Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Καναπές από παλέτα με γκρι μαξιλάρια παλέτας

Πώς να φτιάξετε έπιπλα κήπου από παλέτες

Ένα σαλόνι κήπου από παλέτες είναι ιδανικό τόσο για να χαλαρώνετε, όσο και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Η ακατέργαστη εμφάνιση των επίπλων κήπου από παλέτες ταιριάζουν στους περισσότερους κήπους και στις βεράντες, ενώ είναι γρήγορο και εύκολο να φτιαχτούν. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και φτιάξτε τον δικό σας καναπέ και τις δικές σας καρέκλες από παλέτες.

Αποκτήστε το street food style στον κήπο σας με καναπέδες από παλέτες και τραπέζια μπαρ

Καναπές γωνία από παλέτες με μαξιλάρια για παλέτες

1. Φτιάξτε ένα σχέδιο

Αρχικά σχεδιάστε πώς θέλετε να είναι ο χώρος στη βεράντα ή στον κήπο σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το σετ σαλονιού κήπου από παλέτες ακριβώς στις ανάγκες σας. Οι παλέτες EUR έχουν τυπικές διαστάσεις 1200x800 mm, οπότε βγάλτε τη μεζούρα και αρχίστε να ονειρεύεστε. Μπορείτε να φτιάξετε έναν καναπέ με δύο παλέτες, έναν γωνιακό καναπέ από παλέτες ή απλά μια καρέκλα κήπου. Χρησιμοποιήστε μια παλέτα στο πίσω μέρος για την πλάτη, ώστε να μην χρειάζεται να ακουμπάει σε κάποιον τοίχο.

Μεγάλος καναπές γωνία από παλέτες με μαξιλάρια παλέτας σε εξωτερικό χώρο

2. Κάντε τα έπιπλα κήπου από παλέτες πιο άνετα

Σκεφτείτε πόσο άνετο θέλετε να είναι σετ σαλονιού κήπου από παλέτες. Αν θέλετε να είναι εύκολο να σηκωθείτε και να καθίσετε, τότε, βάλτε την μία παλέτα πάνω στην άλλη.

3. Αποκτήστε τις παλέτες που χρειάζεστε

Μόλις ολοκληρώσετε το σχέδιο, μπορείτε να πάτε να πάρετε τις παλέτες που θα χρειαστείτε. Βεβαιωθείτε ότι οι παλέτες δεν έχουν υποστεί επεξεργασία με τοξικά χημικά ή δεν έχουν για παράδειγμα βαφτεί σε προηγούμενη χρήση.

4. Βρείτε τα κατάλληλα μαξιλάρια για παλέτες

Πάρτε μερικά μαξιλάρια για το κάθισμα και την πλάτη. Δεν πρέπει μόνο να ταιριάζουν με το μέγεθος των επίπλων που φτιάχνετε από παλέτες, θα πρέπει, επίσης, να είναι αρκετά μεγάλα για να μην αισθάνεστε τα κενά ανάμεσα στις σανίδες. Το ύφασμα πρέπει να είναι ανθεκτικό, αλλά και απαλό.

Καναπές από παλέτες με παχιά μαξιλάρια παλέτας


Tip: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια παλετών απευθείας στο πάτωμα ή κόντρα στον τοίχο.

5. Προετοιμασία τις πιο ψυχρές μέρες

Οι παλέτες μπορούν να μείνουν έξω όλο τον χρόνο, ειδικά αν τις συντηρείτε με υλικά για την προστασία του ξύλου, αλλά μην ξεχνάτε να βάζετε τα μαξιλάρια στο εσωτερικό όταν βρέχει. Ίσως χρειαστείτε ένα καινούργιο κουτί αποθήκευσης μαξιλαριών.

6. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Μερικά μαξιλάρια και ένα ριχτάρι θα κάνουν το σετ κήπου από παλέτες ακόμα πιο άνετο, ενώ αν προσθέσετε μερικές γλάστρες και φαναράκια κήπου, θα έχετε ένα υπέροχο σαλόνι στον κήπο σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου