Βρείτε στη JYSK γυάλινα βάζα ή κεραμικά

Υπέροχα βάζα με τα αγαπημένα σας λουλούδια πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού θα δώσουν φρεσκάδα στη διακόσμηση του χώρου σας και σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση! Γι' αυτό ανακαλύψτε στη συλλογή της JYSK μοντέρνα βάζα με πρωτότυπα σχέδια σε ιδιαίτερα χρώματα και διακοσμήστε το σαλόνι σας. Χρησιμοποιήστε κεραμικά ή γυάλινα βάζα και μεγάλα βάζα δαπέδου ή συνδυάστε τα.
Αν θέλετε να έχετε μόνιμα ένα βάζο στο σαλόνι με λουλούδια, χωρίς να σκέφτεστε αν χρειάζεται να τους αλλάξετε νερό ή αν ξεράθηκαν, τότε, επιλέξτε τεχνητά φυτά και αποξηραμένα κλαδιά. Άλλωστε, μια τέτοια διακοσμητική προσέγγιση είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς δεν χρειάζεται να σπαταλάτε νερό για τη φροντίδα τους. Δώστε στο καθιστικό σας μια "πράσινη" προσέγγιση.

Βάζα: Υλικά & σχέδια

Η διακόσμηση του σπιτιού σας χρειάζεται να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας και την αισθητική σας. Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί οι επιλογές να είναι περιορισμένες. Για το λόγο αυτό στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από διακοσμητικά βάζα λουλουδιών.
Επιλέξτε ένα βάζο κεραμικό ή από γυαλί, πορσελάνη ή πηλό, στα χρώματα που σας αρέσουν ή που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα είδη διακόσμησης του σπιτιού σας. Μπορεί ένα ασημί γυάλινο βάζο να ταιριάζει καλύτερα με τον γκρι καναπέ σας ή ένα λευκό βάζο να δένει με τα ξύλινα έπιπλα του καθιστικού. Ακόμα, το στυλιστικό αποτέλεσμα διαφέρει αν επιλέξετε ένα κλασικό βάζο ή ένα βάζο από φυσητό γυαλί σε ιδιαίτερο σχήμα.
Επιλέξτε τα αξεσουάρ που θα διακοσμήσουν το χώρο σας με κριτήριο το πώς θέλετε να δείχνει ο χώρος σας.

Είναι τα βάζα μόνο για λουλούδια;

Έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας ότι η χρήση του βάζου είναι για λουλούδια. Τι θα λέγατε όμως αν αντί για λουλούδια, τοποθετούσατε στο βάζο μικρά διακοσμητικά φωτάκια σε γιρλάντα; Φανταστείτε την λάμψη και τις διαθλάσεις τους μέσα από ένα γυάλινο βάζο. Αμέσως, θα έδιναν στον χώρο μια ρομαντική διάθεση και μια αίσθηση πολυτέλειας. Επίσης, σε ένα βάζο μπορούν να τοποθετηθούν διακοσμητικά φτερά, αποξηραμένα κλαδιά ή ακόμα και λεμόνια για να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας. Επιπλέον, θα μπορούσατε να βάλετε τους μικρούς "θησαυρούς" σας από τα ταξίδια σας. Σκεφτείτε ένα βάζο με άμμο και κοχύλια! Δεν θα σας ταξίδευε διαρκώς σε όμορφες στιγμές από τις διακοπές σας; Τέλος, θυμηθείτε ότι ένα περίτεχνο κεραμικό βάζο μπορεί να αποτελεί μέρος της διακόσμησης χωρίς απαραίτητα να έχει λουλούδια για να δείχνει όμορφο. Εσείς τι θα βάλετε μέσα στο καινούργιο σας βάζο;