Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Καναπές κρεβάτι σε καθιστικό & τραπεζάκια σαλονιού σε διάφορα σχέδια

Δημιουργήστε κάτι ανάμεσα σε καθιστικό & δωμάτιο επισκεπτών

Είστε μάλλον εξοικειωμένοι με το πρόβλημα του περιορισμένου χώρου, όταν έχετε φιλοξενούμενους. Άλλωστε, δεν διαθέτουμε όλοι guest room, οπότε για αρκετούς η προφανής λύση είναι να μετατρέψουμε το καθιστικό σε δωμάτιο επισκεπτών.

Εδώ θα βρείτε λίγη έμπνευση για το πώς να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε ένα πολυλειτουργικό δωμάτιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να μετατρέπετε γρήγορα το καθιστικό σε δωμάτιο επισκεπτών και το αντίθετο.

Χρησιμοποιήστε λειτουργικά έπιπλα ως μέρος της διακόσμησης

Εάν χρειάζεται να αλλάζει το καθιστικό τακτικά σε guest room, τότε, θα χρειαστεί να σκεφτείτε καλά τι έπιπλα να χρησιμοποιήσετε. Τα περισσότερα πολυλειτουργικά έπιπλα, είναι απλά και κομψά. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι σχεδιασμένα να καταλαμβάνουν το λιγότερο δυνατό χώρο, χωρίς να χάνουν σε στυλ. Έτσι, θα λέγαμε ότι τα πολυλειτουργικά έπιπλα είναι κατάλληλα για το σαλόνι σας, μπορούν να μειώσουν τον απαιτούμενο χώρο, αφήνοντας και λίγο ελεύθερο.

Ένα δημοφιλές αντικείμενο στον κόσμο των πολυλειτουργικών επίπλων, όταν πρόκειται για φιλοξενούμενους στο σαλόνι, είναι προφανώς ένας καναπές-κρεβάτι ή ένα μοντέρνο daybed. Και τους δύο τύπους θα τους βρείτε σε μια πληθώρα σχεδίων, υλικών και χρωμάτων, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο καθιστικό σας.

Daybed σε γκρι χρώμα με διακοσμητικά μαξιλάρια


Επιλέξτε ένα τραπεζάκι που μετακινείται εύκολα

Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα μικρό, ελαφρύ τραπεζάκι σαλονιού, το οποίο θα μπορείτε να μετακινείτε εύκολα, αν χρειάζεται να κάνετε χώρο για ένα στρώμα ή ένα φουσκωτό στρώμα αέρος. Ένα τραπεζάκι συνήθως καταλαμβάνει τον κεντρικό χώρο του σαλονιού, οπότε μπορεί να βρίσκεται μέσα στη μέση. Επιλέξτε ένα που να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα όταν χρειαστεί.

Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού σε διάφορα σχέδια και χρώματα


Εξοικονομήστε χώρο με ένα σετ τραπεζιών

Μία άλλη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα σετ τραπεζιών για το καθιστικό σας. Τα σετ τραπεζιών είναι πρακτικά και η τέλεια εναλλακτική αντί για τα κλασικά τραπεζάκια σαλονιού. Στα σετ τραπεζιών, συνήθως, το ένα μπαίνει κάτω από το άλλο και μπορείτε να τα τραβήξετε όταν χρειάζεστε επιπλέον χώρο. Δεν είναι μόνο λειτουργικά, καθώς τα σετ τραπεζιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά για να βάλετε λουλούδια ή περιοδικά.

Tip: Τα σετ τραπεζιών είναι ιδανική επιλογή ένα έχετε ένα μακρόστενο σαλόνι, το οποίο δεν χωράει ένα κανονικό τραπεζάκι σαλονιού. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν το σαλόνι να δείχνει μεγαλύτερο.


Προσθέστε ένα πουφ

Ένα πουφ είναι, επίσης, ένα δημοφιλές έπιπλο για ένα λειτουργικό καθιστικό, καθώς είναι πρακτικό και εύχρηστο. Ένα "έξυπνο" πουφ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποπόδιο ή ως επιπλέον θέση. Μερικά διαθέτουν και αποθηκευτικό χώρο, που μπορείτε να κρύψετε γρήγορα τα περιοδικά, τα παιχνίδια των παιδιών ή οτιδήποτε άλλο δημιουργεί ακαταστασία.

Όταν το καθιστικό σας λειτουργεί ως δωμάτιο επισκεπτών, ένα πουφ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για κομοδίνο. Που σημαίνει ότι οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να ακουμπήσουν τα γυαλιά τους, ένα βιβλίο, το κινητό τους ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πουφ και σκαμπό σε διάφορα σχέδια και χρώματα


Θυμηθείτε ότι οι κουρτίνες θα προσφέρουν έναν καλό ύπνο στους φιλοξενούμενους

Ο καλός ύπνος εξαρτάται από τη διακοπή του φυσικού φωτός που μπαίνει από το παράθυρο. Αν το καθιστικό σας χρησιμεύει και ως guest room, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μερικές κουρτίνες σαλονιού, οι οποίες παρέχουν πλήρη συσκότιση, ώστε οι φιλοξενούμενοι σας να απολαύσουν τον ύπνο.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες