Κλασικοί & μοντέρνοι καλόγεροι ρούχων

Στη JYSK θα βρείτε μοντέρνους ή κλασικούς καλόγερους ρούχων για να κρεμάτε τα παλτά σας μόλις επιστρέφετε σπίτι. Μπορεί να δείχνουν υπέροχα πεταμένα στην πολυθρόνα, αλλά σίγουρα κάνουν το χώρο να δείχνει ακατάστατος. Επίσης, δεν είναι πρακτικό να ψάχνετε στο σωρό το αγαπημένο σας μπουφάν. Ενώ, ένας καλόγερος ρούχων εξυπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό. Σας επιτρέπει να φαίνεται ο χώρος τακτοποιημένος και να βρίσκετε αμέσως ποιο πανωφόρι θα βάλετε για να βγείτε.
Στη συλλογή μας οι καλόγεροι ρούχων είναι από μέταλλο, ξύλο ή μπαμπού, ενώ θα βρείτε και την στυλάτη διακοσμητική σκάλα BINDSLEV για να κρεμάτε τα φουλάρια ή τις πετσέτες σας.

Ψάχνετε μια ξύλινη διακοσμητική σκάλα;

Τη βλέπετε στα περιοδικά, την έχετε συναντήσει σε δωμάτια ξενοδοχείων, την είδατε στο σπίτι της κολλητής. Τη θέλετε κι εσείς; Βρείτε στη JYSK τη μοντέρνα, ξύλινη διακοσμητική σκάλα από μπαμπού και αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας. Μια διακοσμητική σκάλα μπορεί να τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού, στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα και στο μπάνιο. Μπορεί να τοποθετηθεί όπου επιθυμείτε να προσθέσετε στυλ και μια επιπλέον λύση αποθήκευσης.
Κρεμάστε στη διακοσμητική σκάλα τα κασκόλ σας, τα ριχτάρια, τις πετσέτες ή ότι άλλο επιθυμείτε και δώστε στον χώρο σας Σκανδιναβικό στυλ και την πολυτέλεια που του αξίζει. Να αναφέρουμε ότι μια διακοσμητική σκάλα είναι μια οικονομική λύση, ενώ καταλαμβάνει λίγο χώρο. Ακόμα το σκέφτεστε;