Επεκτείνετε το τραπέζι σας

Περιμένετε καλεσμένους για φαγητό; Προσθέστε στο τραπέζι σας ένα ή περισσότερα φύλλα τραπεζιού και επεκτείνετε την επιφάνειά του για να χωρέσουν όλοι άνετα. Ανακαλύψτε στη συλλογή μας επεκτεινόμενα τραπέζια ή τραπέζια που μπορούν να πάρουν επιπλέον φύλλο προέκτασης. Έτσι, μπορείτε να έχετε το τραπέζι κλειστό όταν δεν χρειάζεται, ώστε να εξοικονομείτε χώρο από την τραπεζαρία σας.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο φύλλο για το αντίστοιχο τραπέζι, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί.  

  Τραπέζια φαγητού - Πτυσσόμενα φύλλα

  Φύλλο SKOVLUNDE 90x46 φυσικό δρυς
  60€/τμχ
  79,99€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  gold
  Φύλλο SKOVLUNDE 90x46 σκούρα δρυς
  65€/τμχ
  84,99€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  gold
  Φύλλο HAGE 90x45 δρυς
  75€/τμχ
  89,99€ /τμχ
  Κέρδος 17%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Φύλλο ROSKILDE 95x50 δρυς
  199€/τμχ
  gold
  Μόνο διαδικτυακά

  Φύλλα για πτυσσόμενα τραπέζια

  Στη JYSK διαθέτουμε πτυσσόμενα τραπέζια, τα οποία περιλαμβάνουν φύλλα προέκτασης ή στα οποία μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να προσθέσετε. Ανακαλύψτε σε ποια τραπέζια μπορείτε να προσθέσετε φύλλα και να μεγαλώσετε έτσι το μήκος τους, για να χωρέσουν όλοι οι καλεσμένοι σας. Το μήκος των φύλλων επέκτασης, που θα βρείτε στη συλλογή μας, είναι 45 cm, 46 cm ή 50 cm, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για τουλάχιστον 2 καρέκλες ακόμα.

  Σειρά επίπλων τραπεζαρίας SKOVLUNDE

  Ανακαλύψτε τη σειρά επίπλων τραπεζαρίας SKOVLUNDE, η οποία αποτελείται από τραπέζια τραπεζαρίας, σε δρυ και σκούρο δρυ, ένα μοντέρνο μπουφέ, αλλά και ένα γραφείο. Στη συλλογή μας θα βρείτε τους συνδυασμούς των τραπεζιών με διαφορετικές καρέκλες τραπεζαρίας ή να κάνετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς.
  Τα τραπέζια της συλλογής SKOVLUNDE μπορούν να πάρουν φύλλο επέκτασης και από τις δύο μεριές τους ή μόνο τη μία. Σκεφτείτε ότι το μεγαλύτερο μέγεθος τους μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 286 cm, αν επιλέξετε να προσθέσετε φύλλα και στις δύο μεριές του μεγαλύτερου σε μήκος τραπεζιού, το οποίο έχει αρχικό μήκος 200 cm.