Ψάχνετε καινούργιο γραφείο υπολογιστή;

Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή της JYSK σε γραφεία υπολογιστή και gaming γραφεία. Ένα γραφείο χρειάζεται να είναι λειτουργικό, να αντικατοπτρίζει το προσωπικό στυλ σας και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Χρειάζεστε ένα μικρό γραφείο, ένα φαρδύ γραφείο, ένα γωνιακό γραφείο, ένα πτυσσόμενο γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος ή ένα γραφείο με συρτάρια και χώρο αποθήκευσης; Στη συλλογή μας θα βρείτε γραφεία σπιτιού, με μίνιμαλ Σκανδιναβικό σχεδιασμό, διευθυντικά γραφεία, για εσάς που ψάχνετε ένα κλασικό γραφείο με μεγάλη επιφάνεια, gaming γραφεία, για τους λάτρεις των διαδικτυακών παιχνιδιών, παιδικά γραφεία, ξύλινα ή μεταλλικά γραφεία. Επιλέξτε το νέο γραφείο για το παιδικό δωμάτιο ή για το home office, αν ακόμα δουλεύετε από το σπίτι.

39 προϊόν(τα)
  39 προϊόν(τα)

  Γραφεία/γ.υπολογιστή

  Γραφείο & λειτουργικότητα

  Το γραφείο είναι καλό να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες, τόσο για τους λόγους που θα το χρησιμοποιήσετε, όσο και για το χώρο που θα το τοποθετήσετε. 

  • Εργασία από το σπίτι ή χειροτεχνίες;

  Αν χρησιμοποιείτε το γραφείο για να εργάζεστε ή για να κάνετε χειροτεχνίες, τότε, χρειάζεστε ένα φαρδύ γραφείο. Έτσι, θα μπορείτε να απλώσετε τα χαρτιά σας και τα υλικά χειροτεχνίας ή να χρησιμοποιήσετε δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή σας.

  Βρείτε στο blog μας τα 5 απαραίτητα στοιχεία για το home office 

  • Διάβασμα ή gaming;

  Αν το χρησιμοποιείτε για διάβασμα ή ατελείωτες ώρες gaming, τότε, μπορείτε να επιλέξετε ένα γραφείο gaming συνδυάζοντας το με την τέλεια καρέκλα gaming, για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. 

  • Μεγάλος ή μικρός χώρος; Δωμάτιο ή σαλόνι;

  Αποκτήστε ένα μεγάλο γραφείο, αν ο χώρος σας το επιτρέπει, ή ένα μικρότερο, αναδιπλούμενο γραφείο ή με μικρότερη επιφάνεια εργασίας, αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος. Βρείτε στη συλλογή μας γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος, ώστε να τα ανεβάζετε ή να τα χαμηλώνετε, ανάλογα με τη στάση που θέλετε να έχετε όταν εργάζεστε ή διαβάζετε. Εάν σκοπεύετε να βάλετε το γραφείο στο σαλόνι, τότε, επιλέξτε ένα γραφείο που να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση, μοντέρνο ή κλασικό. Ιδανικά καλό θα είναι να επιλέξετε ένα μικρό γραφείο, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο.

  Οργανώστε το γραφείο σας

  Η ακαταστασία μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητά σας, γι' αυτό φροντίστε να διατηρείτε το γραφείο σας σε τάξη οργανώνοντας τη γραφική ύλη ή τα καλώδια του υπολογιστή. Για να διατηρείτε σε τάξη τα έγγραφά σας και τη γραφική ύλη, μπορείτε να επιλέξετε ένα γραφείο με ράφια και συρτάρια ή να χρησιμοποιήσετε ένθετες συρταριέρες, ράφια τοίχου και αποθηκευτικά καλάθια. Θυμηθείτε ότι το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξίσου σημαντικό, γι' αυτό φροντίστε να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς τόσο χρωματικά, όσο και στα έπιπλα ή τα διάφορα είδη αποθήκευσης που θα επιλέξετε. Είτε αναζητάτε ένα φοιτητικό γραφείο, ένα νεανικό ή ένα πιο επαγγελματικό γραφείο, στη συλλογή μας θα βρείτε γραφεία σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και υλικά, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας

  Διαβάστε στο blog μας έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις για το γραφείο και το χωλ σας.

  Γραφεία JYSK

  Γιατί να επιλέξετε το νέο σας γραφείο από τη συλλογή γραφείων της JYSK; Επιτρέψτε μας να δανειστούμε τα σχόλια από τις αξιολογήσεις των πελατών μας και ανατρέξτε και εσείς σε αυτά, για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Πολλοί από τους πελάτες μας χαρακτηρίζουν τα γραφεία της συλλογής μας όμορφα, λειτουργικά και ποιοτικά με καλή κατασκευή. Ανάμεσα στις κριτικές των γραφείων βρίσκουμε σχόλια όπως: "σταθερό γραφείο", "λειτουργικό γραφείο με αποθηκευτικούς χώρους", "στιβαρό γραφείο, εύκολο στη συναρμολόγηση και σε καλή τιμή", "μοντέρνο γραφείο σε μίνιμαλ γραμμή". Εσείς ακόμα να επιλέξετε το δικό σας γραφείο; Μην παραλείψετε να γράψετε την αξιολόγησή σας μετά την αγορά σας.

  Εύκολη συναρμολόγηση 

  Τα γραφεία που θα βρείτε στη JYSK διαθέτουν σαφείς οδηγίες συναρμολόγησης, οι οποίες εσωκλείονται στη συσκευασία των προϊόντων. Για τη δική σας διευκόλυνση, οι οδηγίες διατίθενται και διαδικτυακά. Ακόμα, τα προϊόντα περιέχουν τα εξαρτήματα που απαιτούν για τη συναρμολόγησή τους, όπως βίδες και μικρά κλειδιά άλλεν. 
  Θυμηθείτε ότι σε περιπτώσεις που χρειάζεστε κάποιο ανταλλακτικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων μας ή την Εξυπηρέτηση Πελατών της JYSK.