Πτυσσόμενες καρέκλες & σκαμπό

Φροντίστε να διαθέτετε μερικές επιπλέον πτυσσόμενες καρέκλες, τις οποίες μπορείτε να ανοίγετε όταν έχετε κόσμο στο σπίτι και να τις αποθηκεύετε εύκολα το υπόλοιπο διάστημα. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε ελαφριά σκαμπό, τα οποία μεταφέρονται εύκολα από την τραπεζαρία στο καθιστικό, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας για επιπλέον καθίσματα όλες τις ώρες της ημέρας. Στη συλλογή μας θα βρείτε σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο, για να βάζετε αντικείμενα στα οποία χρειάζεστε άμεση, καθημερινή πρόσβαση, αλλά δεν θέλετε να φαίνονται. 

    Μοντέρνες πτυσσόμενες καρέκλες & σκαμπό

    Στη συλλογή μας θα βρείτε μεταλλικές, αναδιπλούμενες καρέκλες σε μοντέρνα χρώματα, όπως τριανταφυλλί, γκρι και μαύρο. Οι πτυσσόμενες καρέκλες είναι κατάλληλες για κάθε χώρο του σπιτιού, και είναι τέλειες για το τραπέζι της κουζίνας. Μπορείτε να τις έχετε ανοιχτές συνεχώς, ενώ μπορείτε να έχετε μία πτυσσόμενη καρέκλα ή ένα αναδιπλούμενο σκαμπό ή περισσότερα, σε κλειστή θέση για όταν τα χρειαστείτε. Αποθηκεύονται εύκολα πίσω από μια πόρτα, στη ντουλάπα ή σε κάποιο κρυφό χώρο του σπιτιού.  

    Ακόμα στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνα σκαμπό με επένδυση υφάσματος σε κοτλέ υφή ή βελουτέ, που θα ταιριάξουν μοναδικά στο σαλόνι ή το εφηβικό δωμάτιο. 

    Δημιουργήστε μια μοντέρνα τουαλέτα στο υπνοδωμάτιο σας

    Έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μπουντουάρ στο υπνοδωμάτιο; Θα χρειαστείτε έναν καθρέφτη, μερικά ράφια ή μια συρταριέρα, για να βάζετε τα καλλυντικά και τα αξεσουάρ σας, και ένα σκαμπό για να κάθεστε όταν ετοιμάζεστε. Ένα τέλειο δείγμα αποτελεί το σκαμπό MALLING το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε άψογα με το έπιπλο τουαλέτας MALLING