Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Μαύρο gaming γραφείο με LED πολύχρωμα φωτάκια

Το απόλυτο σκηνικό με το gaming γραφείο HALDUM με LED

Σας παρουσιάζουμε το gaming γραφείο με LED φωτισμό, HALDUM. Ένα gaming γραφείο που διαθέτει έντονο φωτισμό. Αν είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα για όλα για το gaming σκηνικό σας, το γραφείο HALDUM σας επιτρέπει να φωτίσετε το "πεδίο των μαχών" με όμορφο τρόπο.

Φωτίστε την gaming εμπειρία σας

Το gaming γραφείο HALDUM θα φωτίσει το gaming σκηνικό σας με τα ενσωματωμένα LED φωτάκια που βρίσκονται περιμετρικά του.

Σας συνιστούμε να τοποθετήσετε το γραφείο σε κάποια απόσταση από τον τοίχο. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένας καμβάς όπου θα αντανακλώνται τα LED φώτα και θα δίνουν μια καθηλωτική λάμψη στον τοίχο – όμοια με της ατμόσφαιρας.

Γραφείο gaming με LED πολύχρωμο φωτισμό περιμετρικά


Μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα με το ασύρματο κοντρόλ, που περιλαμβάνεται. Επιλέξτε από ένα σύνολο προκαθορισμένων εφέ, όπως το εφέ ροής του ουράνιου τόξου – ή επιλέξτε ένα συγκεκριμένο φως από το χειριστήριο. Αν θέλετε να ταιριάξετε το φως των gaming αξεσουάρ σας, τότε, κάντε το απευθείας από το κοντρόλ.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα από την κλίμακα φωτεινότητας και την ταχύτητα ροής των εφέ απευθείας από το ασύρματο κοντρόλ.

Το HALDUM συνδέεται εύκολα με τη συσκευή σας

Το gaming γραφείο HALDUM είναι “plug and play”, που σημαίνει ότι μπορείτε να το συνδέσετε εύκολα με οτιδήποτε έχει έξοδο USB, χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο USB-A καλώδιο. Συνδέστε το με τον υπολογιστή σας, τον μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος – το αφήνουμε πάνω σας. Σας συνιστούμε όταν χρησιμοποιείτε PowerBank (δεν περιλαμβάνεται) να το τοποθετείτε στο ενσωματωμένο αποθηκευτικό πλέγμα κάτω από την επιφάνεια του γραφείου.

Έξυπνο και πρακτικό σύστημα καλωδίων από πλέγμα

Η διαχείριση των καλωδίων είναι σημαντική για να εξασφαλίσετε μια καθαρή εμφάνιση στο gaming σκηνικό σας. Με το έξυπνο σύστημα καλωδίων από πλέγμα, μπορείτε να δρομολογήσετε όλα τα καλώδια κάτω από την επιφάνεια του γραφείου και πάνω με τον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο καλωδίων.

Τοποθετήστε τις ταινίες για τον μετασχηματιστή ρεύματος στο πλέγμα και θα έχετε μόνο ένα καλώδιο να περνάει πάνω από το γραφείο σας.

Επιφάνεια με υφή από ανθρακονήματα και ρυθμιζόμενα πόδια

Το γραφείο gaming HALDUM έχει αρκετά άψογα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Όπως για παράδειγμα, ή λεπτομερής υφή του από ανθρακονήματα στην επιφάνεια του, που προσφέρει κομψή εμφάνιση και υπέροχη αίσθηση, ενώ εξασφαλίζει μια απέριττη εμφάνιση με καθαρές γραμμές.

Χρειάζεστε μια καινούργια καρέκλα gaming, που να ταιριάζει με το νέο σας gaming γραφείο; Δείτε τη συλλογή μας από gaming καρέκλες σε μοναδικά χρώματα.

Οι στρογγυλεμένες άκρες του γραφείου είναι μια εξαιρετική λεπτομέρεια δίπλα στο μεταλλικό λογότυπο, που βρίσκονται αμφότερα και στις δύο πλευρές.

Ολόκληρο το πλαίσιο του gaming γραφείου HALDUM είναι κατασκευασμένο από μέταλλο – από τη δοκό στήριξης ως τα πόδια του γραφείου. Δύο μεγάλοι ρυθμιστές είναι τοποθετημένοι κάτω από τα πόδια του γραφείου για τέλεια ρύθμιση αν τοποθετηθεί σε ανισόπεδη επιφάνεια.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή