

Εάν έχετε ένα χολ ή αν έχετε δημιουργήσει μια γωνιά στην είσοδο δίπλα στο καθιστικό, για να αφήνετε τα παλτό και να βγάζετε τα παπούτσια πριν μπείτε στο σπίτι, ένας μεγάλος καθρέφτης στον τοίχο θα κάνει τον χώρο να δείχνει σίγουρα μεγαλύτερος και ευρύχωρος. Ενώ αν προσθέσετε κοντά στον καθρέφτη ένα φωτιστικό δαπέδου το φως θα αντανακλάται στο σαλόνι και αυτόματα θα κάνει το δωμάτιο πιο φωτεινό.

Η προσθήκη ενός μεγάλου καθρέφτη είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να δώσετε μια προοπτική στον χώρο. Τοποθετήστε τον καθρέφτη κάθετα ή οριζόντια, για να δείτε ποια θέση ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιο.

Εκμεταλλευτείτε την αντανάκλαση του φωτός σε έναν καθρέφτη

Το φυσικό φως συνοδεύεται από μία σειρά θετικών επιδράσεων στην καθημερινότητά μας, που σημαίνει ότι χρειάζεται να επιτρέψετε στο φως να εισέρχεται στο δωμάτιο. Επίσης, το φυσικό φως ενισχύει τη συνολική εικόνα του δωματίου, καθώς τα σχήματα και τα χρώματα αποκτούν άλλη διάσταση στον χώρο. Άλλωστε, το ηλιακό φως είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η χρήση διακοσμητικών καθρεφτών στο σπίτι σας μπορεί να ενισχύσει τη φυσική ροή φωτός στο σπίτι και ευελπιστούμε να σας γεμίσει με θετική ενέργεια. 

Τοποθετήστε έναν καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο σας, για να διαχέεται το φως στον χώρο και να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο. Επιπλέον, είναι ιδανικός για τα πρωινά που ετοιμάζεστε για το γραφείο. Μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη πριν φύγετε είναι πάντα χρήσιμη, για να διορθώσετε τυχόν λεπτομέρειες στο ντύσιμο ή το μακιγιάζ σας.

Υπνοδωμάτιο με κρεβάτι και ταμπουρέ στα πόδια του κρεβατιού, συρταριέρες και ημι-οβάλ καθρέφτη

Χρησιμοποιήστε τους καθρέφτες σαν "παράθυρα" που μπορούν να μετακινηθούν

Οι καθρέφτες, ως ένα σημείο, μπορούν να θεωρηθούν ως "κινούμενα παράθυρα". Μπορείτε εσείς να ορίσετε τη θέα που θα αντικατοπτρίζουν, να τους γυρίσετε ανάλογα με την εποχή ώστε να αντανακλούν το φως του ήλιου ή να τους χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βάθος στο δωμάτιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη αντί για ένα κάδρο ή να μειώσετε τη χρήση των φωτιστικών κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο ο καθρέφτης θα αντανακλά το φως της ημέρας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων