Αγοράστε σήμερα ένα πρακτικό καλάθι μπάνιου

Θέλετε να ανακαινίσετε οικονομικά το μπάνιο σας; Πριν αρχίσετε να σπάτε τα πλακάκια ίσως θα ήταν καλό να ξεκινήσετε με μικρότερες αλλαγές, όπως να προσθέσετε έναν καινούργιο κάδο απορριμάτων μπάνιου, ένα μοντέρνο πιγκάλ ή ένα χρωματιστό ντισπένσερ σαπουνιού. Ακόμα, μια ιδιαίτερη κουρτίνα μπάνιου και μερικές απαλές, αφράτες πετσέτες μπάνιου θα δώσουν άλλη αίσθηση στο μπάνιο σας.
Όταν, όμως, επιλέγετε ένα καινούργιο καλάθι μπάνιου θυμηθείτε αν θέλετε να είναι πλαστικό ή από ανοξείδωτο ατσάλι. Έτσι, θα γίνει ευκολότερη η επιλογή.

11 προϊόν(τα)
    11 προϊόν(τα)

    Καλάθια μπάνιου με στυλ

    Πολλοί θεωρούν τα καλαθάκια του μπάνιου μείζονος σημασίας για τη συνολική εικόνα του μπάνιου και συχνά τα παραμελούν. Όμως, στη JYSK θα βρείτε υπέροχους κάδους μπάνιου με πεντάλ, σε διάφορα χρώματα όπως λευκό, μπεζ, γκρι ή σε φυσικό χρώμα με καλαθάκια μπάνιου από φύκια, για να είναι κάθε αντικείμενο του μπάνιου ξεχωριστό και να συμβάλλει στο στυλ του χώρου.

    Μην παραλείψετε να ελέγξετε τη χωρητικότητα που θέλετε να έχει το καλάθι μπάνιου. Στη συλλογή μας θα βρείτε κάδους με πεντάλ με χωρητικότητα 3, 5 και 12 λίτρων.