Ρομαντική διάθεση με κεριά & ρεσό

Χαμηλώστε το φωτισμό, ανάψτε αρωματικά κεριά ή κεράκια ρεσό, βάλτε απαλή μουσική και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ ή το χαλί. Δημιουργήστε ένα ειδυλλιακό σκηνικό και απολαύστε ένα ήρεμο απόγευμα στο σπίτι. Αν φοβάστε τα ατυχήματα χρησιμοποιήστε κεριά μπαταρίας, που έχουν το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα και την ψευδαίσθηση της φλόγας των κεριών. Συνδυάστε κεριά σε διαφορετικά μεγέθη και ύψη και δώστε στυλ στον χώρο σας.
Αν ο σκοπός σας είναι να εντυπωσιάσετε στο αποψινό δείπνο, μην παραλείψετε εκτός από κεριά να πλαισιώσετε το πιάτο με χαρτοπετσέτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

  Διακόσμηση - Κεριά και Χαρτ/τες

  Χαρτί περιτυλ. THEIS Π70xΜ600cm διάφ.
  1€/τμχ
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Αρωμ. σακουλάκι TORVILD Π10xΜ10xΥ3cm
  1€/τμχ
  1,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Αρωματ.μπάλες CARL μπλε σε βάζο μ/καπάκι
  1,50€/τμχ
  2€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Μεγάλο κερί INGI Υ19cm 2τμχ/πκ
  1,75€/πκ
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα

  Προσθέστε μερικά διακοσμητικά κεριά

  Αρκούν μόνο μερικά διακοσμητικά κεριά για να ανανεώσετε οικονομικά τη διακόσμησή σας. Προσθέτουν ζεστασιά στον χώρο και δημιουργούν μια αισθαντική ατμόσφαιρα. Επιλέξτε κεριά σε γυάλινο ή κεραμικό δοχείο και επιτρέψτε στο φως τους να φωτίσει απαλά το σαλόνι σας. Βάλτε ρεσό σε ένα γυάλινο μπολ ή σε ένα βάζο και διακοσμήστε την τραπεζαρία σας. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε κεριά σε διακοσμητικά φαναράκια και να τα τοποθετήσετε τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού, όσο και στον εξωτερικό χώρο. Δημιουργήστε το δικό σας στυλ διακόσμησης.