Υπέροχες θήκες & καλύμματα μαξιλαριών

Στη JYSK διαθέτουμε καλύμματα μαξιλαριών διακόσμησης με βελουτέ υφή ή μεταξένια όψη, σε εξαιρετικά φθηνές τιμές. Βρείτε υφασμάτινες θήκες μαξιλαριών σε υπέροχα παλ χρώματα, σε γήινες αποχρώσεις ή έντονα χρώματα, και αλλάξτε τη διακόσμηση στο καθιστικό σας. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στον χώρο και το στυλ σας. Μην παραλείψετε να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς με διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια.

Οικονομική αλλαγή διακόσμησης

Αλλάξτε τη διακόσμησή σας οικονομικά σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι μια έξυπνη λύση για να προσθέσετε χρώμα, ενώ αν ήδη έχετε μαξιλαράκια αλλά βαρεθήκατε το σχέδιο τους, μπορείτε απλά να τους αλλάξετε κάλυμμα.
Ακόμα μια καλή ιδέα είναι να αλλάζετε κάθε εποχή του χρόνου τα καλύμματα των μαξιλαριών της διακόσμησής σας. Πιο έντονα χρώματα για τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως πετρόλ, πορτοκαλί, κίτρινο ή τριανταφυλλί, και πιο ήπια για τους χειμερινούς, όπως σκούρο μπλε, λαδί, γκρι και μωβ.
Σκεφτείτε να κάνετε το ίδιο και με τις κουρτίνες σας, επιλέξτε αέρινα υφάσματα ή βαριές κουρτίνες, ανάλογα την εποχή, και κάντε το καθιστικό σας να ξεχωρίζει!