Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τεχνητό γρασίδι εξωτερικού χώρου σε γκρι γλάστρες και τρία τεχνητά φυτά εσωτερικού χώρου

Ανανεώστε το σπίτι & τον κήπο σας με τεχνητά φυτά

Τα πράσινα φυτά και τα λουλούδια δίνουν ζωή και ζεστασιά στον σχεδιασμό ενός μινιμαλιστικού εσωτερικού χώρου, αλλά μπορούν επίσης να προσθέσουν έναν τόνο ηρεμίας σε σπίτια με πολλά πράγματα και χρώματα. Τα φυτά και τα λουλούδια είναι τέλεια για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση ενός χώρου, αλλά αν δεν διαθέτετε "πράσινα χέρια",  τότε, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε όλα τα φυτά ζωντανά.

Μερικοί μπορεί να συνοφρυώνονται όταν σκέφτονται τα τεχνητά φυτά, αλλά δεν υπάρχει λόγος γι' αυτό. Στη JYSK, πουλάμε τεχνητά φυτά και λουλούδια της καλύτερης και πιο φυσικής ποιότητας. Έτσι, μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας – εσωτερικά και εξωτερικά – με τεχνητά φυτά και λουλούδια.

Πράσινα τεχνητά φυτά σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη

Γιατί να επιλέξετε τεχνητά φυτά; 

Τα πλεονεκτήματα των τεχνητών φυτών έναντι των πραγματικών είναι πολλά, οπότε αν ακόμα αμφιβάλλετε αν τα τεχνητά φυτά σας ταιριάζουν, τότε, συνεχίστε την ανάγνωση.

Πρώτον, τα τεχνητά φυτά είναι υπέροχα καθώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε αν θέλουν λίγο ή πολύ πότισμα. Τα τεχνητά φυτά σας θα δείχνουν πράσινα και φρέσκα, ενώ απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια από εσάς. Αυτό κάνει τα τεχνητά φυτά την τέλεια λύση για το εξοχικό σας ή αν λείπετε συχνά και για μεγάλες περιόδους από το σπίτι. 


Ακόμα ένα πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να τοποθετήσετε τα τεχνητά φυτά όπου θέλετε. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τη θερμοκρασία του δωματίου ή αν έχουν πολύ ή λίγο φως.

Με τα τεχνητά φυτά που μοιάζουν με αληθινά, το σπίτι σας θα δείχνει πάντα φρέσκο και φιλόξενο. Χρησιμοποιήστε τεχνητά φυτά και στη βεράντα ή στο αίθριο για να δείχνει πάντα πλούσιο.

Δύο γλάστρες με τεχνητά φυτά εξωτερικού χώρου


Τέλος, τα τεχνητά φυτά είναι μια πολύ καλή λύση αν κάποιος στο σπίτι έχει αλλεργίες, που σημαίνει ότι ορισμένα φυτά δεν πρέπει να υπάρχουν στο σπίτι.

Τεχνητά φυτά που μπορούν να είναι έξω

Όλοι έχουν ένα μέρος στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στο αίθριο που είναι λίγο δύσκολο να δημιουργήσεις μια όαση πρασίνου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι υπάρχει πολύ σκιά ή ήλιος ή δεν υπάρχει νερό. Σε μερικά μέρη μπορεί να φυσάει τόσο που να δυσχεραίνει την τοποθέτηση φυτών και λουλουδιών. Εδώ, τα τεχνητά φυτά μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Διευκολύνετε τον εαυτό σας και διακοσμήστε τον εξωτερικό σας χώρο με τεχνητά φυτά εξωτερικού χώρου:


Τα τεχνητά φυτά κήπου είναι επίσης υπέροχα ως διαχωριστικά στη βεράντα. Εάν έχετε την πολυτέλεια ενός μεγάλου εξωτερικού χώρου, τότε, χρησιμοποιήστε γλάστρες κήπου για να διαχωρίσετε τον χώρο που κάθεστε από αυτόν που τρώτε.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την θέα των όμορφων τεχνητών φυτών εξωτερικού χώρου και να θυμάστε να τα προφυλάσσετε σε κακές καιρικές συνθήκες, όπως θα κάνατε με τα αληθινά φυτά.

Πώς να καθαρίσετε τα τεχνητά φυτά

Τα τεχνητά φυτά δεν χρειάζονται νερό ή λίπασμα, ενώ τα φύλλα τους δεν πέφτουν, ωστόσο και αυτά χρειάζονται λίγη φροντίδα για να δείχνουν ωραία. Ειδικά η σκόνη θα γίνει γρήγορα το κύριο θέμα σας για τα ψεύτικα φυτά σας.

Διατηρήστε όμορφα τα τεχνητά φυτά σας απλά σκουπίζοντάς τα με ένα υγρό πανί. Δεν χρειάζεστε ειδικά καθαριστικά. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να καθαρίσετε τη σκόνη, η οποία απομακρύνεται εύκολα με νερό. Φροντίστε μόνο να τα στεγνώσετε απαλά για να διατηρήσουν το σχήμα και το χρώμα τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου