Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΩΣ ΚΑΙ 60%

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλάθι με καπάκι, καλάθι από ίνες ξύλου & αποθηκευτικό κουτί από ανακυκλωμένο χαρτί

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Αποθήκευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Αποθηκευτικά κουτιά, Καλάθι με καπάκι, Κουτιά αποθήκευσης, Διακοσμητικά κουτιά αποθήκευσης

Χρειάζεστε κάτι για να αποθηκεύετε τα ριχτάρια, τα είδη πλεξίματος, τα περιοδικά ή τα καυσόξυλα, τα παιχνίδια ή τα χαρτικά; Η λύση στις ανάγκες σας για αποθηκευτικές προτάσεις βρίσκεται σε ένα διακοσμητικό κουτί αποθήκευσης. Ζητήσαμε από την Υπεύθυνη Αγορών του Τμήματος Οικιακών Ειδών, Susanne Bank, να μας πει τα αγαπημένα της ανάμεσα στα νέα είδη της συλλογής της JYSK: “Γενικά λατρεύω τα καλάθια, οπότε είναι δύσκολο να επιλέξω μόνο 3. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια που αξίζουν μια ειδική αναφορά”, μας λέει η Susanne.

DANNI Καλάθι με καπάκι

Καλάθι με καπάκι, μαξιλάρι & κάλυμμα κρεβατιού με φλοράλ σχέδιο & φλις κουβερτάκι


"Αρχικά, θεωρώ ότι το καλάθι DANNI είναι ένα εξαιρετικά κομψό καλάθι. Επιπλέον, είναι και ιδιαίτερα πρακτικό. Το καπάκι του είναι ενισχυμένο με μέταλλο, κι έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα μικρό, βοηθητικό τραπεζάκι ή ως υποπόδιο. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να καθίσετε πάνω του", μας λέει η Susanne χαμογελώντας. "Είναι φτιαγμένο από σπαρτό και κατά τη γνώμη μου είναι ένας ιδιαίτερα κομψός τρόπος για να αποθηκεύσετε ένα ριχτάρι ή τα παιδικά παιχνίδια, που συνήθως καταλήγουν στο σαλόνι με ένα μαγικό τρόπο."

Το αποθηκευτικό καλάθι ABEL 

Διακοσμητικό αποθηκευτικό καλάθι με μαξιλάρι & τεχνητά φυτά


"Όταν είδα πρώτη φορά το καλάθι ABEL, αμέσως σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για την αποθήκευση των περιοδικών ή των καυσόξυλων, αλλά σίγουρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα ριχτάρια ή τις βελόνες και τα νήματα. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο κέδρου και έχει ένα φυσικά όμορφο καφέ χρώμα. Η εμφάνισή του το καθιστά ιδανικό για κάθε σπίτι, είτε έχει κλασικό, μοντέρνο, ρομαντικό ή οποιοδήποτε άλλο στυλ διακόσμησης." 

Το αποθηκευτικό κουτί BJORK από ανακυκλωμένο χαρτί

Δυο αποθηκευτικά κουτιά από ανακυκλωμένο χαρτί, ένας χαλάκι διάδρομος & ένα μαύρο μεταλλικό παγκάκι


"Το αποθηκευτικό κουτί BJORK είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και διαθέτει λάστιχο. Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό από αυτό. Ωστόσο, έχει πολλές δυνατότητες, είναι ιδιαίτερα κομψό και πρακτικό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους αποθηκευτικούς λόγους. Αποθηκεύστε τα χαρτικά είδη, τα καλώδια ή τους φορτιστές ή μικρά εξαρτήματα. Το φυσικό χρώμα του το καθιστά ιδανικό για κάθε δωμάτιο. Επίσης, το κουτί αποθήκευσης BJORK είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη: το ένα έχει 28 cm πλάτος, 17 cm μήκος και ύψος 8 cm, και το άλλο είναι μεγαλύτερο και έχει 40 cm πλάτος, 30 cm μήκος και 18 cm ύψος", μας λέει η Sussane λίγο πριν μας αφήσει για να τακτοποιήσει το γραφείο και το σαλόνι της.

Τα νέα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα από τις 2 Φεβρουαρίου. Πώς σας φαίνονται; Γράψτε μας στα σχόλια.