Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Lounge σαλόνι κήπου και κρεμαστή καρέκλα σε μεγάλο μπαλκόνι

Αίσθηση ταράτσας στο αίθριο & το μπαλκόνι σας

Ακούγεται απαλή μουσική και στο βάθος το βούισμα του δρόμου. Αγαπημένοι φίλοι και η οικογένεια γύρω από το τραπέζι ή καθισμένοι χαλαρά στο σαλόνι κήπου. Δεν χρειάζεται να χάνετε τις όμορφες στιγμές με αστικό φόντο, ακόμα και αν οι καιροί δεν ενδείκνυνται για ταξίδια ή εξόδους. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας rooftop εμπειρία στο σπίτι σας.

Επιλέξτε τη χρωματική παλέτα με σύνεση


Ένας βασικός κανόνας για να δημιουργήσετε urban ατμόσφαιρα είναι να αναμίξετε διαφορετικά υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο και τσιμέντο. Με τις στοιβαζόμενες καρέκλες κήπου HAJSTRUP, από μέταλλο και συνθετικό ρατάν, και το στρογγυλό τραπέζι κήπου RANGSTRUP, βρίσκεστε ήδη πιο κοντά.

Γυάλινο βάζο & φανάρι κήπου πάνω σε στρογγυλό τραπέζι κήπου


Σε ένα αστικό σκηνικό είναι εξίσου σημαντικό να περιορίσετε λίγο τον εαυτό σας και να μην χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά χρώματα. Ωστόσο, με μερικά λουλούδια στα βάζα και κεριά σε φαναράκια, το μπαλκόνι ή το αίθριο σας θα διατηρήσουν μια δυναμική αίσθηση ζωντάνιας. 


Εάν έχετε αρκετό χώρο, δημιουργήστε μια ζώνη φαγητού και μια περιοχή χαλάρωσης, διαχωρίζοντας τες με γλάστρες. Χαλαρώστε στο άνετο σαλόνι κήπου ODDESUND, με πλαίσιο από αλουμίνιο και επιφάνειες από FSC πιστοποιημένο (FSC® N001715) σκληρό ξύλο.

Αίθριο με κρεμαστή καρέκλα κήπου και σετ τραπεζαρίας κήπου στο φόντο

 
Βρείτε καταφύγιο από τον αέρα και τα περίεργα βλέμματα των περαστικών χρησιμοποιώντας ψηλά φυτά ή δέντρα σε γλάστρες. Ή απολαύστε τον προσωπικό σας χώρο που προσφέρει η νέα μας κρεμαστή καρέκλα κήπου, GJERN. Το σχήμα της προσφέρει άνεση και "απομόνωση" όταν θέλετε να διαβάσετε το περιοδικό σας ή το μυθιστόρημά σας. Τα μαξιλάρια της σας προσκαλούν να κουρνιάσετε και να απολαύσετε το απαλό κούνημα.

Δημιουργήστε την εμφάνιση ενός αστικού κήπου

Το μυστικό για μια αστική ατμόσφαιρα, σαν να ήσασταν στην ταράτσα ενός γνωστού εστιατορίου, είναι ένα απέριττο αλλά κομψό και κάπως ανεπιτήδευτο στυλ. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να δημιουργήσετε μια urban αίσθηση στο μπαλκόνι σας ή το αίθριο:

  • Αναμίξτε διαφορετικά υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο και τσιμέντο
  • Χρησιμοποιήστε μόνο λίγα διαφορετικά χρώματα
  • Ψηλά φυτά ή δέντρα σε γλάστρες θα δημιουργήσουν ένα καταφύγιο από τον αέρα και τα αδιάκριτα βλέμματα
  • Διαχωρίστε τον χώρο φαγητού από τον χώρο χαλάρωσης με γλάστρες ή ζαρντινιέρες
  • Μην ξεχνάτε τον φωτισμό – φωτάκια σε γιρλάντα, λάμπες μπαταρίας και κεριά σε φανάρια κήπου μπορούν να μετατρέψουν μια συνηθισμένη Τετάρτη σε μια υπέροχη ανάμνηση

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου