Πρακτικά & μοντέρνα καλάθια απλύτων

Το πλύσιμο των ρούχων ποτέ δεν είχε τόσους "συμμάχους". Βάζετε πλυντήριο, συχνά, με λίγα ρούχα γιατί δεν έχετε που να "κρύψετε" τα άπλυτα; Τώρα, σας έχουμε τη λύση! 
Πρακτικά και κομψά καλάθια για τα άπλυτα ρούχα, τα οποία μπορείτε να βάλετε στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο σας ή σε κάποιον άλλο βοηθητικό χώρο του σπιτιού. Απλά επιλέξτε ποιο καλάθι απλύτων ταιριάζει στις ανάγκες σας και το γούστο σας, και περιμένετε να γεμίσει πριν βάλετε το επόμενο πλυντήριο. Με αυτό τον τρόπο διατηρείτε το χώρο σας πάντα τακτοποιημένο.
Αν όμως αναζητάτε περισσότερες αποθηκευτικές λύσεις στη JYSK διαθέτουμε μεγάλη γκάμα καλαθιών αποθήκευσης, πλαστικά ή ψάθινα.
 

Καλάθι για τα καθαρά ρούχα

Τακτοποιήστε το χώρο σας με μερικά έξυπνα και απλά tips. Ξεκινήστε το καθάρισμα έχοντας μαζί σας μια σακούλα σκουπιδιών, για να πετάξετε τα σκουπίδια, ένα καλάθι για να μαζέψετε τα άπλυτα ρούχα, και, τέλος, ένα πανάκι καθαρισμού για να καθαρίσετε. Έτσι, θα έχετε ήδη ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και το σπίτι σας θα δείχνει πάλι τακτοποιημένο. Ωστόσο, μια πολύ καλή ιδέα είναι να έχετε ένα καλάθι για τα καθαρά ρούχα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για όλα εκείνα τα ρούχα που δοκιμάζετε και τα βάζετε στην καρέκλα, όταν αποφασίζετε να φορέσετε τελικά κάτι άλλο.

Διαβάστε στο blog μας τις 7 καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας.