Καλαίσθητα φωτιστικά & λάμπες δαπέδου

Στη JYSK θεωρούμε το φωτισμό μέρος της υπόλοιπης διακόσμησης του σπιτιού. Για το λόγο αυτό, στη συλλογή μας θα βρείτε φωτιστικά, κρεμαστά, επιτραπέζια ή δαπέδου, υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας!
Μοντέρνα κρεμαστά φωτιστικά πάνω από την τραπεζαρία σας θα κάνουν το δείπνο σας ξεχωριστό, ενώ το επιτραπέζιο φωτιστικό στο τραπεζάκι του σαλονιού θα δημιουργήσει τη ρομαντική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε για την αποψινή βραδιά. Σβήστε τα υπόλοιπα φώτα και ανάψτε μόνο το πορτατίφ. Φυσικά, το ίδιο αποτέλεσμα φωτισμού μπορεί να σας δώσει και ένα φωτιστικό δαπέδου, το οποίο μπορείτε να στρέψετε σε όποια μεριά θέλετε. 

  Φωτισμός - Λάμπες

  Επιτρ.φωτιστικό ERNST Ø15xΥ55cm λευκό
  17,50€/τμχ
  22,99€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο στο κατάστημα
  Λάμπα δαπέδου INGEVALD Υ146cm μαύρο
  20€/τμχ
  29,99€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μόνο στο κατάστημα
  Επιτρ.φωτιστικό GERLUF Ø15xΥ21cm λευκό
  22,50€/τμχ
  26,99€ /τμχ
  Κέρδος 17%
  Λάμπα δαπέδου DANI Υ54cm φυσικό
  35€/τμχ
  44,99€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  Κρεμ.φωτισ. TORSTEIN Π56xΜ40xΥ35cm μαύρο
  45€/τμχ
  54,99€ /τμχ
  Κέρδος 18%

  Πρακτικά, επιτραπέζια φωτιστικά γραφείου

  Όταν διαβάζετε ή εργάζεστε στο γραφείο, ίσως το φως να μην επαρκεί ή να μην εξυπηρετεί η λάμπα που κρέμεται από το ταβάνι. Ακόμα, συχνά το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των υπολογιστών δυσχεραίνουν την οπτική μας αντίληψη, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε ένα φωτιστικό ακριβώς δίπλα μας. Ένα φωτιστικό γραφείου, τοποθετημένο σε σωστή θέση ώστε να μη δημιουργεί αντανακλάσεις στην οθόνη του υπολογιστή, μας βοηθά να βλέπουμε πιο καθαρά και να εστιάζουμε στις λεπτομέρειες. 

  Βρείτε τα επιτραπέζια φωτιστικά και τα σποτ της συλλογής μας στα καταστήματά μας ή στη JYSK.gr.