Προσθέστε σκαμπό και πτυσσόμενες καρέκλες

Υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που κάποιοι δεν έχουν που να κάτσουν; Φροντίστε να διαθέτετε μερικές πρακτικές πτυσσόμενες καρέκλες, τις οποίες μπορείτε να ανοίγετε όταν έχετε κόσμο στο σπίτι και να τις αποθηκεύετε εύκολα το υπόλοιπο διάστημα. Βρείτε σπαστές καρέκλες σε μαύρο, γκρι ή τριανταφυλλί χρώμα, για να διατηρήσετε απαράμιλλο το στυλ του χώρου σας χωρίς συμβιβασμούς. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε ελαφριά σκαμπό, τα οποία μεταφέρονται εύκολα από το σαλόνι στην τραπεζαρία ή στο υπνοδωμάτιο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας για επιπλέον καθίσματα όλες τις ώρες της ημέρας. Στη συλλογή μας θα βρείτε, επίσης, σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο, για να βάζετε αντικείμενα στα οποία χρειάζεστε άμεση, καθημερινή πρόσβαση, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε κοινή θέα. 

Πρακτικές σπαστές καρέκλες και ανάλαφρα σκαμπό

Στη συλλογή μας θα βρείτε μεταλλικές, αναδιπλούμενες καρέκλες σε μοντέρνα χρώματα, όπως τριανταφυλλί, γκρι και μαύρο. Οι πτυσσόμενες καρέκλες είναι κατάλληλες για κάθε χώρο του σπιτιού, και είναι τέλειες για το τραπέζι της κουζίνας. Μπορείτε να τις έχετε ανοιχτές συνεχώς, ενώ μπορείτε να έχετε μία σπαστή καρέκλα ή περισσότερες σε κλειστή θέση για όταν τις χρειαστείτε. Αποθηκεύονται εύκολα πίσω από μια πόρτα, στη ντουλάπα ή σε κάποιο κρυφό χώρο του σπιτιού. Ακόμα στη συλλογή μας θα βρείτε ανάλαφρα, μοντέρνα σκαμπό με επένδυση υφάσματος, που θα ταιριάξουν μοναδικά στο σαλόνι ή στο εφηβικό δωμάτιο. 

Βλέπετε ένα σκαμπό ή ένα βοηθητικό τραπεζάκι;

Εσείς βλέπετε ένα σκαμπό μόνο για αυτό που προορίζεται, ως κάθισμα; Ή μήπως διακρίνετε σε αυτό την πιθανότητα να εξυπηρετήσει ανάγκες όπως αυτές που προορίζονται τα βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού; Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, τότε, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σκαμπό για να ακουμπήσετε προσωρινά το βιβλίο σας ή την κούπα με τον καφέ σας. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί καθώς ένα σκαμπό ενδεχομένως να μην έχει την ίδια στιβαρότητα όπως ένα τραπεζάκι σαλονιού. Και όταν χρειαστείτε μία επιπλέον θέση, απλά αδειάστε το από τα αντικείμενα που έχετε εναποθέσει σε αυτό.

Μια μοντέρνα τουαλέτα για το υπνοδωμάτιο σας

Έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μπουντουάρ στο υπνοδωμάτιο; Για να φτιάξετε το δικό σας έπιπλο τουαλέτας, θα χρειαστείτε έναν καθρέφτη, μερικά ράφια ή μια συρταριέρα, και ένα σκαμπό. Έτσι, θα μπορείτε να διατηρείτε οργανωμένα στα ράφια ή στην συρταριέρα όσα χρειάζεστε. Προσθέστε πλαστικά κουτιά ή διαχωριστικά για τα καλλυντικά σας, τις βούρτσες και τα λαστιχάκια των μαλλιών ή τα κοσμήματά σας. Χρησιμοποιήστε το σκαμπό για να κάθεστε αναπαυτικά όταν ετοιμάζεστε και να απολαμβάνετε τη διαδικασία. Ένα τέλειο δείγμα σκαμπό αποτελεί το MALLING το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε άψογα με το έπιπλο τουαλέτας MALLING