Οργάνωσε την ντουλάπα σου

Οι θήκες και τα κουτιά αποθήκευσης θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τη ντουλάπα σου και να τη διατηρείς σε τάξη. Με τις θήκες αποθήκευσης θα αξιοποιήσεις κάθε τμήμα της ντουλάπας, χωρίς να μένει ανεκμετάλλευτος χώρος, και θα βρίσκεις εύκολα ό,τι ψάχνεις. Οργάνωσε τις κάλτσες, τα εσώρουχα, τα μαντήλια και τις ζώνες σου σε καλάθια αποθήκευσης. Αν χρειάζεσαι επιπλέον ράφια, σκέψου να τοποθετήσεις μέσα στη ντουλάπα κρεμαστές θήκες ρούχων και κρεμαστές θήκες οργάνωσης παπουτσιών. Ακόμα, προστάτεψε τα σακάκια και τα καλά φορέματα από τη σκόνη ή την επαφή με τα υπόλοιπα ρούχα τοποθετώντας τα μέσα σε ειδικά καλύμματα ρούχων, τα οποία κλείνουν με φερμουάρ.

8 προϊόν(τα)
  8 προϊόν(τα)

  Αποθήκευση διάφορα

  Σακούλα κενού αέρος BALTER Π70xΜ100cm
  2€/τμχ
  2,75€ /τμχ
  Κέρδος 27%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Σακούλα κενού αέρος BALTER Π110xΜ100cm
  2,50€/τμχ
  5€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Σακούλα κενού αέρος SUNE πλαστικό 3τμχ/πκ
  3€/πκ
  3,50€ /πκ
  Κέρδος 14%
  Μόνο στο κατάστημα

  Βρες στη JYSK σακούλες κενού αέρος

  Θέλετε να αποθηκεύσετε τα χειμερινά ρούχα και τα παπλώματά σας, χωρίς να πιάσουν πολύ χώρο στη ντουλάπα; Τότε, χρησιμοποιήστε σακούλες κενού αέρος και αφαιρέστε με σκούπα τον αέρα. Επιλέξτε απλά το μέγεθος ή τα μεγέθη που χρειάζεστε.
  Γνωρίζατε ότι πολλοί χρησιμοποιούν σακούλες κενού αέρος στα ταξίδια τους; Είναι ένας τρόπος να χωρέσουν περισσότερα ρούχα σε λιγότερες αποσκευές, μειώνοντας έτσι τα κόστη αποσκευών.