Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Νέα μαξιλάρια από τη σειρά WELLPUR

Φτάστε στον προορισμό σας ξεκούραστοι με τα ανατομικά μαξιλάρια WELLPUR

Τα ανατομικά μαξιλάρια της JYSK από τη σειρά WELLPUR έχουν ανανεωθεί. Υπάρχει μια σειρά νέων προϊόντων με ανανεωμένο σχεδιασμό, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει ένα άνετο μαξιλάρι με μοντέρνα εμφάνιση. 

Αυτά τα εργονομικά μαξιλάρια είναι ιδανικά για άτομα που αναζητούν άνεση και ευεξία. Γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και η σειρά μαξιλαριών WELLPUR μπορεί να μας βοηθήσει να το πετύχουμε. 

Το καλύτερο μαξιλάρι ταξιδιού μας βοηθάει να κοιμηθούμε

Σε μακρινές αποδράσεις με το αμάξι ή το αεροπλάνο είναι πολύ πιθανό να καταλήξουμε σε μια άβολη στάση όταν θέλουμε λίγο να κλείσουμε τα μάτια μας και να χαλαρώσουμε. Όμως ένα ανατομικό μαξιλάρι WELLPUR μας παρέχει άνεση και κάνει ιδανικότερες τις συνθήκες, έτσι ώστε να μπορούμε να βρούμε τη σωστή θέση και να κοιμηθούμε για να φτάσουμε ξεκούραστοι στον προορισμό μας. Ο αφρός μνήμης προσαρμόζεται ακριβώς στο περίγραμμα του σώματός μας και μειώνει την πίεση σε μυς και αρθρώσεις. 

Βρείτε περισσότερες συμβουλές στη λίστα που γράψαμε για τα αεροπορικά ταξίδια.


Διευρύναμε τη συλλογή WELLPUR με νέα μαξιλάρια σε διαφορετικά σχήματα και με καινούργιο χρώμα στο ύφασμα, για να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τα μαξιλάρια, που συχνά χρησιμοποιούνται χωρίς επιπλέον μαξιλαροθήκη, διαθέτουν τώρα ένα νέο ύφασμα σε γκρι χρώμα, το οποίο δείχνει καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα, από ότι το κλασικό λευκό ύφασμα.

Τόσο τα στρώματα WELLPUR, όσο και τα μαξιλάρια φέρουν την πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® η οποία είναι η κορυφαία παγκοσμίως πιστοποίηση για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Από την κυκλοφορία τους το 2003, τα προϊόντα WELLPUR, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά από τη JYSK, έχουν προσφέρει στους χρήστες τους απαράμιλλη άνεση, χάρη στον αφρό μνήμης, ο οποίος προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα του σώματος και του αυχένα, μειώνοντας τους πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα

Οδηγός μαξιλαριών

Οδηγός μαξιλαριών

Τα αγαπημένα μαξιλάρια των αγοραστών

Τα αγαπημένα μαξιλάρια των αγοραστών

Το καλύτερο πάπλωμα και μαξιλάρι κάνουν τεράστια διαφορά

Το καλύτερο πάπλωμα και μαξιλάρι κάνουν τεράστια διαφορά