Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Τραπεζαρία με απαλό γκρι χαλί κάτω από το τραπέζι και πάγκος με μαξιλαράκι, ριχτάρι και στρογγυλό χαλάκι

Χαλιά, ριχτάρια και μαξιλαράκια προσθέτουν hygge αίσθηση στη διακόσμησή σας

Η ανανέωση του καθιστικού ή της τραπεζαρίας σας δεν χρειάζεται να είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, όπως νομίζετε. Δεν χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους, να πάρετε καινούργιο καναπέ ή πολυθρόνες - μπορείτε απλά να αλλάξετε τα μαξιλαράκια, τα ριχτάρια και τα χαλιά. Αυτά τα είδη έχουν την ιδιότητα να αλλάζουν την εικόνα σε ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορούν να καθορίσουν και να διαμορφώσουν το στυλ σε διαφορετικά σημεία του δωματίου, δημιουργώντας ένα αρμονικό στυλ ή προσθέτοντας λίγη ένταση στη διακόσμησή σας. 

Υπόλευκο πουφ με μπλε ριχτάρι πάνω του, δίπλα σε βάζο


Τα ριχτάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Μπορούν να δώσουν ένταση σε μια ουδέτερη γωνιά, να αποτελέσουν το φόντο για πολύχρωμα μαξιλαράκια ή να προσθέσουν ζεστασιά σε μια πολυθρόνα, απλά ρίχνοντας ένα ριχτάρι ακανόνιστα στα μπράτσα της. Επιπλέον, μπορούν να σας ζεστάνουν τα κρύα βράδια. 

Πράσινο διακοσμητικό μαξιλάρι και πλεκτό ριχτάρι πάνω σε καναπέ


Μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά μαξιλαράκια και ριχτάρια σε διαφορετικές αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής κλίμακας και να τα αφήσετε να ταιριάξουν με την υπόλοιπη διακόσμηση και τα έπιπλα, όπως κάναμε και εμείς στο σαλόνι που απεικονίζεται παραπάνω. Ή μπορείτε να τα προσθέσετε για να δημιουργήσετε ένα έντονο αποτέλεσμα, όπως κάναμε στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Πολύχρωμα μαξιλαράκια και κάλυμμα κρεβατιού σε κίτρινο χρώμα πάνω σε καναπέ


Τα αξεσουάρ σαλονιού προσθέτουν hygge αίσθηση στη διακόσμηση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαλιά για να καθορίσετε ένα χώρο ή να διαχωρίσετε διαφορετικές περιοχές του δωματίου. Προσθέστε ένα χαλί κάτω από το τραπέζι της τραπεζαρίας και δημιουργήστε την αίσθηση ότι υπάρχει ένα "δωμάτιο στο δωμάτιο", ή κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού για να δώσετε μια αίσθηση “hygge”. Ένα χαλί διαθέτει μια όμορφη εμφάνιση και είναι πιο ευχάριστο να πατάς σε ένα χαλί, από ότι στο κρύο πάτωμα.  

Τραπεζαρία με χαλί σε ανοιχτό γκρι χρώμα κάτω από το τραπέζι


Εάν χρειάζεται να ταιριάξετε το χαλί σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, μερικά σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξετε το σχήμα τους. Το χαλί VILLEPLE μπορεί να κοπεί σε κάθε μέγεθος και σχήμα, για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω, βγάλαμε τα ψαλίδια μας και κάναμε πιο στρογγυλές τις γωνίες του, για να δημιουργήσουμε μια πιο απαλή εμφάνιση.  

Σαλόνι με χαλί σε ανοιχτό γκρι χρώμα, πολυθρόνα και καναπές με πολύχρωμα μαξιλαράκια


Τα έπιπλα με ταπετσαρία, τα χαλιά, τα ριχτάρια, οι κουρτίνες και τα διακοσμητικά μαξιλάρια, όλα έχουν έναν τρόπο να προσθέτουν ζεστασιά σε ένα δωμάτιο και να μετατρέπουν ένα σπίτι στο χώρο που θέλετε πάντα να επιστρέφετε. Αλλά, ακόμα και μικρά πράγματα, όπως οι πετσέτες φαγητού, μπορούν να συμβάλλουν σε μια hygge ατμόσφαιρα στα δείπνα σας - ή στο καθημερινό σας φαγητό.  

Διακόσμηση τραπεζιού με μπολ, ποτήρια και πήλινα πιάτα


Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα υφασμάτινα είδη της JYSK; Δείτε τα αγαπημένα των αγοραστών μας της νέας συλλογής. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι