Διακοσμητικά βάζα

Υπέροχα βάζα με τα αγαπημένα σας λουλούδια πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού θα δώσουν φρεσκάδα στη διακόσμηση του χώρου σας! 
Θέλετε να φτιάξετε τη διάθεσή σας; Τότε, ανακαλύψτε στη συλλογή της JYSK μοντέρνα βάζα με πρωτότυπα σχέδια σε ιδιαίτερα χρώματα και διακοσμήστε το σαλόνι σας. Χρησιμοποιήστε μοντέρνα, κεραμικά ή γυάλινα βάζα και μεγάλα βάζα δαπέδου.
Αν θέλετε να έχετε μόνιμα ένα βάζο στο σαλόνι με λουλούδια, χωρίς να σκέφτεστε αν χρειάζεται να τους αλλάξετε νερό ή αν ξεράθηκαν, τότε, επιλέξτε τεχνητά φυτά και αποξηραμένα κλαδιά. Άλλωστε, μια τέτοια διακοσμητική προσέγγιση είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς δεν χρειάζεται να σπαταλάτε νερό για τη φροντίδα τους. Δώστε στο καθιστικό σας μια "πράσινη" προσέγγιση.

  Διακόσμηση - Βάζα

  Βάζο ADAM Ø12xΥ12cm κόκκινο
  5€/τμχ
  6,99€ /τμχ
  Κέρδος 28%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάζο OTTAR Ø18xΥ22cm ροδακινί
  6€/τμχ
  9,99€ /τμχ
  Κέρδος 40%
  Μόνο στο κατάστημα
  Βάζο SOFUS Ø21xΥ21cm λευκό/καφέ
  12,50€/τμχ
  16,99€ /τμχ
  Κέρδος 26%

  Υλικά & σχέδια

  Η διακόσμηση του σπιτιού σας χρειάζεται να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας και την αισθητική σας. Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί οι επιλογές να είναι περιορισμένες. Για το λόγο αυτό στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από διακοσμητικά βάζα.
  Επιλέξτε ένα βάζο από γυαλί, πορσελάνη ή πηλό, στα χρώματα που σας αρέσουν ή που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα είδη διακόσμησης του σπιτιού σας. Μπορεί ένα μπλε γυάλινο βάζο να ταιριάζει καλύτερα με τον γκρι καναπέ σας ή ένα βάζο σε ροζ χρώμα να δένει πιο φυσικά με τα ξύλινα έπιπλα του καθιστικού. Ακόμα, το στυλιστικό αποτέλεσμα διαφέρει αν επιλέξετε ένα κλασικό βάζο ή αν επιλέξετε ένα οβάλ, ή ένα βάζο από φυσητό γυαλί σε ιδιαίτερο σχήμα.
  Επιλέξτε τα αξεσουάρ που θα διακοσμήσουν το χώρο σας με κριτήριο το πώς θέλετε να δείχνει ο χώρος σας.